Πώς να αποτρέψετε ένα σκύλο από την αφόδευση στο κλουβί του;

Για να αποτρέψετε ένα σκύλο από την αφόδευση στο κλουβί του, αγοράστε ένα κιβώτιο που είναι αρκετά μεγάλο για να σηκωθεί, να γυρίσει και να ξαπλώσει μέσα, ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε τη γωνία για μπάνιο. Εάν έχετε ένα κουτάβι, επιλέξτε ένα κιβώτιο με γνώμονα το μέγεθος του ενήλικα, αλλά μπλοκάρετε μέρος του με χαρτόνι ή φελιζόλ, ώστε το κουτάβι να μην μπορεί άνετα να πάει στο μπάνιο στη γωνία. Επιπλέον, ταΐστε το σκυλί σας στο κλουβί του για να το αποτρέψετε από τη χρήση του ως μπάνιο. Εάν ο σκύλος σας έχει ατύχημα στο κλουβί του, καθαρίστε το όσο το δυνατόν συντομότερα για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά, ώστε ο σκύλος σας να μην συσχετίσει το κλουβί με αφόδευση. Για περισσότερες συμβουλές από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου σωστού τρόπου εκπαίδευσης του σκύλου σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Ώστε ο σκύλος σας να μην συσχετίσει το κλουβί με αφόδευση
Εάν ο σκύλος σας έχει ατύχημα στο κλουβί του, καθαρίστε το όσο το δυνατόν συντομότερα για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά, ώστε ο σκύλος σας να μην συσχετίσει το κλουβί με αφόδευση.

Εάν έχετε εκπαιδεύσει το κλουβί του σκύλου σας αλλά συνεχίζει να αφόδευση στο κλουβί του, αυτό θα μπορούσε να είναι για διάφορους λόγους. Ο σκύλος σας μπορεί να πάσχει από άγχος χωρισμού, να έχει μια υποκείμενη ιατρική πάθηση που επηρεάζει τον έλεγχο του εντέρου ή απλά να μην καταλαβαίνετε ότι το κιβώτιο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακουφιστεί. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το σκυλί σας από την αφόδευση στο κλουβί του.

Μέθοδος 1 από 3: αλλαγή του κιβωτίου

 1. 1
  Βεβαιωθείτε ότι το κιβώτιο είναι το σωστό μέγεθος. Συχνά, τα σκυλιά θα αφοδεύσουν στο κλουβί τους εάν είναι πολύ μεγάλο. Εάν το κιβώτιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο σκύλος σας να μπορεί να πατήσει με άνεση σε μια γωνία, μπορεί να επιλέξει να πάει στο κλουβί του, αντί να περιμένει να αποβληθεί.
  • Το κλουβί του σκύλου σας πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί να σηκωθεί και να γυρίσει μέσα και να ξαπλώσει με τα πόδια του ευθεία. Οτιδήποτε μεγαλύτερο μπορεί να τον κάνει να μπουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει το κιβώτιο ως μπάνιο.
  • Εάν έχετε ένα κουτάβι, επιλέξτε ένα κιβώτιο έχοντας κατά νου το μέγεθος του ενήλικα. Τα κιβώτια μπορεί να είναι ακριβό και δεν θέλετε να συνεχίσετε να αντικαθιστάτε ένα κιβώτιο, αλλά μπορείτε να αποκλείσετε τον υπερβολικό χώρο του κιβωτίου με χαρτόνι, φελιζόλ ή άλλα ασφαλή υλικά κουταβιών.
 2. 2
  Τροφοδοτήστε το σκυλί σας στο κλουβί του. Οι πιθανότητες είναι ότι ο σκύλος σας θα προτιμούσε να μην κάνει αφόδευση στον ίδιο χώρο όπου τρέφεται. Η διατροφή του στο κιβώτιο μπορεί να βοηθήσει.
  • Δεν χρειάζεται να κλείσετε το σκυλί σας στο κλουβί κατά τις ώρες του γεύματος, καθώς το άγχος του κλειδώματος μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να τρώει. Απλά βάλτε το φαγητό μέσα στο κιβώτιο του και αφήστε την πόρτα ανοιχτή.
  • Ο σκύλος σας μπορεί να είναι επιφυλακτικός να εισέλθει στο κιβώτιο για να φάει στην αρχή, καθώς μπορεί να υποψιάζεται ότι φεύγετε και προσπαθείτε να τον δελεάσετε. Εάν αφήσετε το φαγητό έξω και συνεχίσετε τις κανονικές σας δραστηριότητες, θα πρέπει τελικά να φάει.
 3. 3
  Αλλάξτε το κρεβάτι στο κιβώτιο. Η αλλαγή των τύπων κουβερτών που παρέχετε στο κιβώτιο ή η προσθήκη επιπλέον κουβερτών, μπορεί δυνητικά να κάνει το σκυλί σας να σταματήσει να μπαίνει στο κιβώτιο του.
  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή το κρεβάτι, προσθέτοντας ένα ωραίο κρεβάτι ή μερικές κουβέρτες σε ένα κλουβί μπορεί να κάνει το σκυλί σας λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιήσει το κιβώτιο ως μπάνιο. Ο σκύλος σας δεν θα θέλει να αφοδεύσει σε μια περιοχή εάν του αρέσει να αγκαλιάζει και να κοιμάται εκεί.
  • Αντίθετα, εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή τα κλινοσκεπάσματα και ο σκύλος σας θάβει τα κόπρανά του κάτω από αυτό, αφαιρέστε το κρεβάτι. Το σκυλί σας μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό να αφοδεύσει στο κλουβί του εάν αισθάνεται ότι δεν μπορεί εύκολα να το καλύψει.
  • Η επένδυση χαρτιού δεν πρέπει να αφήνεται σε κλουβί, ειδικά εάν ο σκύλος σας είναι εκπαιδευμένος σε χαρτί.
  Ένας σκύλος θα πρέπει να εισάγεται στο κλουβί του σταδιακά προτού να μείνει μόνος του στο κλουβί με ασφάλεια
  Ένας σκύλος θα πρέπει να εισάγεται στο κλουβί του σταδιακά προτού να μείνει μόνος του στο κλουβί με ασφάλεια.
 4. 4
  Καθαρίστε προσεκτικά τυχόν ατυχήματα. Κάθε φορά που το σκυλί σας κάνει αφόδευση στο κλουβί του, καθαρίζετε καλά την περιοχή. Χρησιμοποιήστε ένα ενζυματικό καθαριστικό από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων ή ένα μανάβικο. Η εξάλειψη της μυρωδιάς που προκαλείται από την αποβολή μπορεί να κάνει το σκυλί σας λιγότερο πιθανό να επιλέξει το ίδιο σημείο για να ποντίσει ξανά.

Μέθοδος 2 από 3: αλλαγή του προγράμματος του σκύλου σας

 1. 1
  Κλουβί εκπαιδεύστε το σκυλί σας πριν τον αφήσετε μόνο του σε ένα κλουβί. Εάν μόλις αρχίζετε να αφήνετε τον σκύλο σας μόνο του στο κλουβί του και το εξαλείφει σε αυτό, το πρόβλημα είναι πιθανώς ότι δεν είναι συνηθισμένο στο κλουβί. Ένας σκύλος θα πρέπει να εισαχθεί στα κιβώτια του σταδιακά προτού να μείνει μόνος του στο κλουβί με ασφάλεια.
  • Αφήστε το σκυλί σας λίγες μέρες να συνηθίσει στο κιβώτιο. Ενθαρρύνετε τον να μπει στο κιβώτιο, αλλά μην το κλειδώσετε. Κάντε το κιβώτιο μια ευχάριστη εμπειρία παρέχοντας στο σκυλί σας λιχουδιές και επαίνους για την είσοδο στο κιβώτιο.
  • Μόλις το σκυλί σας συνηθίσει στο κλουβί, μπορείτε να αρχίσετε να τον κλείνετε για μικρά χρονικά διαστήματα. Ξεκινήστε το μικρό, αφήνοντάς τον μόνο στο κιβώτιο για περίπου 10 λεπτά κάθε φορά, και στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά τη διάρκεια.
  • Μόλις το σκυλί σας μπορεί να περάσει 30 λεπτά στο κλουβί του χωρίς να ανησυχεί ή να φοβάται, μπορείτε να αρχίσετε να τον αφήνετε για μεγαλύτερες περιόδους. Πάντα να είστε πραγματικοί όταν φεύγετε. Η μεταφορά μιας αναχώρησης λέγοντας ένα αντίο στο σκυλί σας μπορεί να κάνει το άγχος του να μείνει μόνος του χειρότερο.
  • Μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε το χρόνο που αφήνετε το σκύλο σας μόνο του στο κλουβί, επιδιώκοντας τελικά να τον αφήσετε στο κλουβί για μια νύχτα και ενώ είστε στη δουλειά.
 2. 2
  Κρατήστε ένα συνεπές πρόγραμμα περιπάτου. Εάν ο σκύλος σας αντιμετωπίζει προβλήματα με την εξάλειψη στο κλουβί του, το πρόγραμμα περιπάτου του μπορεί να μην είναι αρκετά συνεπές. Βεβαιωθείτε ότι περπατάτε το σκυλί σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μην χρειάζεται να καταφύγετε στο κλουβί του.
  • Απλώς αφήνοντας το σκυλί σας έξω δεν θα τον διδάξει απαραίτητα ότι πρέπει να τουαλέτα σε εξωτερικούς χώρους. Όταν η ασήμαντη προπόνηση μείνετε έξω μαζί του και τον επαινείτε όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Εάν δεν το κάνετε αυτό, ο κίνδυνος είναι ότι μπορεί απλώς να θεωρήσει την ύπαιθρο ως παιδική χαρά και να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ανακουφιστεί.
  • Ανάλογα με την ηλικία του σκύλου σας, θα χρειαστεί περισσότερο ή λιγότερο χρόνο έξω. Εάν είναι κάτω των 12 εβδομάδων, θα πρέπει να εκτοξεύεται μία φορά την ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάθε 3 έως 4 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Καθώς μεγαλώνει, μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε τις αυξήσεις του χρόνου μεταξύ των περιπάτων. Μέχρι τη στιγμή που είναι 6 έως 7 μηνών, θα πρέπει να τον αφήνετε περίπου κάθε 4 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας και κάθε 8 ώρες τη νύχτα. Ένας ενήλικος σκύλος θα πρέπει να αφήνεται τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και κατά προτίμηση να κάνει τουλάχιστον έναν περισσότερο περίπατο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
  • Η συνέπεια είναι το κλειδί. Προσπαθήστε να αφήσετε το σκυλί σας έξω την ίδια ώρα κάθε μέρα. Το σώμα του σκύλου σας θα προσαρμοστεί σε ένα κανονικό πρόγραμμα και αυτό θα οδηγήσει σε λιγότερα ατυχήματα.
 3. 3
  Δημιουργήστε ένα σταθερό καθημερινό πρόγραμμα σίτισης. Η σίτιση πρέπει να γίνεται με χρονοδιάγραμμα, ώστε να μπορείτε να προβλέψετε πότε είστε σκύλος θα πρέπει να πάτε στο μπάνιο όλη την ημέρα. Ο περιορισμός των λιχουδιών και των σνακ μεταξύ των γευμάτων μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερα προβλήματα στο μπάνιο. Η κατανάλωση διεγείρει το έντερο περίπου 20 λεπτά αργότερα. Μην δίνετε στον σκύλο ένα γεύμα και αμέσως τον κλουβί καθώς μπορεί τότε να πιαστεί. Αντ 'αυτού, δώστε του την ευκαιρία να τουαλέτας έξω, περίπου 20 έως 30 λεπτά μετά το φαγητό.
  • Η ποσότητα τροφής που χρειάζεται ο σκύλος σας εξαρτάται από τη φυλή, το μέγεθος και τις ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να έχει. Μπορείτε να μιλήσετε στον κτηνίατρό σας σχετικά με το πόσο φαγητό είναι κατάλληλο για το σκυλί σας και στη συνέχεια να αποφασίσετε πώς να διαιρέσετε καλύτερα τους χρόνους σίτισης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Εάν κάνετε κλουβί το σκυλί σας όλη τη νύχτα, μην του δίνετε τροφή ή νερό 3 ώρες πριν από τον ύπνο. Εάν κλουβίτε το σκυλί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ είστε στη δουλειά, φροντίστε να του κάνετε μεγαλύτερο περίπατο το πρωί, ώστε να έχει την ευκαιρία να ανακουφιστεί μετά το πρωινό.
  Κάντε το κιβώτιο μια ευχάριστη εμπειρία παρέχοντας στο σκυλί σας λιχουδιές
  Κάντε το κιβώτιο μια ευχάριστη εμπειρία παρέχοντας στο σκυλί σας λιχουδιές και επαίνους για την είσοδο στο κιβώτιο.
 4. 4
  Χρησιμοποιήστε θετική και αρνητική ενίσχυση. Η χρήση θετικής και αρνητικής ενίσχυσης μπορεί να βοηθήσει το σκυλί σας να μάθει να μην μολύνει στο κλουβί του.
  • Όταν βγάζετε το σκύλο σας έξω, πάντα να τον επαινείτε όταν πονάει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προφορικό έπαινο, λέγοντας κάτι σαν "Καλό αγόρι!", Και επίσης να μεταφέρετε μικρές λιχουδιές για να δώσετε μια ανταμοιβή.
  • Εάν δείτε το σκυλί σας να ετοιμάζεται να χτυπήσει στο κλουβί του, χτυπήστε τα χέρια σας και πείτε "Όχι". Τότε, πάρτε τον έξω για να κάνει τη δουλειά του εκεί.
  • Θυμηθείτε, τα σκυλιά ζουν αμέσως. Εάν ξυπνήσετε το πρωί και διαπιστώσετε ότι έχει πάει στο κλουβί του, τον κατσάδα τότε πιθανότατα δεν είναι χρήσιμο. Δεν θα καταλάβει τι επιπλήττεται. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την υπερβολικά επιθετική ή έντονη επίπληξη, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άγχος που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιδεινώσει το πρόβλημα. Ποτέ μην τρίβετε τη μύτη του σκύλου σας στα κόπρανα ή στα ούρα του, καθώς αυτό θα χρησιμεύσει μόνο για να αναστατώσει και να συγχέει το σκυλί σας.

Μέθοδος 3 από 3: αναζήτηση ιατρικής περίθαλψης

 1. 1
  Ραντεβού με κτηνίατρο. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αποκλείετε τυχόν ιατρικά προβλήματα ως πιθανή αιτία. Κάντε ένα ραντεβού με τον κτηνίατρό σας και ζητήστε της να κάνει μια ρουτίνα φυσική εξέταση στο σκύλο σας.
  • Εάν ο σκύλος σας έχει χαλαρά κόπρανα ή διάρροια, μπορεί να έχει γαστρεντερικά προβλήματα που απαιτούν ιατρική περίθαλψη. Ο κτηνίατρός σας μπορεί να κάνει εξετάσεις αίματος ή ακτινογραφίες για τον προσδιορισμό της θεραπείας.
  • Τα μεγαλύτερα σκυλιά έχουν συχνά προβλήματα ελέγχου του εντέρου που σχετίζονται με την ηλικία. Εάν ο σκύλος σας είναι ηλικιωμένος, ο κτηνίατρός σας μπορεί να παραγγείλει εξετάσεις για να διαπιστώσει εάν μπορεί ακόμα να ελέγξει τα έντερα. Μπορεί να έχει κάποιες προτάσεις για επιλογές θεραπείας εάν συμβαίνει αυτό.
 2. 2
  Εξοικειωθείτε με τα σημάδια του άγχους του χωρισμού. Τα σκυλιά συχνά κάνουν αφόδευση στο κλουβί τους λόγω του άγχους του χωρισμού. Μάθετε τα σημάδια του άγχους του διαχωρισμού και τι πρέπει να κάνετε εάν το σκυλί σας πάσχει από αυτό.
  • Εάν η αφόδευση συνδυάζεται με ουρλιαχτό, αποφλοίωση, υπερβολικό ρυθμό και ο σκύλος σας δραπετεύει ή επιχειρεί να ξεφύγει από το κλουβί του, μπορεί να έχει άγχος χωρισμού. Εάν έχετε πρόσφατα αλλάξει το πρόγραμμα, τη διαμονή ή την κατάσταση συγκατοίκου / οικογένειας, ο σκύλος σας μπορεί να αναπτύξει άγχος ως απάντηση σε αυτό.
  • Η παροχή θετικής ενίσχυσης, όπως λιχουδιές και έπαινος, σε καταστάσεις άγχους μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του άγχους του σκύλου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφήσετε τα παιχνίδια ή τα τρόφιμα του σκύλου σας όταν φεύγετε από το σπίτι. Πολλά καταστήματα κατοικίδιων ζώων πωλούν παιχνίδια παζλ, όπου ο σκύλος σας πρέπει να καταλάβει πώς να ανοίξει ένα εργαλείο για να πάρει μια απόλαυση ή ένα παιχνίδι ως ανταμοιβή. Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη απόσπαση της προσοχής εάν το σκυλί σας φαίνεται να αναπτύσσει άγχος στην απουσία σας.
  • Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τις επιλογές θεραπείας. Μπορεί να συστήσει ένα φάρμακο ή ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να βοηθήσει το σκυλί σας να αντιμετωπίσει.
 3. 3
  Προσέξτε να αλλάξετε τη διατροφή του σκύλου σας. Τυχόν αλλαγές στη διατροφή ενός σκύλου μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα ελέγχου του εντέρου. Εάν έχετε αλλάξει πρόσφατα τύπους ή μάρκες τροφίμων, το σκυλί σας μπορεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον έλεγχο των εντέρων του. Πάντα να μεταβαίνετε σταδιακά μεταξύ των τύπων τροφίμων, ξεκινώντας με την ανάμειξη μικρών ποσοτήτων του νέου τύπου τροφίμων στον παλιό τύπο και σταδιακά αυξάνοντας την πορεία σας.
Εάν έχετε εκπαιδεύσει το κλουβί του σκύλου σας αλλά συνεχίζει να αφόδευση στο κλουβί του
Εάν έχετε εκπαιδεύσει το κλουβί του σκύλου σας αλλά συνεχίζει να αφόδευση στο κλουβί του, αυτό θα μπορούσε να είναι για διάφορους λόγους.

Συμβουλές

 • Εάν τα ζητήματα του σκύλου σας φαίνεται να σχετίζονται με το άγχος, η συμβουλή ενός επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλου μπορεί να βοηθήσει, αν και αυτό μπορεί να είναι κάπως ακριβό.

Προειδοποιήσεις

 • Ελέγξτε το κιβώτιο για αιχμηρές άκρες στις οποίες μπορεί να τραυματιστεί ο σκύλος. Τα σκυλιά με διογκωμένα μάτια (για παράδειγμα Πεκίνες) γνωρίζουν ότι βλάπτουν τα μάτια τους σε καλώδια που κολλάνε, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αιχμηρά σημεία.
 • Αφαιρέστε όλα τα περιλαίμια ή τις πλεξούδες από τον σκύλο ενώ είναι το κλουβί. Πρόκειται για κίνδυνο πνιγμού.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πώς μπορώ να κρατήσω το κουτάβι μου από το άγχος του χωρισμού;
  Μπορείτε να αποτρέψετε το άγχος του χωρισμού, φροντίζοντας να έχει μια άνετη περιοχή για να περιμένει την επιστροφή σας στο σπίτι και χωρίς να κάνετε μεγάλη υπόθεση από την αναχώρηση ή την επιστροφή σας στο σπίτι.
 • Πώς εμποδίζετε ένα σκυλί να μην κατουρήσει και να πονάει στο σπίτι;
  Ο καλύτερος τρόπος είναι να τους εκπαιδεύσετε να πάνε γιογιό έξω. Εάν ένας σκύλος που έχει εκπαιδευτεί στο σπίτι αρχίζει ξαφνικά να χρησιμοποιεί το σπίτι ως μπάνιο του, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ιατρικό πρόβλημα.
 • Έχω ένα χρόνο εργαστήριο που χτυπάει και κατουρίζει στο κλουβί του, κυρίως στη μέση της νύχτας. Ο κτηνίατρος μας είπε να περιορίσουμε την πρόσληψη νερού μετά την τελευταία του σίτιση, που είναι περίπου 4μμ. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;
  Δοκιμάστε να κάνετε το σκυλί σας για μια βόλτα ή για τρέξιμο κάθε μέρα. Τα κουρασμένα σκυλιά είναι χαρούμενα σκυλιά και τα νεαρά εργαστήρια έχουν υψηλή ενέργεια και χρειάζονται πολλή άσκηση. Η άσκηση θα βοηθήσει επίσης να μετακινήσει τα έντερά του, ώστε να μην έχει απομείνει τίποτα από τη στιγμή που μπαίνει στο κλουβί του για τη νύχτα.
 • Πώς εμποδίζετε ένα σκυλί να μην κατουρήσει και να πονάει στο σπίτι;
  Επιστρέψτε στα βασικά και εκπαιδεύστε την τουαλέτα του σκύλου σαν να ήταν ένα νεαρό κουτάβι. Επίσης, αποσμητικά σχολαστικά τυχόν σημεία ατυχήματος, ώστε να μην λειτουργούν ως δείκτες για να προσελκύσουν τον σκύλο.
 • Έχω έναν Γερμανό βοσκό 16 εβδομάδων που κουταλάει και κατουρίζει στο κλουβί του. Καθαρίζω το χάος, βάζω σε καθαρά κλινοσκεπάσματα και κατά την είσοδο, θα κατουρήσει. Γιατί;
  Τα σκυλιά έχουν ισχυρή αίσθηση οσμής και αν δεν βεβαιωθείτε ότι κάθε ίχνος της μυρωδιάς έχει φύγει, θα το μυρίσει και θα πάει στο ίδιο μέρος. Έχετε δοκιμάσει να το καλύψετε σε άλλο άρωμα; Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα πρέπει να την εκπαιδεύσετε με χαρτί.
 • Πώς μπορώ να κρατήσω το κουτάβι μου από το άγχος του χωρισμού;
  Εξασκηθείτε να έχετε χρόνο μακριά από το κουτάβι ενώ βρίσκεστε στο σπίτι. Μην αφήσετε το κουτάβι να σας ακολουθεί παντού. Επίσης, προσέξτε να μην επιστρέψετε στο δωμάτιο ενώ το κουτάβι κλαίει.
 • Πώς εμποδίζετε ένα σκυλί να κατουρήσει στο κλουβί του;
  Μπορεί το κιβώτιο να είναι πολύ μεγάλο και ο σκύλος να έχει αρκετό χώρο για μια γωνία τουαλέτας. Εάν συμβαίνει αυτό, κάντε το κιβώτιο μικρότερο και δώστε πολλά τουαλέτα.
 • Μπορώ να βάλω κρεβάτι σκύλου στο πλυντήριο;
  Ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού, ναι, τα περισσότερα κρεβάτια σκύλου πλένονται στο πλυντήριο. Ελέγξτε την ετικέτα για οδηγίες και δείτε αν το κάλυμμα είναι αφαιρούμενο.
 • Πώς εμποδίζετε ένα σκυλί να κατουρήσει στο κλουβί του;
  Δίνοντας συχνά διαλείμματα από το ρείθρο του για να πάει γιογιό και διασφαλίζοντας ότι το ρείθρο είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο σκύλος να στέκεται, να γυρίζει και να ξεκουράζεται άνετα.
 • Έχω ένα μείγμα pit / lab 5 μηνών που έμεινε δεμένο σε ένα δέντρο. Τον διασώσαμε και δεν μπορούμε να τον κάνουμε να σταματήσει να μπαίνει στο κλουβί του. Τι μπορώ να κάνω για να τον κάνω να σταματήσει να κρυώνει στο καφάσι του;
  Αφήστε τον έξω από το κιβώτιο πιο συχνά. Όταν βγαίνει έξω, δοξάστε τον και δώστε του μια απόλαυση. Όταν χτυπάει στο κλουβί του, πείτε του όχι και καμία θεραπεία, όχι επαίνους.

Σχόλια (4)

 • irvingdibbert
  Αυτές είναι υπέροχες πληροφορίες.
 • egalane
  Το μέγεθος του κιβωτίου, τα χρονοδιαγράμματα, οι βόλτες και οι πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα ήταν όλα χρήσιμα.
 • kilbackruth
  Υπέροχο άρθρο. Θα δοκιμάσω τις λίγες συμβουλές (ωστόσο, το κουτάβι μου κάνει κακά στο κλουβί κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν δεν είμαστε στο σπίτι και όχι κατά τη διάρκεια της ημέρας έξω).
 • gphotopoulos
  Να τον αφήνεις κάθε 20 λεπτά μετά το φαγητό. Το κάναμε κάθε ώρα, καθώς επίσης σταματούσαμε το ποτό του πριν τον ύπνο. Αγαπά το κλουβί του αλλά το λερώνει, οπότε θα το κάνουμε μικρότερο προς το παρόν, καθώς μεγαλώνει γρήγορα. Το καλύτερο είναι να είσαι υπομονετικός.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail