Πώς να κάνετε ένα πάρτι ντέρμπι στο Κεντάκι;

Ένα πάρτι στο Κεντάκι Ντέρμπι είναι περισσότερο ένα κοκτέιλ πάρτι παρά ένα δείπνο
Ένα πάρτι στο Κεντάκι Ντέρμπι είναι περισσότερο ένα κοκτέιλ πάρτι παρά ένα δείπνο.

Το Kentucky Derby είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιπποδρομίες στην Ευρώπη. Συνήθως διοργανώνεται τον Μάιο, η εκδήλωση προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να επισκεφθούν την πίστα αγώνων συχνά έχουν πάρτι με θέμα το Νότο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Εάν θέλετε να ρίξετε ένα δικό σας, ξεκινήστε ρυθμίζοντας τη σωστή ατμόσφαιρα. Διακοσμήστε το σπίτι σας με τριαντάφυλλα, το επίσημο λουλούδι του αγώνα και εκτυπώστε προσκλήσεις και προγράμματα για να κάνετε το πάρτι να φαίνεται επίσημο. Ντύστε το μέρος φορώντας επίσημα ρούχα με έντονα χρώματα. Τέλος, προσφέρετε ένα υπέροχο μενού με νότια πιάτα και επιδόρπια, ώστε οι καλεσμένοι σας να πάνε σπίτι τους χαρούμενοι.

Μέθοδος 1 από 3: ρύθμιση της ατμόσφαιρας του πάρτι

 1. 1
  Στείλτε προσκλήσεις με θέμα το ντέρμπι. Ρυθμίστε τον εορταστικό τόνο εκ των προτέρων με όμορφα διακοσμημένες προσκλήσεις. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες διακοσμητικές επιλογές. Λουλουδάτο μοτίβα, τριαντάφυλλα, πουά και φωτεινά χρώματα όλα μεταφέρουν τη διάθεση του Κεντάκι Ντέρμπι. Αναζητήστε διαδικτυακά σχέδια που σας αρέσουν, συγκεντρώστε τη λίστα επισκεπτών και στείλτε τα. Φροντίστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για την ημερομηνία και την ώρα για το πάρτι και εάν θα πρέπει να φέρουν κάτι.
  • Πολλοί ιστότοποι σάς δίνουν ένα πρότυπο για να σχεδιάσετε τις δικές σας κάρτες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για μια πρόσκληση μοναδική για το πάρτι σας.
  • Αν σχεδιάζετε παιχνίδια, εκδηλώσεις ή ενδυματολογικούς κώδικες, ενημερώστε τους καλεσμένους σας σχετικά με την πρόσκληση.
  • Ελέγξτε online και για ψηφιακές προσκλήσεις. Αυτά εξοικονομούν χαρτί και οι καλεσμένοι σας δεν μπορούν να τα χάσουν.
 2. 2
  Διακοσμήστε το σπίτι σας με τριαντάφυλλα. Αυτά είναι τα επίσημα λουλούδια του αγώνα. Ο νικητής του Κεντάκυ Ντέρμπι λαμβάνει ένα τρόπαιο τριαντάφυλλων και το γεγονός ονομάζεται Run for the Roses. Διακοσμήστε το σπίτι σας με διακόσμηση με τριαντάφυλλο για να ρυθμίσετε τη διάθεση για το πάρτι.
  • Αν είναι στον προϋπολογισμό σας, βάλτε ένα ανθοπωλείο μαζί μερικά κεντρικά κομμάτια για τα τραπέζια σας.
  • Δεν χρειάζεται να πας πάνω από την κορυφή με τις διακοσμήσεις. Μερικά αγγεία απλώνονται σε ολόκληρη την κύρια αίθουσα πάρτι, δημιουργώντας έναν απλό αλλά εορταστικό τόνο.
  • Φτιάξτε τα δικά σας κεντρικά τεμάχια για ένα γρήγορο και λιγότερο ακριβό έργο DIY.
 3. 3
  Εκτυπώστε προγράμματα για το πάρτι για να το νιώσετε επίσημο. Ένα επίσημο πρόγραμμα πάρτι κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν να είναι πραγματικά στο Kentucky Derby. Συμπεριλάβετε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, μενού, λίστα παιχνιδιών που παίζετε και επιλογές ποτών. Στη συνέχεια, εκτυπώστε τα προγράμματα και αφήστε τα σε ένα τραπέζι για να πάρουν οι καλεσμένοι σας όταν μπουν.
  • Αναζητήστε διαδικτυακά πρότυπα και σχέδια για πάρτι.
  • Για περισσότερη αυθεντικότητα, μοντελοποιήστε τα προγράμματά σας στο επίσημο πρόγραμμα Kentucky Derby. Αυτό αλλάζει χρόνο με το χρόνο, γι 'αυτό αναζητήστε στο διαδίκτυο την πιο ενημερωμένη έκδοση.
  Ένα επίσημο πρόγραμμα πάρτι κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν να είναι πραγματικά στο Kentucky
  Ένα επίσημο πρόγραμμα πάρτι κάνει τους καλεσμένους σας να αισθάνονται σαν να είναι πραγματικά στο Kentucky Derby.
 4. 4
  Παίξτε κλήρωση με καπέλο ντέρμπι για να διαλέξετε το νικηφόρο άλογο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που σχετίζονται με το Kentucky Derby, αλλά το Derby Hat Draw είναι το πιο δημοφιλές. Είτε ζητήστε από όλους τους καλεσμένους να συνεισφέρουν ένα μικρό χρηματικό ποσό για το έπαθλο, είτε να το χρηματοδοτήσετε μόνοι σας. Στη συνέχεια, γράψτε όλα τα άλογα στον αγώνα σε μικρές ταινίες και ζητήστε από όλους τους καλεσμένους να επιλέξουν ένα όνομα. Το άτομο που διάλεξε το νικηφόρο άλογο κερδίζει το χρηματικό έπαθλο.
  • Horseshoes είναι ένα άλλο παραδοσιακό παιχνίδι Kentucky Derby που μπορούν να απολαύσουν και τα παιδιά. Ορίστε ένα γήπεδο έξω για να παίξουν όλοι.
  • Μπορείτε επίσης να οργανώσετε άτυπες ομάδες και στοιχήματα για να αποτυπώσετε την ατμόσφαιρα στοιχημάτων στο Derby.
 5. 5
  Παρακολουθήστε τον αγώνα. Μην ξεχάσετε ολόκληρο τον λόγο που έχετε το πάρτι! Ελέγξτε την ώρα του αέρα για τον αγώνα και συντονιστείτε για να δείτε τον νικητή. Στη συνέχεια, συνεχίστε το πάρτι μετά.
  • Το NBC είναι το επίσημο δίκτυο του Ντέρμπι. Ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας τους για την εκδήλωση.
  • Το Facebook του Kentucky Derby μπορεί επίσης να μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση.

Μέθοδος 2 από 3: ντύσιμο του εξαρτήματος

 1. 1
  Φόρεμα σε έντονα χρώματα επίσημη ενδυμασία. Το Kentucky Derby είναι μια επίσημη εκδήλωση, και οι άνθρωποι συνήθως ντύνονται το ρόλο. Δεδομένου ότι η εκδήλωση είναι την άνοιξη, τα φωτεινά χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να ταιριάξετε την ατμόσφαιρα. Δεδομένου ότι είστε ο οικοδεσπότης, πάρτε επιπλέον βήματα για να ντύσετε το μέρος και να πάρετε τους καλεσμένους σας στη διάθεση.
  • Οι συνήθεις επιλογές για ρούχα είναι ανοιχτόχρωμο παντελόνι με παστέλ πουκάμισα και μπουφάν. Οι δεσμοί δεν είναι αναγκαία, καθώς μπορεί να είναι ζεστός, αλλά μπορούν να τονίσουν τη στολή σας όμορφα.
  • Φλοράλ λουλουδιών ή φωτεινά φορέματα στερεού χρώματος είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές.
  • Θυμηθείτε ότι ο καιρός μπορεί να είναι ζεστός. Φόρεμα ώστε να νιώθεις άνετα.
 2. 2
  Φορέστε ένα καπέλο ντέρμπι. Τα μεγάλα καπέλα είναι μια δημοφιλής επιλογή μόδας την ημέρα του Ντέρμπι. Συνήθεις επιλογές είναι τα καπέλα μπόουλινγκ με επίπεδη χείλη, ή μεγαλύτερα καπέλα με φαρδύ χείλος και πλακάκια στο πλάι. Ταιριάξτε την εορταστική ατμόσφαιρα με έντονα χρώματα καπέλα.
  • Άλλες δημοφιλείς επιλογές καπέλων είναι τα fedoras, τα καπάκια και τα χοιρινά.
  • Οι άνθρωποι φορούν επίσης τόξα ή λουλούδια στα μαλλιά τους, εάν δεν θέλουν να φορούν πλήρες καπέλο.
  Την ώρα για το πάρτι
  Φροντίστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για την ημερομηνία και την ώρα για το πάρτι και εάν θα πρέπει να φέρουν κάτι.
 3. 3
  Κάντε έναν διαγωνισμό με τα καλύτερα ντυμένα και δώστε βραβεία για τα καλύτερα ρούχα. Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να ντύσουν τα καλύτερα με ένα διαγωνισμό. Ζητήστε από όλους τους καλεσμένους να ψηφίσουν ποιος πιστεύουν ότι είναι το πιο ντυμένο άτομο ή οι άνθρωποι και να προσφέρουν μικρά βραβεία όπως πιστοποιητικά για τους νικητές.
  • Δεδομένου ότι τα καπέλα είναι βασικά είδη στολών του Κεντάκι Ντέρμπι, θεωρήστε επίσης ένα καλύτερο βραβείο καπέλου. Αυτό μπορεί να είναι ξεχωριστό από τον κύριο διαγωνισμό ντύσιμο.
  • Θυμηθείτε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας σχετικά με την πρόσκληση εάν θα υπάρξει διαγωνισμός για να μπορούν να προετοιμαστούν.
  • Διατηρήστε αυτόν τον διαγωνισμό διασκεδαστικό και γεμάτο καρδιά. Μην κάνετε κανέναν να αισθάνεται αποκλεισμένος.

Μέθοδος 3 από 3: τροφοδοσία του πάρτι

 1. 1
  Ανακατέψτε το juleps μέντας, το επίσημο ποτό του ντέρμπι του Κεντάκι. Αυτό είναι ένα απλό και δροσιστικό ποτό που είναι εύκολο να φτιάξετε για τους καλεσμένους σας. Για μία μερίδα, θρυμματίζετε 1 κουταλάκι του γλυκού (5 g) ζάχαρης και μερικά φύλλα μέντας σε ένα ποτήρι. Στη συνέχεια, προσθέστε έναν παφλασμό νερού seltzer, πάγου και 2 ουγκιών (59 ml) ουίσκι bourbon. Ανακατέψτε το μείγμα και απολαύστε το.
  • Εάν έχετε ένα μεγάλο πάρτι και δεν θέλετε να συνεχίσετε να αναμιγνύετε ποτά, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια μεγάλη παρτίδα julep μέντας και να το σερβίρετε ως γροθιά.
  • Εάν οι καλεσμένοι σας πίνουν, βεβαιωθείτε ότι όλοι παραμένουν ασφαλείς. Σταματήστε να εξυπηρετείτε κάποιον εάν έχει πιει πάρα πολύ και μην αφήνετε κανέναν να οδηγεί εάν είναι μεθυσμένος.
 2. 2
  Σερβίρετε μπέρμπον από ξύλο Woodford και 14 χέρια κρασί. Αυτές οι 2 μάρκες είναι επίσης επίσημα ποτά του Kentucky Derby. Ρυθμίστε τον τόνο με αυτά τα προϊόντα. Χρησιμοποιήστε το Woodford Reserve για να αναμίξετε το julleps μέντας σας και να έχετε διάφορους τύπους κρασιού 14 χεριών έτοιμο για σερβίρισμα.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το κρασί για να φτιάξετε ψεκαστήρες κρασιού για μια ελαφρύτερη επιλογή. Ανακατέψτε ένα ποτό με μισό κρασί και μισό σελτζέρ για ένα δροσιστικό κοκτέιλ.
  • Για άλλα επίσημα ποτά Kentucky Derby, βρείτε προτάσεις στη διεύθυνση https://kentuckyderby.com/party/recipes/drinks.
  • Θυμηθείτε να προσφέρετε επίσης πολλές μη αλκοολούχες επιλογές όπως παγωμένο τσάι ή νερό για τους επισκέπτες σας.
 3. 3
  Μαγειρέψτε ή φροντίστε φαγητό με νότιο θέμα. Το φαγητό είναι ένα τεράστιο μέρος κάθε πάρτι. Δεν υπάρχει επίσημο πιάτο του Κεντάκυ Ντέρμπι, αλλά βεβαιωθείτε ότι το μενού είναι γενικά με θέμα το Νότο για να καταγράψετε τη διάθεση της εκδήλωσης. Είτε παραγγείλετε το φαγητό από ένα εστιατόριο ή βάλτε μαζί σας μερικά πιάτα.
  • Φτερούγες κοτόπουλου, ζαμπόν και ψητό κατσαρόλας είναι όλες καλές επιλογές κρέατος για το μενού. Τα μικρά σάντουιτς είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή. Δοκιμάστε ένα ή 2 από αυτά για να δώσετε στους επισκέπτες σας μια σειρά από επιλογές.
  • Οι σαλάτες, τα μπισκότα, τα τυριά, τα mac και τα τυριά, καθώς και τα αυγά deviled είναι δημοφιλή πιάτα για το πάρτι.
  • Μη διστάσετε να κάνετε ανατροπές σε οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία ή περισσότερα. Γίνετε δημιουργικοί και δώστε στους επισκέπτες σας ένα υπέροχο γεύμα
  • Εάν δεν θέλετε να ικανοποιήσετε ολόκληρο το γεύμα, κάντε ένα πάρτι σε στιλ potluck, ζητώντας από όλους τους καλεσμένους σας να φέρουν ένα μικρό αντικείμενο.
  Δεν υπάρχει επίσημο πιάτο του Κεντάκυ Ντέρμπι
  Δεν υπάρχει επίσημο πιάτο του Κεντάκυ Ντέρμπι, αλλά βεβαιωθείτε ότι το μενού είναι γενικά με θέμα το Νότο για να αποτυπώσετε τη διάθεση της εκδήλωσης.
 4. 4
  Σερβίρετε το φαγητό σε ορεκτικά. Ένα πάρτι στο Κεντάκι Ντέρμπι είναι περισσότερο ένα κοκτέιλ πάρτι παρά ένα δείπνο. Σχεδιάστε να σερβίρετε μερίδες σε μέγεθος δακτύλου, ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να πάρουν λίγο φαγητό κάθε φορά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να συνεχίσουν να περπατούν και να ανακατεύονται αντί να κάθονται για δείπνο.
  • Μικρές μερίδες δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει πολύ φαγητό. Έχετε αρκετό ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να μπορούν να φάνε το γέμισμά τους.
  • Έχετε μικρά πιάτα γύρω από την περιοχή εξυπηρέτησης, ώστε οι επισκέπτες σας να μην χρειάζεται να μεταφέρουν μεγάλα πιάτα ή μπολ.
 5. 5
  Τελειώστε το γεύμα με επιδόρπια με νότο. Διατηρήστε το επιδόρπιο στο ίδιο θέμα με το γεύμα, σερβίροντας νότιες επιλογές. Υπάρχουν τόνοι επιλογών για καλό επιδόρπιο από το Νότο για να ταιριάξετε με το γεύμα. Επιλέξτε μερικά από τα οποία γνωρίζετε ότι οι καλεσμένοι σας θα λατρέψουν και θα τα φτιάξουν.
  • Οι πίτες και τα τσαγκάρη είναι δημοφιλή επιδόρπια της Νότιας. Η πίτα πεκάν, το ροδάκινο και το τραγανό μήλο είναι καλές επιλογές.
  • Οποιαδήποτε ποικιλία κέικ και πίτας θα πάει καλά με το γεύμα.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail