Πώς να μάθετε εάν σας αρέσει το budgie κατοικίδιων ζώων;

Για να διαπιστώσετε αν σας αρέσει το κατοικίδιο ζώο budgie, ξεκινήστε παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος του και παρατηρώντας αν κουνάει την ουρά του, χτυπώντας τα φτερά του στη θέση του ή σκύβοντας το κεφάλι του, καθώς αυτές είναι ενδείξεις ότι σας αρέσει. Εάν το πουλί σας σας απαλά στο στόμα με το ράμφος του, είναι πιθανό σημάδι αγάπης. Επιπλέον, εάν το πουλί σας κρέμεται ανάποδα στην παρουσία σας, αυτό σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένο και αισθάνεται ασφαλές γύρω σας. Στη συνέχεια, ακούστε το πουλί να μιλά, να τραγουδάει ή να σφυρίζει όταν περπατάτε στο δωμάτιο, καθώς οι budgies είναι φωνητικοί γύρω από τους ανθρώπους που τους αρέσουν. Για να μάθετε περισσότερα από τον Κτηνιατρικό μας κριτικό, όπως πώς να κάνετε το budgie να σας αρέσει, διαβάστε!

Για να διαπιστώσετε αν σας αρέσει το κατοικίδιο ζώο budgie
Για να διαπιστώσετε αν σας αρέσει το κατοικίδιο ζώο budgie, ξεκινήστε παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος του και παρατηρώντας αν κουνάει την ουρά του, χτυπώντας τα φτερά του στη θέση του ή σκύβοντας το κεφάλι του, καθώς αυτές είναι ενδείξεις ότι σας αρέσει.

Ένα pet budgie (ή parakeet) είναι ένας υπέροχος σύντροφος για κάθε λάτρη πουλιών. Είναι έξυπνοι, διασκεδαστικοί και σχετικά εύκολο να εκπαιδεύονται και να φροντίζουν. Πολλά parakeets φοβούνται φυσικά τους ανθρώπους, αλλά με το χρόνο και την εκπαίδευση αυτός ο φόβος μπορεί να ξεπεραστεί και το parakeet σας μπορεί να σας δει ως πηγή αγάπης και στοργής.

Μέθοδος 1 από 4: παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος για να πει εάν το parakeet σας αρέσει

 1. 1
  Παρατηρήστε αν το πουλί σας αγκαλιάζει μαζί σας. Η αγκαλιά είναι μια σαφής ένδειξη ότι το parakeet σας αρέσει και θέλει να συνδεθεί μαζί σας. Εάν το πουλί σας ακουμπήσει απαλά στο χέρι σας, σκαρφαλώνει στο σώμα σας, σας καλλωπίζει και τρίβει στο λαιμό σας, θα ξέρετε ότι το parakeet σας αρέσει και αισθάνεται ασφαλές γύρω σας.
 2. 2
  Κοιτάξτε τα φτερά του πουλιού σας. Συνήθως θεωρούμε ότι τα φτερά ενός πουλιού είναι όργανο πτήσης, αλλά πολλά πουλιά, συμπεριλαμβανομένων των parakeets, χρησιμοποιούν τα φτερά τους ως ένα είδος γλώσσας του σώματος. Εάν το παπαγάλο σας χτυπάει τα φτερά του, κάτι που μπορεί να δώσει την εμφάνιση προσπαθώντας να πετάξει στη θέση του, είναι ένα καλό σημάδι της σχέσης σας με το πουλί σας. Το φτερά με φτερά είναι ένας τρόπος που τα parakeets επιδεικνύουν την ευτυχία γύρω από τους ανθρώπους.
 3. 3
  Παρατηρήστε την ουρά του πουλιού σας. Ακριβώς όπως τα φτερά του παπαγάλου σας μπορεί να είναι ένδειξη ευτυχίας, το ίδιο μπορεί και η ουρά του να φτερά. Όταν ένα πουλί κουνάει την ουρά του (παρόμοια με την ουρά ενός σκύλου), συνήθως σημαίνει ότι το πουλί σας είναι ευτυχισμένο να σας δει - αν και μπορεί επίσης να δείξει ότι το πουλί σας πρόκειται να ανακουφιστεί. Ομοίως, η ανατροπή της ουράς προς τα πάνω και γενικά θεωρείται ένδειξη ευτυχίας και μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη ότι σας αρέσει το πουλί σας.
 4. 4
  Παρατηρήστε τη στάση του σώματος του πουλιού σας. Ο τρόπος με τον οποίο το parakeet μεταφέρεται γύρω σας μπορεί να σας πει πολλά για το πώς αισθάνεται στην παρουσία σας. Η λήψη της στάσης του σώματός του, μαζί με μεμονωμένα κομμάτια της γλώσσας του σώματος, όπως οι διακυμάνσεις των φτερών και των ουρών, μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα του επιπέδου άνεσης του πουλιού σας γύρω σας.
  • Ένα πουλί σε μια χαλαρή, άκαμπτη στάση είναι συνήθως χαρούμενο και άνετο γύρω από τον άνθρωπο του.
  • Ένα πουλί που "σκύβει" το κεφάλι του - σκύψιμο με το κεφάλι του "στραμμένο" προς τον άνθρωπο του - είναι άνετο γύρω από αυτό το άτομο και μπορεί να ζητάει ένα ξύσιμο ή χαϊδεύοντας το κεφάλι.
  • Οποιοδήποτε είδος άκαμπτης στάσης του σώματος, που συνήθως συνοδεύεται από αναστατωμένα φτερά και μια ανήσυχη, πλευρική κίνηση, συνήθως υποδηλώνει δυσφορία, δυσαρέσκεια ή έλλειψη εμπιστοσύνης γύρω από τον άνθρωπο. Εάν το πουλί σας συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερο να του δώσετε χώρο. Είτε δεν έχει ακόμα νιώσει άνετα γύρω σας ή δεν του αρέσει κάτι που κάνετε. Μάθετε τι κάνετε λάθος και αποφύγετε αυτήν τη σκανδάλη.
Ένα pet budgie (ή parakeet) είναι ένας υπέροχος σύντροφος για κάθε λάτρη πουλιών
Ένα pet budgie (ή parakeet) είναι ένας υπέροχος σύντροφος για κάθε λάτρη πουλιών.

Μέθοδος 2 από 4: παρατηρώντας τις κινήσεις που δείχνουν ότι σας αρέσει το parakeet

 1. 1
  Παρακολουθήστε τα μάτια του πουλιού σας. Ενώ οι μαθητές του ανθρώπου διαστέλλονται και συστέλλονται σε απόκριση στο φως ή στο σκοτάδι, οι μαθητές ενός παπαγάλου μπορούν να αλλάξουν σε μέγεθος ως φυσική αντίδραση στη διάθεση και το περιβάλλον του πουλιού. Η αναλαμπή (η διεύρυνση των μαθητών) και η καρφίτσα (η στένωση των μαθητών) ελέγχονται από το πουλί και συνήθως υποδηλώνουν ενθουσιασμό ή ευχαρίστηση, αν και αυτές οι συμπεριφορές μπορούν επίσης να αποτελούν ένδειξη φόβου ή άγχους.
  • Εάν τα μάτια του παπαγάλου σας αναβοσβήνουν όταν σας βλέπει, είναι πιθανότατα μια ένδειξη ότι σας αρέσει και εκτιμά την εταιρεία σας.
 2. 2
  Παρατηρήστε αν το πουλί σας κρέμεται ανάποδα. Το να κρεμάς ανάποδα είναι μια κοινή πρακτική για τα πουλιά. Συνήθως γίνεται όταν τα πουλιά είναι χαρούμενα και αισθάνονται ασφαλή, καθώς η θέση τείνει να αφήσει το πουλί ευάλωτο. Εάν το πουλί σας κρέμεται ανάποδα στην παρουσία σας, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι σας αρέσει και σας εμπιστεύεται.
 3. 3
  Παρατηρήστε τις κινήσεις του ράμματος και του κεφαλιού του πουλιού Τα parakeets χρησιμοποιούν τα ράμφος τους για διάφορους σκοπούς, από φυσικές εργασίες έως μεταφορά μηνυμάτων. Εάν το πουλί σας εκτελεί κάποια από τις ακόλουθες δραστηριότητες, είναι συνήθως ένα σημάδι ευτυχίας και άνεσης γύρω σας.
  • Το τρίψιμο του ράμματος, από αριστερά προς τα δεξιά με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι αλέθουν τα δόντια τους, είναι ένα σημάδι ευτυχίας στα παρκέτα.
  • Το στόμα με το ράμφος, χωρίς να δαγκώνει πραγματικά, είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα παπαγάλοι παίζουν μεταξύ τους. Εάν το πουλί σας σας απαλά στο στόμα με το ράμφος του, χωρίς να προσπαθεί πραγματικά να σας δαγκώσει, είναι πιθανώς ένα σημάδι αγάπης.
  • Η ανατροπή μπροστά ή "στο" ένα άτομο είναι ένα σημάδι τεράστιας αγάπης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το parakeet σας εμφανίζει σημάδια καρφώματος των ματιών και του κεφαλιού που προκαλεί κύματα αμέσως πριν από την παλινδρόμηση.
Παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος για να πει εάν το parakeet σας αρέσει
Μέθοδος 1 από 4: παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος για να πει εάν το parakeet σας αρέσει.

Μέθοδος 3 από 4: ακούγοντας ήχους που υποδηλώνουν ότι σας αρέσει το parakeet

 1. 1
  Παρατηρήστε ότι μιλάτε, τραγουδάτε ή σφυρίζετε. Αυτές οι τρεις φωνές είναι ένα κοινό σημάδι ότι το parakeet σας είναι ικανοποιημένο και ευτυχισμένο στο σπίτι σας. Εάν το πουλί σας είναι πολύ φωνητικό, ειδικά όταν μπαίνετε στο δωμάτιο, είναι ένα καλό σημάδι ότι σας αρέσει το πουλί σας.
 2. 2
  Ακούστε για φλυαρία ράμματος ή γουργούρισμα. Η φλυαρία των ραμφών και το χτύπημα δεν είναι πάντα δυνατά. μερικά πουλιά κάνουν αυτούς τους ήχους απαλά και σιωπηλά. Ανεξάρτητα από το πώς το πουλί σας φλερτάρει και χτυπάει, είναι συνήθως ένα σημάδι ότι είναι ικανοποιημένος και θέλει να αλληλεπιδράσει ή να παίξει μαζί σας.
 3. 3
  Δώστε προσοχή στο γλωσσικό κλικ. Ένας τρόπος με τον οποίο τα parakeets εκφράζουν ότι θα ήθελαν να μαζευτούν ή να χαϊδεύονται είναι κάνοντας κλικ στη γλώσσα πάνω στο ράμφος. Εάν ο παπαγάλος σας κάνει κλικ στη γλώσσα του γύρω σας, είναι συνήθως ένα σημάδι ότι σας αρέσει και θέλετε να αλληλεπιδράτε μαζί του περισσότερο.

Μέθοδος 4 από 4: ενθάρρυνση του parakeet να σας αρέσει

 1. 1
  Βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται οι φυσικές ανάγκες του πουλιού σας. Το να ξεχάσεις να ταΐσεις ή να δώσεις νερό στο πουλί σου είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία του πουλιού και θα μπορούσε με την πάροδο του χρόνου να μειώσει τη γενική ευτυχία και την εμπιστοσύνη του πουλιού σου. Να είστε πάντα βέβαιοι ότι το πουλί σας έχει αρκετό καθαρό πόσιμο νερό και φροντίστε να του ταΐσετε την κατάλληλη διατροφή.
  • Βεβαιωθείτε ότι το πουλί σας έχει πρόσβαση σε σπόρους, σπόρους, φασόλια, λαχανικά, θρεπτικά σφαιρίδια και περιστασιακά φρούτα.
  • ΜΗΝ δίνετε τη σοκολάτα των πτηνών σας, το αβοκάντο, τα αλμυρά τρόφιμα, το σκόρδο, το κρεμμύδι ή οποιαδήποτε ανθρώπινα σνακ.
 2. 2
  Κάντε τον να νιώθει ασφαλής. Το πουλί σας βλέπει το κλουβί του ως σπίτι μέσα στο σπίτι σας. Κάνοντας το κλουβί του πουλιού σας όσο πιο άνετα γίνεται, θα τον βοηθήσει να αισθανθεί ασφαλέστερος στο σπίτι σας και μπορεί να τον βοηθήσει να αισθάνεται πιο φροντίδα απέναντί σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι το κλουβί του πουλιού σας είναι αρκετά μεγάλο. Θα πρέπει επίσης να φυλάσσεται μακριά από το άμεσο ηλιακό φως, μακριά από άλλα κατοικίδια ζώα που ενδέχεται να έχετε και μακριά από δυνατές ή τρομακτικές πηγές θορύβου, όπως τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.
 3. 3
  Δώστε τα παπαγάκια σας. Το Parakeets λατρεύει να παίζει, και παρέχοντας στο πουλί σας διασκεδαστικό, προκλητικά παιχνίδια θα τον κάνει ευτυχισμένο και ικανοποιημένο.
  • Βεβαιωθείτε ότι το παρκέ σας διαθέτει παιχνίδια που του επιτρέπουν να ανέβει, καθώς και παιχνίδια που είναι πολύχρωμα και κάνουν θόρυβο.
  • Δώστε στο parakeet μια κούνια μέσα στο κλουβί του και βεβαιωθείτε ότι έχει άφθονο χώρο στο κλουβί.
  • Πάρτε τα παιχνίδια παρκέ που είναι ασφαλή για μάσημα. Αναζητήστε παιχνίδια με ξύλινα εξαρτήματα ή συμπαγείς, ανθεκτικές χάντρες που μπορούν να δαγκωθούν και να μασήσουν.
 4. 4
  Ενθαρρύνετε το parakeet σας να σας εμπιστευτεί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό δείχνοντας στο πουλί σας ότι είστε ασφαλείς και φιλικοί. Μιλήστε συχνά στο πουλί σας και χρησιμοποιήστε χαλαρωτικούς, ήρεμους τόνους. Πρέπει επίσης να επιτρέψετε στο πουλί σας να τρώει και να παίζει έξω από το κλουβί του και να τον ενθαρρύνετε να αλληλεπιδράσει μαζί σας. Με την πάροδο του χρόνου, το πουλί σας θα νιώθει ασφαλές και άνετο γύρω σας και θα έρθει να σας δείξει στοργή.
Είναι καλό σημάδι ότι σας αρέσει το πουλί σας
Εάν το πουλί σας είναι πολύ φωνητικό, ιδιαίτερα όταν μπαίνετε στο δωμάτιο, είναι καλό σημάδι ότι σας αρέσει το πουλί σας.

Συμβουλές

 • Για επιπλέον αγάπη, δώστε του πολλές λιχουδιές. Εάν δώσετε στο budgie τις λιχουδιές σας για καλή συμπεριφορά, θα συμπεριφέρεται πολύ πιο συχνά.
 • Όταν το budgie σας δεν συμπεριφέρεται όπως θέλετε, αφήστε τον ήσυχο για λίγα λεπτά και μην ανταμείψετε κακή συμπεριφορά.
 • Μερικές φορές το να βλέπεις το πουλί σου ήρεμα θα κάνει το πουλί σου σαν εσένα.
 • Ποτέ μην κάνετε τίποτα για να κάνετε το budgie σας φοβισμένο ή νευρικό. Αυτό δεν θα χτίσει αγάπη ή εμπιστοσύνη.
 • Μην χτυπάτε το κλουβί ποτέ όταν το budgie είναι κοντά. Θα τον τρομάξει.
 • Ποτέ μην κυνηγάτε το budgie σας με το χέρι σας! Απλά βάλτε ήρεμα το χέρι σας στο κλουβί, κοντά στην πόρτα και αφήστε το budgie να συνηθίσει την παρουσία σας.
 • Μιλήστε με χαλαρωτικά ενώ χαϊδεύετε τα φτερά του. Αυτό θα τους ενημερώσει ότι είστε ασφαλείς να είστε κοντά και θα βοηθήσετε στην ενίσχυση του δεσμού σας.
 • Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε το budgie να σας αρέσει είναι να καλύψετε όλες τις ανάγκες του!

Προειδοποιήσεις

 • Μην αναγκάζετε ένα πουλί να κάνει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Ποτέ μην αναγκάζετε το πουλί σας να βγει από το κλουβί του ή να το μαζέψετε αν δεν θέλει αυτά τα πράγματα.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Το budgie μου είναι ακόμα ήσυχο και δεν παίζει. Τι πρέπει να κάνω?
  Πρέπει να τον κάνεις άνετο. Μιλήστε μαζί του και αφήστε τον στο δάχτυλό σας περιστασιακά. Άφησέ τον να βγει και έξω στο κλουβί του.
 • Η budgie μου με αφήνει να τον κρατήσω στο δάχτυλό του και να τρυπήσω την κοιλιά του, αλλά τότε αρχίζει να με δαγκώνει μερικές φορές και δεν θέλει να βγει από το κλουβί του. Με εμπιστεύεται;
  Οχι εντελώς. Περάστε περισσότερο χρόνο μαζί του. Προσπαθήστε να του μιλήσετε με μια απαλή, ήρεμη φωνή και να του τροφοδοτείτε και τις λιχουδιές κάθε φορά - θα αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα μαζί σας μετά από λίγο.
 • Πώς μπορώ να κάνω το budgie να σηκώσει το χέρι μου χωρίς να χρησιμοποιήσω λιχουδιές;
  Πρώτα, πρέπει να συνηθίσετε το πουλί στο ανθρώπινο χέρι. Αυτό πρέπει να γίνεται έξω από το κλουβί στις περισσότερες περιπτώσεις. Χρησιμοποιήστε πολύ αργές κινήσεις για να αφήσετε το πουλί να εξετάσει το χέρι. Αυτό είναι για να εκπαιδεύσετε το πουλί ότι το χέρι σας δεν αποτελεί απειλή. Να είστε υπομονετικοί και με την πάροδο του χρόνου το πουλί σας θα σας εμπιστεύεται και θα σας πέρνει.
 • Γιατί η budgie μου χτυπά το κεφάλι της;
  Το κεφάλι μπορεί να σημαίνει μια ποικιλία πραγμάτων. Τα αρσενικά κεφάλι μπαμπάς ως μέρος ενός τελετουργικού ερωτοτροπίας, ενώ τα νεαρά πουλιά μπορεί να μάθουν να κατευθύνονται bob για να πάρουν φαγητό. Μερικά πουλιά οδηγούν το bob ως εδαφική συμπεριφορά.
 • Πώς μπορείτε να πείτε το φύλο ενός budgie;
  Το χρώμα των δημητριακών του budgie (τα γυαλιά «σχήμα-8» στη βάση του ράμματος) δίνει ένδειξη για το φύλο ενός ενήλικου budgie. Τα αρσενικά έχουν μπλε δημητριακά, ενώ τα θηλυκά συνήθως έχουν καφέ-κρέμα.
 • Εάν το νεαρό μου πουλί με δαγκώνει τυχαία όταν το κρατάω, σημαίνει ότι μου αρέσει;
  Εξαρτάται από το πώς σε δαγκώνει. Το στόμα είναι ένα σημάδι στοργής, αλλά εάν το parakeet σας δαγκώνει στο σημείο που πονάει, πιθανότατα δεν σας εμπιστεύεται.
 • Πώς μπορώ να ξεπεράσω τον φόβο της εκπαίδευσης του budgie μου;
  Είναι πολύ εύκολο. Εάν αγαπάτε το πουλί, τότε θα θελήσετε να παίξετε και να κολλήσετε μαζί του, αντί να το παρακολουθείτε να κάθεται στο κλουβί του.
 • Γιατί όλα μου φουσκώνουν;
  Το φούσκωμα των φτερών παγιδεύει τσέπες αέρα και κρατά το πουλί ζεστό. Οι Budgies το κάνουν αυτό όταν είναι κρύο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένδειξη κακής υγείας.
 • Πώς αγγίζω μια γυναίκα χωρίς να με δαγκώνει;
  Καλύψτε το χέρι σας με χαμομήλι πριν το ταΐσετε. Οι θηλυκοί budgies απολαμβάνουν πολύ τη μυρωδιά του φρέσκου χαμομηλιού τσαγιού, οπότε θα προσελκύσει το χέρι σας.
 • Τι πρέπει να κάνω αν δεν μπορώ να μου αρέσει το budgie;
  Θυμηθείτε ότι μερικές φορές η διαδικασία απαιτεί χρόνο. Συνεχίστε να αντιμετωπίζετε καλά το budgie σας και συνήθως θα σας αρέσει.

Σχόλια (23)

 • americo41
  Αυτό βοήθησε πολύ, γιατί παίρνω ένα parakeet.
 • alexia33
  Είναι πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ.
 • barryprice
  Διδάξτε στο budgie σας να σας αγαπήσει!
 • nkolpho42
  Το στόμα δεν είναι κακό σημάδι, αλλά αγάπη.
 • nitzscheangel
  Πλήρως χρήσιμο, μου άρεσε πολύ να διαβάζω κάθε κομμάτι του. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
 • taylorkarlie
  Αυτό βοήθησε τόσο πολύ! Σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες.
 • ulices75
  Εάν θέλετε πραγματικά να συνδεθείτε με το budgie σας, δοκιμάστε να ακούσετε μουσική μαζί του. Στο budgie μου άρεσε η ήσυχη ποπ μουσική. Μην ξεχνάτε να παίζετε τη μουσική πολύ δυνατά.
 • kyle73
  Παίρνω ένα budgie σε δύο μήνες και δεν ξέρω τι να κάνω. Και αυτό με έκανε πολύ, ευχαριστώ πολύ.
 • aowen
  Μου άρεσε πολύ το βίντεο από το homeschooler και τον budgie του, Owl. Έχω διαβάσει τόνους σε budgies από τότε που έχω το νέο μικρό μου φίλο, αλλά στην πραγματικότητα η παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης σε ένα σπίτι ήταν πολύ χρήσιμη.
 • savionkemmer
  Το πολύτιμο μικρό μου πουλί έγινε φίλος μου που μου έδειξε αγάπη και συμπόνια. Μου εννοούσε τόσο πολύ. Μου λείπει τόσο πολύ από τότε που πέθανε πριν από μερικούς μήνες. Γίναμε καλοί φίλοι αμέσως μετά τον υιοθέτησα. και τον αγάπησα ακριβά.
 • nkemmer
  Οι συμβουλές λειτουργούν. Το πουλί μου δεν μου άρεσε όταν την είδα για πρώτη φορά έξω από το σπίτι μου. Όταν είδα τον οδηγό, μου έδωσε υπέροχες ιδέες.
 • kornelia63
  Βοήθησε το πουλί να μου αρέσει και να με εμπιστεύεται.
 • malachi17
  Μου άρεσαν τα πάντα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για αρχάριους.
 • kwalsh
  Εξαιρετικό άρθρο και κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ για την κοινή χρήση. Έχω και ένα κατοικίδιο ζώο budgie.
 • omarquardt
  Πριν από λίγο καιρό έκανα budgies. Μερικοί από αυτούς έμοιαζαν να αλληλεπιδρούν μαζί μου, οπότε όταν συνάντησα αυτό το άρθρο, φαινόταν μια καλή ευκαιρία να επαληθεύσω τις εμπειρικές εντυπώσεις και να λάβω χρήσιμες γνώσεις. Ευχαριστώ, καλή!
 • edwardsquentin
  Βοήθησε πολύ να δει πώς αυτό το μοναδικό πουλί δείχνει σημάδια ευτυχίας!
 • fredcummerata
  Τα θέματα αφορούσαν τις έρευνές μου.
 • thompsonjacob
  Η ευκαιρία να το δείτε σωστά σε βίντεο βοήθησε, όχι μόνο λέξεις.
 • xokeefe
  Με βοήθησε πραγματικά να μάθω ότι τα πουλιά μου είναι ικανοποιημένα. Πάντα να φωνάζω, να παίζω και να κρέμεται ανάποδα, επίσης να μου φωνάζει!
 • isaachomenick
  Μου αρέσει το πώς θα μπορούσες να μου μάθεις πολλά πράγματα, ποτέ δεν ήξερα ότι με εξέπληξε. Ευχαριστώ πολύ για τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου.
 • okunde
  Τα κομμάτια γλώσσας του σώματος ήταν χρήσιμα. Είναι ωραίο να γνωρίζεις τι σκέφτεται και αν είναι ευτυχισμένος.
 • justenhansen
  Φοβερός!
 • iosephinaeustat
  Σας ευχαριστώ πολύ, είναι πραγματικά φοβερό.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail