Πώς να διδάξετε το Parakeet σας να σας αγαπάει;

Ο καλύτερος τρόπος για να αγαπήσετε το parakeet σας είναι να το κάνετε πιο άνετο μαζί σας. Εκτός από την παροχή τροφής, νερού και ενός ασφαλούς κλουβιού για ύπνο και παιχνίδι, πλησιάζετε συχνά το πουλί. Μιλήστε απαλά στο παρκέ σας και βάλτε αργά το χέρι σας κοντά στο κλουβί ή στο πουλί. Μόλις δεν απομακρυνθεί από το χέρι σας, δοκιμάστε να βάλετε ένα χέρι μέσα στο κλουβί, προσφέροντας ένα δάχτυλο για το πουλί να σκαρφαλώσει. Όταν το παρκέ είναι άνετο, βγάλτε το από το κλουβί για να ακουμπήσετε στο χέρι σας. Για συμβουλές σχετικά με την αλληλεπίδραση με το parakeet και τη φροντίδα του, μετακινηθείτε προς τα κάτω!

Βάλτε αργά το χέρι σας κοντά στο κλουβί ή στο πουλί
Μιλήστε απαλά στο παρκέ σας και βάλτε αργά το χέρι σας κοντά στο κλουβί ή στο πουλί.

Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να αποκτήσετε ένα parakeet (μερικές φορές ονομάζεται "budgie") για να συνδεθείτε αποτελεσματικά μαζί σας, αλλά με λίγη υπομονή, μπορείτε να κάνετε το πουλί να έρχεται. Στην πραγματικότητα, εάν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο για να νιώσετε άνετα το parakeet σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και μπορείτε να έχετε το parakeet σας να σας αγαπάει πίσω σε χρόνο μηδέν.

Μέρος 1 από 4: γνωριμία με το parakeet σας

 1. 1
  Κάντε το budgie σας άνετο. Το κλουβί είναι ένας ασφαλής χώρος για το parakeet σας, αλλά θέλετε να είναι αυτός ή αυτή παρουσία της οικογένειάς σας αρκετά ώστε να είναι συνηθισμένος να βλέπει και να ακούει ανθρώπους. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου το πουλί μπορεί να ξεκουραστεί όταν οι επιθυμητοί-budgies χρειάζονται 10-12 ώρες ύπνου ανά διανυκτέρευση.
  • Καλύψτε το κλουβί όταν κοιμάται ο budgie-αυτό μπλοκάρει το όραμά του και κρατάει ρεύματα στον κόλπο-και βεβαιωθείτε ότι κανένας δυνατός θόρυβος δεν θα τρομάξει το parakeet όπου κοιμάται
 2. 2
  Πλησιάστε το budgie σας. Μόλις το πουλί φαίνεται άνετο στο κλουβί του όπου το έχετε τοποθετήσει - και ειδικά εκεί όπου θα βρίσκονται παρουσία ανθρώπων σε τακτική βάση - αρχίστε να πλησιάζετε κάθε μέρα στο κλουβί. Μετακινηθείτε αργά όταν πλησιάζετε στο κλουβί, ώστε να μην τρομάξετε το parakeet σας.
  • Μιλήστε απαλά με το πουλί όταν βρίσκεστε κοντά στο κλουβί. Αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις.
  • Περάστε πολύ χρόνο κοντά στο κλουβί - όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Το parakeet σας θα γνωρίζει ότι γνωρίζετε ότι είναι εκεί. Είστε ουσιαστικά το κοπάδι του πουλιού, με το οποίο θα περνούσε όλο το χρόνο τους στη φύση, οπότε όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε με το budgie σας, τόσο το καλύτερο.
 3. 3
  Αρχίστε να βάζετε απαλά το χέρι σας ή κοντά στο κλουβί κοντά στο πουλί. Εάν απομακρυνθεί, μην μετακινήσετε το χέρι σας. Αντ 'αυτού, κρατήστε το εκεί και μιλήστε με το πουλί ή διαβάστε ένα βιβλίο. Το θέμα είναι να συνηθίσετε το πουλί στο χέρι και την παρουσία σας. Φροντίστε να μην τρομάξετε το πουλί.
Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε το parakeet σας να σας αγαπήσει είναι να το κάνετε πιο άνετο μαζί σας
Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε το parakeet σας να σας αγαπήσει είναι να το κάνετε πιο άνετο μαζί σας.

Μέρος 2 από 4: εκπαίδευση χεριών στο budgie

 1. 1
  Προσεγγίστε το budgie σας μέσα από το κλουβί. Μόλις το parakeet σας δεν απομακρυνθεί από το χέρι σας, ήρθε η ώρα να κάνετε το ίδιο στο εσωτερικό του κλουβιού. Φτάστε μέσα στο κλουβί του budgie και στηρίξτε το χέρι σας εκεί για λίγο. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν το κάνετε αυτό ενώ κρατάτε μια λιχουδιά, όπως το κεχρί. Η κατοχή μιας απόλαυσης βοηθά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πουλιού
  • Αργά, με την πάροδο του χρόνου, μετακινήστε το χέρι σας πιο κοντά στο πουλί σας. Οι πιθανότητες είναι, εάν κρατάτε μια λιχουδιά, το παρκέ σας θα αρχίσει να τρώει από το χέρι σας.
  • Εάν πείσετε το budgie σας σε ένα μέρος στο κλουβί όπου αυτός ή αυτή δεν μπορεί να φτάσει τη θεραπεία στο χέρι σας ενώ βρίσκεστε σε μια πέρκα ή στο πλάι του κλουβιού, το budgie σας πιθανότατα θα πείσει να πηδήξει στο χέρι σας για να πάρει τη θεραπεία.
 2. 2
  Φέρτε το παρκέτο σας στο δάχτυλό σας. Μετά από λίγο το τάισμα του πουλιού πάνω / από το χέρι σας, προσπαθήστε να βάλετε το budgie στο δάχτυλό σας χωρίς φαγητό πλησιάζοντας αργά με το δάχτυλό σας και ωθώντας το στην κοιλιά τους κοντά στα πόδια.
  • Το παρκέ σας μπορεί να πηδήξει γρήγορα από το δάχτυλό σας, αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε-απλά μην κατακλύζετε το πουλί. Δώστε του λίγο χρόνο μεταξύ των προσπαθειών και συνεχίστε να κινείστε αργά. Να είστε υπομονετικοί, και το πουλί σας θα πρέπει να αρχίσει εθελοντικά στο δάχτυλό σας με την πάροδο του χρόνου.
 3. 3
  Βγάλτε το budgie σας από το κλουβί του. Η επόμενη φάση της προπόνησης με το χέρι είναι να βγάλετε το πουλί σας έξω από το κλουβί ενώ σκαρφαλωμένο στο χέρι σας. Επειδή το παρκέ σας αισθάνεται ασφαλές μέσα στο κλουβί, μπορεί να πηδήξει από το χέρι σας κοντά στην έξοδο. Συνεχίστε να προσπαθείτε, όπως ακριβώς όταν προσπαθήσατε να τον κάνετε να φάει από το χέρι σας ή κούρνια στο δάχτυλό σας. Τελικά το budgie σας θα μάθει να σας εμπιστεύεται αρκετά για να έρθει έξω από το κλουβί μαζί σας.
Επειδή το παρκέ σας αισθάνεται ασφαλές μέσα στο κλουβί
Επειδή το παρκέ σας αισθάνεται ασφαλές μέσα στο κλουβί, μπορεί να πηδήξει από το χέρι σας κοντά στην έξοδο.

Μέρος 3 από 4: αλληλεπίδραση με το parakeet σας

 1. 1
  Μιλήστε πολύ με το parakeet σας. Κάθε φορά που περνάτε από το parakeet σας, σταματάτε ένα λεπτό και μιλάτε σε αυτό. Εάν επαναλάβετε τις ίδιες φράσεις ή θορύβους (όπως σφυρίχτρες) όταν μιλάτε με το πουλί σας, αυτός μπορεί να αρχίσει ακόμη και να τους λέει. Το Parakeets μπορεί να μιλήσει ακριβώς όπως και άλλα πουλιά κατοικίδιων ζώων.
  • Μιλώντας με το πουλί τον κάνει επίσης να σας εμπιστευτεί περισσότερο - κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε έναν αγαπημένο budgie.
 2. 2
  Δοκιμάστε να χαϊδεύσετε το παρκέτο σας. Το Parakeets μπορεί περιστασιακά να καλλωπίζει ο ένας τον άλλον και, καθώς είστε μέρος του κοπαδιού τους, το budgie σας μπορεί να του αρέσει εάν τρίβετε ή χτυπάτε απαλά τα φτερά του σε διαφορετικά μέρη. Δοκιμάστε να ξύσετε το κεφάλι του πολύ απαλά, χαϊδεύοντας την πλάτη του ή τρίβοντας την κοιλιά του.
 3. 3
  Θυμηθείτε να χειρίζεστε πάντα το parakeet σας με προσοχή. Τα Budgies είναι μικρά και πολύ ευαίσθητα. Πάρτε το εύκολο όταν χειρίζεστε το budgie σας και θα έχετε ένα ακόμη πιο αξιόπιστο κατοικίδιο, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σε μια ερωτική σχέση με το πουλί σας.
  • Ποτέ μην χτυπάτε και μην κάνετε τίποτα τραχύ με το parakeet σας.
  • Ποτέ μην φιλάτε το budgie σας στο ράμφος ή οπουδήποτε αλλού, επειδή το ανθρώπινο σάλιο, ακόμη και σε μικρές συγκεντρώσεις, είναι τοξικό για ένα budgie.
Μόλις το parakeet σας δεν απομακρυνθεί από το χέρι σας
Μόλις το parakeet σας δεν απομακρυνθεί από το χέρι σας, ήρθε η ώρα να κάνετε το ίδιο στο εσωτερικό του κλουβιού.

Μέρος 4 από 4: φροντίδα του parakeet σας

 1. 1
  Τροφοδοτήστε το budgie σας με μια ποικιλία τροφίμων, όπως φρούτα και λαχανικά, σπόρους και σφαιρίδια. Ένα γεμάτο πουλί είναι ένα ευτυχισμένο πουλί, ειδικά όταν δεν βαριέται το φαγητό που το δίνετε. Δώστε τους σπόρους budgie, τα σφαιρίδια, τα φρούτα και τα λαχανικά σας.
  • Ξεκινήστε με φυσικά σφαιρίδια που δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες ή πρόσθετη ζάχαρη.
  • Τροφοδοτήστε τους σπόρους ξεχωριστά-δεν αναμιγνύονται με σφαιρίδια.
  • Υπάρχουν μερικά τρόφιμα που πρέπει να αποφύγετε, όπως αβοκάντο, μελιτζάνα, μανιτάρια, κρεμμύδια, σοκολάτα και άλλα.
 2. 2
  Δώστε στο παρκέ σας πολλά παιχνίδια. Τα parakeets παίζουν πολύ, έτσι τα παιχνίδια θα τα κρατήσουν πολύ χαρούμενα, καθιστώντας τα πιο αγαπητά κατοικίδια. Δώστε τους λαμπερά παιχνίδια, κούνιες, δαχτυλίδια, κουδούνια κ.λπ.
 3. 3
  Κρατήστε το κλουβί του budgie καθαρό. Οι Budgies εκτιμούν ένα καθαρό σπίτι όπως και οι άνθρωποι. Η διαφορά είναι ότι οι budgies ζουν πολύ κοντά στα περιττώματα τους. Διατηρώντας το κλουβί τους καθαρό ελαχιστοποιεί την έκθεση και βοηθάει το πουλί σας να είναι ωραίο και υγιές.
  • Αποκτήστε καλές πέρκες για το παρκέ σας. Πέρκες με διαφορετική διάμετρο, όπως τα κλαδιά των φυσικών δέντρων, βοηθούν το budgie σας να ασκεί, εκτός από το να τον βγάζετε έξω από το κλουβί.

Προειδοποιήσεις

 • Αποφύγετε τη χρήση γαντιών για να χειριστείτε το parakeet σας. Τα πουλιά φυσικά φοβούνται τα χέρια και τα γάντια μιμούνται μόνο το σχήμα και τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτό θα διδάξει στην πραγματικότητα το πουλί σας να μην σας εμπιστεύεται περισσότερο.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Τι πρέπει να κάνω εάν το parakeet μου φοβάται;
  Εάν είναι καινούργιο, αφήστε το να εγκατασταθεί για λίγες μέρες και μην βάζετε το χέρι σας στο κλουβί. Καθίστε μαζί του και διαβάστε δυνατά και μιλήστε σε αυτό, ώστε να συνηθίσει τη φωνή σας. Χτίστε εμπιστοσύνη ξοδεύοντας περισσότερο χρόνο με το πουλί σας.
 • Τι μπορώ να κάνω εάν ο budgie με φοβάται;
  Πάρτε το χρόνο σας για να γνωριστείτε. Αφήστε την να σας παρακολουθήσει για να συνηθίσει να σας βλέπει. Μετακινηθείτε αργά και μιλήστε ήσυχα στην παρουσία της. Προσφέρετε το φαγητό της από ένα κουτάλι και μιλήστε απαλά για να αρχίσει να σας συνδέει με καλά πράγματα. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες για να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη της.
 • Τι γίνεται αν το πουλί μου δεν τρώει ή δεν πίνει;
  Εάν το πουλί σας είναι καινούργιο, μπορεί να συνηθίσει το νέο περιβάλλον. Εάν υπερβαίνει τις 24 ώρες, ίσως θελήσετε να καλέσετε τον κτηνίατρο.
 • Τι γίνεται αν το parakeet μου τσιμπήσει ενώ είναι στο δάχτυλό μου;
  Συνήθως, όταν ένα parakeet τσιμπάει στο δάχτυλό σας, σας αρέσει περισσότερο και θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα. Εάν σας φωνάζει και τσιμπά πιο σκληρά από το συνηθισμένο, πιθανότατα φοβάται.
 • Τι γίνεται αν το πουλί δεν με συνηθίσει;
  Συνέχισε να προσπαθείς! Μιλήστε σε αυτό κάθε φορά που το βλέπετε. Δώστε του ειδικές λιχουδιές - αυτό θα δείξει ότι δεν σας βλάπτει.
 • Τι γίνεται αν προσπαθήσετε να τρομάξετε το parakeet σας; Ποιες είναι οι συνέπειες;
  Θα τρομάξετε το πουλί και θα σας φοβάται. Ως αποτέλεσμα, δεν θα θέλει να αντιμετωπιστεί και μπορεί να ραμφίσει ή να γίνει επιθετική. Επιπλέον, τα πουλιά μπορεί να «φοβούνται μέχρι θανάτου», ώστε να γνωρίζετε ότι ένας φόβος θα μπορούσε να σκοτώσει.
 • Τι πρέπει να κάνω εάν παλεύουν τα parakeets μου;
  Θα πρέπει να τα διαχωρίσετε. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορείτε να τα επαναφέρετε σταδιακά αργότερα.
 • Πώς μπορώ να εκπαιδεύσω ένα parakeet που δεν εμπιστεύομαι;
  Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το parakeet προτού το εκπαιδεύσετε. Τα ζώα μπορούν συχνά να πουν πότε κάποιος φοβάται, όπως και οι άνθρωποι που μπορούν να πουν εάν τα ζώα είναι. Εάν δεν το εμπιστεύεστε επειδή σας δαγκώνει ή δείχνει επιθετικότητα, τότε θα πρέπει να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα προτού αρχίσετε να το εκπαιδεύετε.
 • Τι πρέπει να κάνω εάν το budgie μου δεν του αρέσει όταν τον αγγίζω;
  Η budgie σας μπορεί να πιστεύει ότι είστε πολύ επιθετικοί. Βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας είναι αργές και χαριτωμένες. Εάν οι κινήσεις σας είναι αργές και χαριτωμένες, το budgie μπορεί να είναι πόνο ή άρρωστο. Αναζητήστε άλλα σημάδια ασθένειας και σκεφτείτε να επικοινωνήσετε με τον κτηνίατρό σας.
 • Πού μπορώ να βάλω το πουλί καθαρίζοντας το κλουβί του;
  Εάν είναι εκπαιδευμένο να παραμείνει κοντά σας ή έξω από το κλουβί του, είναι καλή εμπειρία συγκόλλησης να κρατάτε το πουλί στον ώμο σας ενώ καθαρίζετε. Εάν όχι, χρησιμοποιήστε ένα κλουβί μεταφοράς, ένα ανάποδο καλάθι πλυντηρίου ή ένα κουτί από χαρτόνι με τρύπες αέρα - όλα αυτά θα λειτουργήσουν καλά για τον ασφαλή περιορισμό του πουλιού.

Σχόλια (30)

 • jeanettewyman
  Η προειδοποίηση για μη χρήση γαντιών με βοήθησε να αποκτήσω την εμπιστοσύνη των νέων ινδικών δαχτυλιδιών μου, σας ευχαριστώ!
 • arete55
  Με βοήθησε να καταλάβω ότι πρέπει να κινηθώ πιο αργά για το πουλί μου και όχι τόσο γρήγορα, καθώς και συμβουλές για το πώς να κάνω το πουλί μου να μάθει να εμπιστεύεται και να με αγαπά.
 • vargyrou
  Αυτό με βοήθησε γιατί στην αρχή το πουλί μου δεν ήταν καν εκπαιδευμένο στο χέρι και τώρα με αγαπά. Ευχαριστούμε που διαθέτετε αυτόν τον ιστότοπο.
 • dturner
  Ευχαριστώ, αυτό θα με βοηθήσει πολύ όταν λάβω 2 παρκέτες.
 • marina23
  Είναι φοβερό. Είναι το πρώτο μου κατοικίδιο και τον αγαπώ.
 • corrine60
  Πήραμε μόλις 2 parakeets, και όπως δεν τους είχαμε ποτέ πριν, οι πληροφορίες εδώ βοήθησαν πραγματικά!
 • ecarter
  Έχουμε τον άντρα μας, Oscar, πριν από ένα χρόνο. Ήταν πολύ επιδέξιος και δεν θα το χειριζόταν. Αποφασίσαμε να τον πάρουμε σύντροφο κλουβί. Πριν, κρυβόταν σε ένα σπιτικό λαγούμι που τον έκανα. Από τη νέα προσθήκη, δεν έχει κρυφτεί από εμάς ούτε καν προσπάθησε να κρυφτεί στο λαγούμι του. Το νέο κοριτσάκι μας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο Όσκαρ για να τον βγάλει από το κέλυφος του. Ελπίζοντας γίνεται ακόμη πιο δεκτός.
 • charles95
  Μου είπε πώς να χειριστώ το budgie μου προσεκτικά. Κάθε φορά που προσπαθώ να δώσω στο budgie μου ένα μηδέν, απλά απομακρύνεται και δαγκώνει το δάχτυλό μου, μου λέει να φύγω. Έκανα ό, τι μου είπε ο οδηγός και τώρα πηδά στο χέρι μου κάθε φορά που έβαλα το χέρι μου στο κλουβί. Δεν χρησιμοποίησα κεχρί για να ταΐσω με το χέρι το budgie, απλά χρησιμοποίησα πικραλίδα!
 • dorishansen
  Το parakeet μου φοβόταν πολύ, αλλά με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές ζεσταίνεται και δεν απομακρύνεται από το χέρι μου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να μπορέσει να σκαρφαλώσει στο δάχτυλό μου
 • joanne98
  Πρόκειται να πάρω δύο παρκέτες και ανυπομονώ πραγματικά, αλλά είμαι επίσης νευρικός που δεν θα μου αρέσει ή ότι θα πάρει πολύ χρόνο. Εάν το δοκιμάσω, θα πρέπει να λειτουργεί καλά.
 • feliciaabshire
  Το πουλί μου με φοβόταν, τώρα του αρέσει να παίζει μαζί μου.
 • huelsalivia
  Πολύ χρήσιμο με καλές ιδέες.
 • leanne11
  Υπέροχο άρθρο, με βοήθησε πολύ.
 • mohrfrank
  Πλούτος πληροφοριών. Θα κάνω αίτηση για το πρόγραμμα αναπαραγωγής μου. Ευχαριστώ!
 • stoltenbergnona
  Αυτό που με βοήθησε περισσότερο σε αυτό το άρθρο είναι να έχετε το budgie στο χέρι σας.
 • prokopios24
  Πολύ ενημερωτικό, κάλυψε όλες τις ερωτήσεις για τις οποίες αναρωτιόμουν. Σας ευχαριστώ!
 • wgeorgibalou
  Το άρθρο ήταν πολύ χρήσιμο σχετικά με το κατοικίδιο μου budgie Chew ~ Chew, είναι παρηγορητικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αν κάτι πάει στραβά.....
 • jeramyhand
  Πολύ χρήσιμο, γιατί μόλις πρόσφατα αγόρασα το δικό μου budgie, Ivy. Ήταν λίγο φοβισμένη στην αρχή, αλλά ζεσταίνεται, αλλά ακόμα δεν επαρκεί για να την βγάλει από το κλουβί. Σας ευχαριστώ για αυτό, είναι σωτήριο.
 • avishackett
  Μου άρεσε πολύ αυτό το άρθρο γιατί μου είπε όλα όσα πρέπει να γνωρίζω ως νέος ιδιοκτήτης πουλιών.
 • candiceschuster
  Τα πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να βοήθησαν.
 • alycia26
  Πολύ καλά! Παίρνω ένα parakeet σύντομα και κάνω την έρευνά μου. Πολύ χρήσιμο!
 • marty78
  Μου άρεσαν τα πάντα. Μου θυμίζει τα budgies του γείτονά μου, και δεν μου έδωσε πληροφορίες για τη φροντίδα ή τη διατροφή, οπότε βρήκα αυτές τις συμβουλές πολύ χρήσιμες. Είμαι σίγουρος ότι θα αναφερθώ ξανά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
 • steve43
  Νιώθω τόσο έτοιμος να το δοκιμάσω! Λατρεύω πόσο ακριβή είναι αυτά τα άρθρα, ελπίζω να λειτουργεί.
 • wkyriakopoulou
  Στο τέλος αυτής της σελίδας, είπε να μην χρησιμοποιώ γάντια για να χειριστώ το πουλί μου. Ωστόσο, η κυρία στο κατάστημα κατοικίδιων ζώων μου είπε να χρησιμοποιήσω ένα γάντι για να το χειριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που το διάβασα, ώστε να μπορώ να σταματήσω να χρησιμοποιώ το γάντι.
 • ambrosia31
  Με βοήθησε δείχνοντας τι να κάνω και υπομονετικός με το πουλί μου. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα μετά από αυτές τις πληροφορίες.
 • dhettinger
  Τα budgies μου μαθαίνουν να με εμπιστεύονται περισσότερο, το συνιστώ σε όλους τους ιδιοκτήτες budgie.
 • aristophanes92
  Το ντροπαλό μου πουλί έγινε ένα παιχνιδιάρικο πουλί.
 • baleriosmoraite
  Αυτό έχει πολλές καλές, ειδικές πληροφορίες για να μπορέσω να φροντίσω καλά τα parakeets μου.
 • pfadel
  Είμαι νέος ιδιοκτήτης ενός ζευγαριού. Μερικές φορές το θηλυκό είναι λίγο επιθετικό απέναντι στο αρσενικό, αλλά καπνίζει άλλες φορές και έχουν εκκολαφθεί ένα μωρό. Έχω μάθει πολλά από το άρθρο σας, ευχαριστώ.
 • mgennete
  Όλα με βοήθησαν να καταλάβω. Είμαι νέος και μόλις αγόρασα δύο αρσενικά parakeets. Τους αγαπώ ήδη και θέλω το καλύτερο για αυτούς. Είμαι σε όλο το Google, εξερευνώ ό, τι υπάρχει για να μάθω για τα parakeets. Ήρθα σε όλους, είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Σας ευχαριστώ.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail