Πώς να εκπαιδεύσετε για ένα μάθημα δυτικής επίδειξης;

Βήματα για να εκπαιδεύσετε ένα άλογο για επιδείξεις
Εδώ θα βρείτε απλές μεθόδους και βήματα για να εκπαιδεύσετε ένα άλογο για επιδείξεις.

Για να αγωνιστείτε επιτυχώς σε μια Δυτική Κατηγορία Επιδεξιμότητας, το άλογό σας πρέπει να εκπαιδευτεί ώστε να μπορεί να εκτελέσει τις απαιτούμενες κινήσεις όπως Walk, Jog, Halt, Back, Pivot, Present και Stand. Εδώ θα βρείτε απλές μεθόδους και βήματα για να εκπαιδεύσετε ένα άλογο για επίδειξη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε επίσης συμβουλές από έναν εκπαιδευτή ή εκπαιδευτή στην περιοχή σας.

Μέθοδος 1 από 7: ο περίπατος

 1. 1
  Το περπάτημα είναι το πολύ βασικό κίνημα και συχνά κρίνεται με έλεγχο. Για να περπατήσετε το άλογο, πρέπει να σταθείτε στον κοντινό πλευρικό ώμο (αριστερός ώμος). Πρέπει να προσπαθήσετε να αφήσετε το άλογο να απομακρυνθεί πριν το κάνετε, καθώς αυτό φαίνεται καλύτερο σε ένα δαχτυλίδι.
 2. 2
  Ενθαρρύνετε το άλογο να περπατήσει κάνοντας κλικ στη γλώσσα σας και ασκώντας πίεση στο προβάδισμα. Μόλις περπατήσετε, θα πρέπει να στέκεστε μεταξύ του ώμου και του λαιμού.

Μέθοδος 2 από 7: το τρέξιμο

 1. 1
  Κάντε κλικ στη γλώσσα σας για να ενθαρρύνετε το άλογο να προχωρήσει. Το Jog είναι δύσκολο, καθώς πολλά άλογα αντιστέκονται στην αλυσίδα, οπότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε την προπόνηση χρησιμοποιώντας ένα κανονικό σχοινί ή νάιλον αγκύλη και μόλυβδο.
 2. 2
  Μόλις κάνετε τζόκινγκ, αφήστε τους να βγούν έξω. Μην τα συγκρατήσετε, αφού μόλις δημιουργήσετε το τρέξιμο, μπορείτε στη συνέχεια να τους εκπαιδεύσετε να συντομεύσουν και να επιμηκύνουν τα βήματα τους.
 3. 3
  Βεβαιωθείτε ότι στέκεστε στον ώμο του αλόγου σας, προσπαθήστε να μην σύρετε το άλογο, καθώς στον ανταγωνισμό το μάθημα κρίνεται στο μπροστινό μέρος και στην ευκολία των κινήσεων.
 4. 4
  Όταν κάνετε τζόκινγκ με το άλογό σας κρατήστε τους ώμους σας επίπεδο και γλιστρώντας, μπορεί να αισθάνεται αστείο, αλλά οι κριτές αρέσει.
Πρέπει να σταθείτε στον κοντινό πλευρικό ώμο (αριστερός ώμος)
Για να περπατήσετε το άλογο, πρέπει να σταθείτε στον κοντινό πλευρικό ώμο (αριστερός ώμος).

Μέθοδος 3 από 7: η διακοπή

 1. 1
  Σταματήστε ή σταματήστε σταματώντας την κίνηση προς τα εμπρός και δίνοντας ένα ελαφρύ τράβηγμα και απελευθέρωση του καλωδίου. Το άλογο πρέπει να σταματήσει δίπλα σου. Μπορείτε επίσης να διατάξετε να σταματήσετε και να περπατήσουν στη στάση, ανάλογα με τα μοτίβα.
 2. 2
  Προσδιορίστε την ένδειξη για διακοπή. Μερικά άλογα ανταποκρίνονται σε ένα απλό ψίθυρο του whoa, άλλα ένα τράβηγμα. Κάποιοι σταματούν όταν σταματήσετε να κινείστε. Πειραματιστείτε αλλά βεβαιωθείτε ότι αφήνετε αρκετό χρόνο για να βυθιστεί το σύνθημα και να είστε σε θέση να εργαστείτε.

Μέθοδος 4 από 7: το πίσω μέρος

 1. 1
  Αντιμετωπίστε τον ώμο των αλόγων, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε το άλογο πίσω. Τραβήξτε ελαφρά το προβάδισμα προς το στήθος των αλόγων και μετακινηθείτε στο άλογο. Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ξεκινήσετε την προπόνηση είναι να βάλετε το χέρι σας στο στήθος και να ασκήσετε πίεση. Το άλογο πρέπει να περπατά προς τα πίσω αργά αλλά με ώθηση και κίνηση προς τα εμπρός.

Μέθοδος 5 από 7: περιστροφές και στροφές

 1. 1
  Αυτό είναι μακράν το πιο δύσκολο πράγμα να διδαχτεί, καθώς μερικά άλογα το παίρνουν και άλλα όχι. Η ίδια μέθοδος ισχύει για την υποστήριξη, αλλά αντί να μετακινείται εντελώς πίσω με 4 μετρήσεις, χρησιμοποιούνται μόνο δύο και στη συνέχεια ένας βαθμός στροφής.
 2. 2
  Εκπαιδεύστε επιτρέποντας στο άλογο να ανοίξει το πίσω πόδι. Στην επίδειξη, τα άλογα τοποθετούνται ψηλότερα εάν περιστρέφονται με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο δεν τιμωρούνται για περιστροφή στο πίσω μέρος κοντά στο πόδι. Αν περιστραφούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, οι πόντοι αφαιρούνται από το σκορ.
 3. 3
  Αφήστε 5 έως 10 λεπτά για μία στροφή ή περιστροφή, σαν να πηγαίνετε αργά, το άλογο είναι λιγότερο πιθανό να ορμήξει και να μπερδέψει τον εαυτό του. Καθώς προχωράτε, αυξήστε το χρόνο περιστροφής έως ότου μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ στα δάχτυλά σας.

Μέθοδος 6 από 7: διδασκαλία

 1. 1
  Θέλετε το άλογό σας να μην στηρίζεται όταν περιστρέφεται. Πρέπει να τραβήξετε ελαφρώς προς τα εμπρός ενώ περπατάτε προς το λαιμό του αλόγου σας. Μου πήρε 3 μήνες για να εκπαιδεύσω το άλογό μου και πήρα το Reserve Champion εκείνο το έτος. Ξεκινήσαμε διδάσκοντας στο άλογο πώς να διασχίζουν τα πόδια και να μην ανησυχούμε για το πίσω μέρος. Για να σπρώξετε τον ώμο, χρησιμοποιήστε ένα χέρι ή σπρώξτε για να τον σπρώξετε. Καθώς καλύτερα, περπατήστε το άλογό σας από έναν άξονα που μετακινούν τα πίσω πόδια τους. Ξεκινήστε από μικρά μέρη του άξονα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σας στο άλογο που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.
Ενθαρρύνετε το άλογο να περπατήσει κάνοντας κλικ στη γλώσσα σας
Ενθαρρύνετε το άλογο να περπατήσει κάνοντας κλικ στη γλώσσα σας και ασκώντας πίεση στο προβάδισμα.

Μέθοδος 7 από 7: το stand up ή η παρουσίαση

 1. 1
  Σταματήστε το άλογο και σταθείτε στο πλάι με τα δάχτυλα των ποδιών σας στραμμένα 45 μοίρες στα δάχτυλά τους. Κάνοντας ένα άλλο άτομο να περπατήσει γύρω από το άλογο και εσάς, αλλάξτε από πλευρά σε πλευρά μπροστά από το κεφάλι των αλόγων. Σε αυτό το σημείο δεν χρειάζεται να είναι ακριβές, απλώς για να επιτρέψει στο άλογο να εξοικειωθεί με τις ξαφνικές αλλαγές θέσης. Μετά από περίπου 6 αλλαγές, τελειώστε στην κοντινή πλευρά και στη συνέχεια σταθείτε στραμμένη προς τα εμπρός και πάρτε το άλογο να περπατήσει.

Συμβουλές

 • Αν σκοπεύετε να κάνετε κύκλωμα με το άλογό σας και θέλετε να είστε πραγματικά καλοί στην επίδειξη, πρέπει: Να κάνετε το άλογό σας να κινήσει το σώμα σας και όχι το προβάδισμά σας!!!

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail