Πώς να τρομάξει ένα άλογο;

Εκτός εάν έχετε καταφέρει πλήρως να εκπαιδεύσετε το spook στο έδαφος
Μην προσπαθήσετε να τρομάξετε το τρένο όταν οδηγείτε, εκτός εάν έχετε καταφέρει πλήρως να εκπαιδεύσετε το spook στο έδαφος.

Εάν το άλογό σας είναι επιδέξιο και τρομακτικό, δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για να δείτε αν βοηθούν! Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα πάρει χρόνο και πρέπει να έχετε υπομονή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια διαδικασία διάρκειας δύο εβδομάδων (για ένα πραγματικά τρομακτικό άλογο).

Βήματα

 1. 1
  Αποκτήστε ένα άλογο και μακρύ προβάδισμα στο άλογό σας. Δέστε μια πλαστική σακούλα στο άκρο ενός καρότου. Για να είμαστε σαφείς, ένα καρότο είναι ένα εργαλείο προπόνησης και όχι ένα πραγματικό καρότο.
 2. 2
  Σταθείτε μπροστά από το άλογό σας κάνοντας αυτό το επόμενο βήμα.
 3. 3
  Τρίψτε απαλά το ραβδί στο σώμα του αλόγου σας, παντού. Κάντε αυτό και τις δύο πλευρές.
 4. 4
  Εάν το άλογό σας φοβάται και προσπαθεί να φύγει, κρατήστε το σφιχτό σας.
 5. 5
  Κρατήστε το μαστίγιο σας στο σημείο που ήταν όταν άρχισε να τρέχει το άλογό σας. Πιθανότατα έτρεξαν επειδή δεν τους άρεσε αυτό το μαστίγιο σε αυτό το μέρος. Κρατήστε το μαστίγιο σας μέχρι να καθίσει το άλογο. Αν φαίνεται ότι το άλογο ΠΟΛΥ δεν πρόκειται να ηρεμήσει, μόλις διστάζει να συνεχίσει να τρέχει, ρίξτε το μαστίγιο και υποκλίστε το κεφάλι σας. Αυτό είναι ένα σημάδι για το άλογο ότι το να σταματήσεις να τρέχεις είναι καλό.
  • Πρέπει να ξεκουραστείτε στο άλογό σας. Εάν κάνετε αυτό το βήμα μερικές φορές και διστάζει να τρέξει ή δεν τρέχει αμέσως, σταματήστε να εργάζεστε μαζί του. Αυτό θα πει στο άλογο τι να κάνει και τι να μην κάνει.
  • Εργαστείτε πραγματικά σε αυτήν την άσκηση για 10 λεπτά την ημέρα, εάν το άλογό σας είναι πραγματικά τρομακτικό προς το μαστίγιο. Μπορείτε να πάτε περισσότερο για ένα όχι τόσο τρομακτικό άλογο.
  Όταν το άλογο πραγματικά συνηθίσει τη μπάλα στην παραλία
  Όταν το άλογο πραγματικά συνηθίσει τη μπάλα στην παραλία, δοκιμάστε να το πετάξετε πάνω από το άλογο.
 6. 6
  Επαναλάβετε την έκθεση του αλόγου σας στο μαστίγιο έως ότου το άλογο χαλαρώσει εντελώς με το μαστίγιο γύρω από το σώμα του. Μόλις ηρεμήσετε το άλογό σας γύρω από το μαστίγιο, μπορείτε να προχωρήσετε στο Βήμα 7.
 7. 7
  Αντί να τρίβετε το ραβδί και την τσάντα στο άλογό σας, δοκιμάστε να το κυματίσετε στον αέρα πάνω από το κεφάλι του αλόγου σας, πίσω από την άκρη του, και στις δύο πλευρές του, και μπροστά του. Εάν το άλογό σας τρέχει, επαναλάβετε τα βήματα 4 και 5.
 8. 8
  Επαναλάβετε τη διαδικασία κυματισμού έως ότου μπορείτε να κυλήσετε την τσάντα παντού γύρω από το άλογο με λίγη αντίδραση από αυτόν.
  Κάτω από το άλογο και πίσω από το άλογο
  Πετάξτε την μπάλα στην παραλία μπροστά από το άλογο, κάτω από το άλογο και πίσω από το άλογο.
 9. 9
  Εργαστείτε σε αυτήν την άσκηση μόνο μέχρι να έχετε καλή αντίδραση (δεν τρέχετε στην αρχή, διστάζετε περισσότερο) περίπου 2 ή 3 φορές. Εάν έχετε δουλέψει με το άλογό σας για λίγο, αλλά εξακολουθεί να τρέχει πολύ, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί για να τον ανταμείψετε για τα σωστά πράγματα που κάνει.
 10. 10
  Δοξάστε το άλογό σας όταν κάνει κάτι σωστό.
 11. 11
  Δοκιμάστε αυτά τα επόμενα παιχνίδια, ακολουθήστε τους παραπάνω κανόνες. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τα παιχνίδια με τη σειρά, αλλά συναρμολογούνται με λογική σειρά.
  • Πρώτα λοιπόν κάνατε την τσάντα και κολλήστε τώρα δοκιμάστε να δέσετε κουτιά σόδας για να ισορροπήσετε το νήμα και να το δέσετε σε ένα καρότο. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να δέσετε άλλα αντικείμενα, που πετούν στον άνεμο ή να κάνουν ήχο, στο ραβδί.
  • Βάλτε ένα μουσαμά κάτω. Στις γωνίες του tarp, τοποθετήστε τα βαριά αντικείμενα προς τα κάτω έτσι ώστε η tarp να μην πετάξει μακριά. Κάντε το άλογό σας να περπατήσει πάνω του. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα tarp πάνω από άλματα και να πηδήξετε πάνω από το άλμα (να έχετε το άλογό σας σε προβάδισμα) και να κάνετε το άλογό σας να σας ακολουθήσει πάνω από το καλυμμένο άλμα.
  • Βάλτε το μουσαμά πάνω από το άλογό σας. και να τον περιπλανηθεί.
   • Το άλογό σας μπορεί να πάρει πολύ νευρικότητα γύρω από το μουσαμά. Πρόσεχε
   • Μπορείτε επίσης να έχετε το άλογό σας σε κλειστή περιοχή και σταθείτε μακριά και κυματίζετε το tarp (μπορείτε να το κάνετε αυτό με άλλα αντικείμενα). Εάν το άλογό σας τρέχει, συνεχίστε να κυματίζετε το μουσαμά. Αλλά μόλις διστάζει, σταματήστε αμέσως και τον επαινείτε.
  • Χρησιμοποιήστε μια μπάλα στην παραλία. Ρίξτε την μπάλα στην παραλία μπροστά από το άλογο, κάτω από το άλογο και πίσω από το άλογο. Όταν το άλογο πραγματικά συνηθίσει τη μπάλα στην παραλία, δοκιμάστε να το πετάξετε πάνω από το άλογο. Ακόμη και σταθείτε μπροστά από το άλογο και κυλήστε το προς αυτόν.
  • Χρησιμοποιήστε και μια ομπρέλα. Σταθείτε μπροστά από το άλογο και ανοίξτε την ομπρέλα. Το άλογο μπορεί να πηδήσει στην αρχή, και όταν το κάνει, κρατήστε απλώς την ομπρέλα. Μην το μετακινήσετε, απλώς κρατήστε το ακίνητο. Ανοίξτε το μερικές ακόμη φορές. Στη συνέχεια, μπορείτε να το κυματίσετε κοντά στο κεφάλι και το σώμα των αλόγων. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να δείτε την ομπρέλα όταν στέκεστε στο πλάι του αλόγου.
  • Πάρτε πολλά μπαλόνια και πετάξτε τα στον αέρα, μπροστά από το άλογο. Ίσως απλώς να θέλετε να ξεκινήσετε με ένα μόνο μπαλόνι και να φτάσετε σε περισσότερα.
  • Μπορείτε επίσης να κυλήσετε τα πράγματα προς το άλογο, ενώ στέκεστε μπροστά του.
  • Απλά χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας! Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε κυλά, επιπλέει, πετάει στον άνεμο ή κάνει θόρυβο.

Προειδοποιήσεις

 • Μην προσπαθήσετε να τρομάξετε το τρένο όταν οδηγείτε, εκτός εάν έχετε καταφέρει πλήρως να εκπαιδεύσετε το spook στο έδαφος.
 • Αυτό μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιον μαζί σας ανά πάσα στιγμή όταν εκπαιδεύεστε.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail