Πώς να κάνετε σεξ ένα φίδι καλαμποκιού;

Για να κάνετε σεξ σε ένα φίδι καλαμποκιού, ξεκινήστε με το να βρείτε το άνοιγμα του μανδύα κοντά στο άκρο της ουράς του και κοιτάζοντας την περιφέρεια του σώματός του. Εάν φαίνεται να κωνίζεται αμέσως μετά το άνοιγμα, είναι πιθανώς θηλυκό. Ωστόσο, εάν φαίνεται να έχει το ίδιο μέγεθος για λίγες ίντσες πριν κωνιστεί προς την ουρά, είναι πιθανό αρσενικό. Εναλλακτικά, μετρήστε τις ζυγαριές στην κάτω πλευρά του σώματος του φιδιού σας από το άνοιγμα του μανδύα μέχρι την άκρη της ουράς του. Εάν μετράτε περισσότερες από 140 ζυγαριές, το φίδι σας είναι πιθανό αρσενικό, αλλά αν το μέγεθός σας είναι μικρότερο από 130, είναι πιθανώς θηλυκό. Για περισσότερες πληροφορίες από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ανίχνευσης του φιδιού σας για να προσδιορίσετε το φύλο του, μετακινηθείτε προς τα κάτω!

Με ένα θηλυκό φίδι καλαμποκιού
Με ένα θηλυκό φίδι καλαμποκιού, η ουρά αρχίζει να στενεύει αμέσως μετά το άνοιγμα της κλοάκας.

Με την πρώτη ματιά, τα φίδια καλαμποκιού δεν είναι εύκολο να κάνουν σεξ γιατί τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά έχουν παρόμοιο χρώμα και μήκος. Δεν έχουν εξωτερικά γεννητικά όργανα, καθιστώντας τη διαφορά μεταξύ των φύλων ακόμη λιγότερο προφανής. Όπως και τα περισσότερα φίδια, μπορείτε να κάνετε σεξ σε φίδια καλαμποκιού ανιχνεύοντας ή σπρώχνοντας το φίδι, αν και το σκάσιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε νεοσσούς. Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε κάποιον έμπειρο να σας δείξει πώς να εκτελέσετε οποιαδήποτε τεχνική, καθώς μπορείτε να βλάψετε το φίδι εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οπτικές τεχνικές για κάποια επιτυχία.

Μέθοδος 1 από 3: ανίχνευση φιδιού καλαμποκιού

 1. 1
  Διαλέξτε έναν κατάλληλο ανιχνευτή. Οι ανιχνευτές με άκρη με σφαίρα είναι γενικά ασφαλέστεροι, οπότε δεν βλάπτουν το φίδι, αν και είναι επίσης κατάλληλοι αυτοί που έχουν μύτη. Μπορείτε να βρείτε σετ σε απευθείας σύνδεση που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.
  • Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ μικρό. Ο ανιχνευτής πρέπει να χωράει μέσα στο άνοιγμα όταν εκτελείτε τη διαδικασία. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε ποτέ ένα πάνω από 4 χιλιοστά σε ένα φίδι καλαμποκιού.
 2. 2
  Ζητήστε από κάποιον να κρατά ψηλά το φίδι. Είναι δύσκολο να κάνετε αυτή τη διαδικασία μόνοι σας. Είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε κάποιον διαθέσιμο για να κρατά ψηλά το φίδι. Πρέπει να κοιτάς το άκρο της ουράς.
  • Βεβαιωθείτε ότι το άτομο στηρίζει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του φιδιού με τα χέρια του, ειδικά το μεσαίο τμήμα του σώματος. Μπορείτε επίσης να την ελέγξετε το κεφάλι, ασκώντας ήπια πίεση και στις δύο πλευρές του κεφαλιού στη βάση. Ο λόγος που δεν πιάσετε το φίδι κάτω από το κεφάλι είναι ότι μπορεί να διακόψει την αναπνοή.
 3. 3
  Εφαρμόστε λιπαντικό στον καθετήρα. Σας βοηθά να κάνετε τη διαδικασία πιο ομαλή εάν εφαρμόσετε κάποιο είδος λίπανσης στον ανιχνευτή. Μπορείτε να βυθίσετε τον καθετήρα σε βαζελίνη ή κάτι σαν το KY Jelly.
  Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα φίδι καλαμποκιού είναι αρσενικό ή θηλυκό;
  Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα φίδι καλαμποκιού είναι αρσενικό ή θηλυκό;
 4. 4
  Λυγίστε την ουρά προς τα πίσω. Πετάξτε απαλά την ουρά μακριά σας. Αυτή η ελαφριά στροφή θα εκθέσει το άνοιγμα κλοάκας, όπου θα εισαγάγετε τον καθετήρα. Εντοπίστε το άνοιγμα.
 5. 5
  Τοποθετήστε τον καθετήρα. Χρησιμοποιήστε την άκρη του καθετήρα για να βρείτε απαλά ένα άνοιγμα, πηγαίνοντας προς το άκρο της ουράς. Δεν θέλετε να πιέσετε πολύ σκληρά, καθώς μπορεί να βλάψετε το φίδι. Μόλις βρείτε ένα άνοιγμα, σπρώξτε τον ανιχνευτή μέσα, αφήνοντάς τον να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς υπερβολική πίεση.
 6. 6
  Εξετάστε πόσο μακριά μπήκε ο ανιχνευτής. Μετρήστε πόσες κλίμακες μπήκε ο ανιχνευτής. Εάν δεν μπορείτε να πείτε, σημειώστε πού βρίσκεται στο άνοιγμα με το δάχτυλό σας και τραβήξτε το έξω. Κρατήστε το πάνω στο φίδι από το άνοιγμα προς την ουρά. Μετρήστε τον αριθμό των κλιμάκων. Εάν πήγε μόνο σε μερικές κλίμακες, είναι πιθανό θηλυκό. Εάν πήγε σε 8 έως 16 κλίμακες, είναι πιθανό αρσενικό.
  • Ο λόγος για τον οποίο ψάχνετε ένα φίδι είναι να δείτε πόσο μακριά πηγαίνει ο ανιχνευτής. Εάν προχωρήσει περισσότερο, έχετε ένα αρσενικό φίδι. Αν προχωρήσει λίγο, έχετε ένα θηλυκό φίδι. Ουσιαστικά, όταν το τοποθετείτε κατά μήκος ενός από τα ημίπυνά του, ένα από τα δύο από τα ανεστραμμένα γεννητικά του όργανα. Ένα θηλυκό δεν έχει αυτά τα μέρη, οπότε δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε.

Μέθοδος 2 από 3: σκάσιμο ενός νεαρού φιδιού καλαμποκιού

 1. 1
  Ζητήστε από κάποιον να κρατάει το άλλο άκρο του φιδιού. Μερικά φίδια καλαμποκιού θα δαγκώσουν όταν τα σκάσετε. Επομένως, προσπαθήστε να κάνετε κάποιον να ελέγξει το κεφάλι, ώστε να μην δαγκωθεί. Το άτομο πρέπει να κρατά το φίδι κοντά στη βάση του κεφαλιού, ασκώντας ελαφριά πίεση στις πλευρές του κεφαλιού. Μην ασκείτε πίεση κάτω από το κεφάλι, καθώς αυτό μπορεί να διακόψει την αναπνοή.
  • Θυμηθείτε να εκτελέσετε αυτήν την τεχνική μόνο σε νεοσσούς.
 2. 2
  Βρείτε ξανά την κλοάκα. Με την κοιλιά του φιδιού, κοιτάξτε την ουρά του φιδιού. Βρείτε το άνοιγμα που απέχει λίγα εκατοστά από την άκρη της ουράς. Έχετε συμβουλές να απομακρυνθείτε από εσάς.
  Για να κάνετε σεξ σε ένα φίδι καλαμποκιού
  Για να κάνετε σεξ σε ένα φίδι καλαμποκιού, ξεκινήστε με το να βρείτε το άνοιγμα του μανδύα κοντά στο άκρο της ουράς του και κοιτάζοντας την περιφέρεια του σώματός του.
 3. 3
  Τοποθετήστε τον αντίχειρά σας κάτω από την κλοάκα. Χρησιμοποιώντας το κυρίαρχο χέρι σας, ασκήστε ελαφριά πίεση ακριβώς κάτω από το άνοιγμα. Κρατήστε την άκρη της ουράς με το άλλο σας χέρι.
 4. 4
  Χρησιμοποιήστε τον άλλο σας αντίχειρα για να ασκήσετε πίεση. Μετακινώντας από την άκρη της ουράς προς την κλοάκα, ασκήστε ήπια πίεση κατά μήκος του φιδιού. Το πιέζετε απαλά προς την κλοάκα, σαν να βγάζετε οδοντόκρεμα από ένα σωλήνα.
  • Η υπερβολική δύναμη μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς στο φίδι. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε πολύ δυνατά.
  • Προτού δοκιμάσετε αυτήν τη διαδικασία για τον εαυτό σας, είναι καλύτερο να δείξετε τι να κάνετε από έναν ειδικό, όπως έναν ειδικό ερπετό κτηνίατρο ή έναν εκπαιδευμένο ερπετολόγο.
 5. 5
  Προσέξτε για τα ημισφαίρια. Σε ένα αρσενικό φίδι, οι ημισφαίνες θα βγουν έξω. Θα δείτε δύο μικρούς σωλήνες να βγαίνουν από το άνοιγμα εάν είναι αρσενικό. Ένα θηλυκό δεν θα έχει αυτούς τους σωλήνες. Το μόνο που θα δείτε είναι δύο ροζ κουκκίδες στο άνοιγμα.

Μέθοδος 3 από 3: χρήση οπτικών τεχνικών

 1. 1
  Βρείτε το άνοιγμα κλοάκα. Το άνοιγμα ή το άνοιγμα της κλοάκας είναι κοντά στο άκρο της ουράς. Βρείτε το άνοιγμα για να προσδιορίσετε πού να κοιτάξετε.
 2. 2
  Κοιτάξτε την περιφέρεια. Σε ένα θηλυκό φίδι, το σώμα του φιδιού θα κωνιστεί αμέσως μετά το άνοιγμα, πηγαίνοντας προς την άκρη της ουράς. Σε ένα αρσενικό φίδι, γενικά η ουρά θα παραμείνει η ίδια περιφέρεια για μια ή δύο ίντσες πριν από τη μείωση.
  • Τα αρσενικά θα είναι επίσης μακρύτερα από την κλοάκα μέχρι την άκρη, αλλά αυτό είναι δύσκολο να διακριθεί εάν δεν έχετε άλλο φίδι για σύγκριση.
  Μπορείτε να κάνετε σεξ σε φίδια καλαμποκιού ανιχνεύοντας ή σπρώχνοντας το φίδι
  Όπως και τα περισσότερα φίδια, μπορείτε να κάνετε σεξ σε φίδια καλαμποκιού ανιχνεύοντας ή σπρώχνοντας το φίδι, αν και το σκάσιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε νεοσσούς.
 3. 3
  Μετρήστε τις κλίμακες. Μια άλλη μέθοδος για τον οπτικό προσδιορισμό του φύλου του φιδιού είναι να μετρήσετε τις κλίμακες από την κλοάκα έως την άκρη του παραμυθιού στην κάτω πλευρά της κοιλιάς. Είναι ευκολότερο να κάνετε αυτή τη διαδικασία σε ένα υπόστεγο δέρμα, καθώς θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε ένα φίδι ακόμα στη διαδικασία. Σε έναν ενήλικα, τα αρσενικά έχουν συνήθως περισσότερες από 140 κλίμακες, ενώ οι γυναίκες συνήθως έχουν λιγότερες από 130 κλίμακες. Μεταξύ 130 και 140, είναι δύσκολο να πει κανείς το σεξ.
  • Εάν δεν μπορείτε να το δείτε πολύ καλά, δοκιμάστε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να κάνετε μεγέθυνση.

Προειδοποιήσεις

 • Τα αρσενικά ημισφαίρια είναι ευαίσθητα και εύκολα υποστούν βλάβη από σκληρό χειρισμό. Εάν είστε τραχύς, θα μπορούσατε να προκαλέσετε στειρότητα στο φίδι σας.
 • Καμία από αυτές τις μεθόδους δεν είναι αλάνθαστη, ειδικά αν δεν είστε ειδικός. Μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε περισσότερα από ένα από αυτά για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους στα φίδια του γκόφερ Ειρηνικού;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους σε οποιοδήποτε φίδι - εκτός από το σκάσιμο. να το χρησιμοποιείτε μόνο σε φίδια μιας εβδομάδας ή νεότερης ηλικίας.
 • Πώς μπορώ να ξέρω πότε το φίδι μου είναι πολύ παλιό για να σκάσει;
  Αυτό πρέπει να γίνεται μόνο όταν είναι λιγότερο από μερικές εβδομάδες. Είναι επικίνδυνο όταν είστε άπειροι και το φίδι είναι περισσότερο από ένα μήνα.
 • Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα φίδι καλαμποκιού είναι αρσενικό ή θηλυκό;
  Ένας τρόπος είναι να μετρήσετε τον αριθμό των ζυγών από το άνοιγμα της κλοάκας έως την άκρη της ουράς. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία (καθώς το φίδι μπορεί να στριφογυρίζει στα μισά του χρόνου) Κατά κανόνα, ένα αρσενικό έχει 140 ή περισσότερες κλίμακες, ενώ ένα θηλυκό έχει 130 ή λιγότερες κλίμακες.
 • Τι είναι η κλοάκα του φιδιού;
  Η κλοάκα είναι το άνοιγμα κοντά στο άκρο της ουράς από όπου βρίσκονται τα γεννητικά όργανα και από πού προέρχεται το επίθετό του.
 • Πώς λέτε την ηλικία ενός φιδιού καλαμποκιού;
  Ένας τρόπος είναι μετρώντας το μήκος του φιδιού καλαμποκιού. Τα φίδια μετρούν περίπου 33 εκατοστά στο στάδιο της εκκόλαψης, 58 εκατοστά σε έξι μήνες και 89 εκατοστά σε ένα έτος. Ωστόσο, η ανάπτυξη εξαρτάται επίσης από το πόσο καλά τρέφεται το φίδι. Μόλις αναπτυχθεί πλήρως, η γήρανση του φιδιού είναι δύσκολη.
 • Πώς λέτε τη διαφορά μεταξύ ενός αρσενικού και θηλυκού φιδιού;
  Το σχήμα της ουράς μπορεί να σας δώσει μια ένδειξη. Με ένα θηλυκό φίδι καλαμποκιού, η ουρά αρχίζει να στενεύει αμέσως μετά το άνοιγμα της κλοάκας. Ενώ στα αρσενικά, αμέσως μετά το άνοιγμα της κλοάκικας, η ουρά παραμένει εξίσου φαρδιά (εδώ βρίσκεται το ημισφαίριο) και μόνο τα περιφερικά δύο τρίτα είναι κωνικά.
 • Πόσο καιρό μπορεί να πάρει ένα ενήλικο φίδι καλαμποκιού για να καταπιεί το θήραμά του;
  Εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το θήραμα και αν είναι ζωντανό ή όχι.
 • Τα αρσενικά ή τα θηλυκά φίδια καλαμποκιού μεγαλώνουν;
  Τα αρσενικά συνήθως μεγαλώνουν σημαντικά περισσότερο από τα θηλυκά. Το μέσο μήκος για ένα φίδι καλαμποκιού είναι 27 - 119 εκατοστά, με αρσενικά στο μακρύτερο άκρο αυτού του εύρους και τα θηλυκά στο κάτω άκρο.
 • Θα βλάψει αυτό το φίδι;
  Όχι, αυτό δεν θα βλάψει το φίδι.
 • Πώς μπορώ να ξέρω σε ποια ηλικία είναι το φίδι μου;
  Καθώς τα φίδια μεγαλώνουν, τείνουν να μεγαλώνουν το κεφάλι και το σώμα - όχι απαραίτητα παχύτερα, αν και αυτό συμβαίνει συνήθως στην αιχμαλωσία. Για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα φίδια, απαιτεί να γνωρίζετε καλά τη συμμετρία και το σχήμα των φιδιών - και αυτό περιλαμβάνει την εξέταση πολλών από αυτά.
Αναπάντητες ερωτήσεις
 • Ζω στο καράβι μου στο Florida Keys και σκέφτομαι να πάρω ένα φίδι καλαμποκιού 2,5 μέτρων. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα κλουβί από αλουμίνιο μέσα σε ένα καλυμμένο σκυλί για προστασία από τον καιρό; Χρειάζομαι επιπλέον θερμότητα;

Σχόλια (5)

 • dgennete
  Σας ευχαριστώ. Είμαι αρχάριος δημιουργός φιδιού καλαμποκιού και αυτό ήταν πολύ χρήσιμο! Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτό το άρθρο, δίνοντας τόσο γραπτές οδηγίες όσο και ακριβή οπτικά!
 • alexandroukryst
  Οι διάφορες επιλογές οργανώθηκαν με σαφήνεια.
 • edgarhartmann
  Καλός.
 • vincenzomedhurs
  Ήταν χρήσιμο να δείτε τις εικόνες και να μάθετε ότι ίσως μπορείτε να μετρήσετε απλώς τις κλίμακες. Πήρα το φίδι καλαμποκιού μου, τον Rick, από το Pet-Smart και φυσικά δεν έχουν ιδέα τι φύλο είναι. Τώρα είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι άνδρας.
 • sopoliatekalomo
  Πήρα το νέο μου φίδι καλαμποκιού πριν από περίπου μια εβδομάδα και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι γυναίκα!
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail