Πώς να βρείτε ένα κουτάβι AKC;

Για να βρείτε ένα κουτάβι European Kennel Club, ξεκινήστε μεταβαίνοντας στον ιστότοπο της αγοράς AKC για να δείτε δημοσιεύσεις για πιστοποιημένα κουτάβια προς πώληση. Εάν γνωρίζετε τι είδους κουτάβι ψάχνετε, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας ανά φυλή. Εναλλακτικά, φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά φύλο, μέγεθος ή κτηνοτρόφο κοντά σας. Όταν αγοράζετε από έναν κτηνοτρόφο, βεβαιωθείτε ότι μπορούν να παρέχουν τεκμηρίωση των συνιστώμενων ιατρικών εξετάσεων, των εγγράφων εγγραφής AKC και των εξετάσεων DNA. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο AKC για να βρείτε οργανισμούς διάσωσης για συγκεκριμένες φυλές που έχουν κουτάβια και μεγαλύτερα σκυλιά που χρειάζονται ένα σπίτι. Για περισσότερες συμβουλές από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης του ιστότοπου AKC για να ταιριάξετε ένα κουτάβι με τον τρόπο ζωής σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Για να βρείτε ένα κουτάβι AKC
Για να βρείτε ένα κουτάβι AKC, ξεκινήστε αναζητώντας αγγελίες στον ιστότοπο του AKC, αναζητήστε έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο με κουτάβια AKC ή αναζητήστε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Η εύρεση του σωστού σκύλου για εσάς μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Εάν ενδιαφέρεστε για καθαρόαιμα σκυλιά, τα κουτάβια του European Kennel Club μπορεί να είναι η απάντηση. Τα κουτάβια AKC μπορούν να εκτραφούν με άλλα εγγεγραμμένα σκυλιά και μπορούν να αγωνιστούν σε παραστάσεις. Για να βρείτε ένα κουτάβι AKC, ξεκινήστε αναζητώντας αγγελίες στον ιστότοπο του AKC, αναζητήστε έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο με κουτάβια AKC ή αναζητήστε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Μέθοδος 1 από 3: αναζήτηση μέσω του akc

 1. 1
  Μεταβείτε στον ιστότοπο της αγοράς AKC. Το AKC marketplace είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος που περιέχει δημοσιεύσεις σχετικά με πιστοποιημένα κουτάβια European Kennel Club. Τα κουτάβια προς πώληση είναι από εγγεγραμμένους γονείς AKC και δικαιούνται να εγγραφούν στο AKC.
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω των σελίδων στον ιστότοπο, όπου αναφέρονται όλα τα κουτάβια που διατίθενται προς πώληση. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση του τι κουτάβια είναι διαθέσιμα.
 2. 2
  Αναζήτηση ανά φυλή. Η αγορά AKC σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά φυλή. Όταν φιλτράρετε κατά φυλή, θα εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα απορρίμματα αυτής της φυλής. Η σελίδα θα παρέχει επίσης βασικές πληροφορίες σχετικά με τη φυλή εάν ενδιαφέρεστε για ένα σκυλί που δεν έχετε ποτέ.
  • Για να φιλτράρετε την αναζήτηση, μεταβείτε στον [ιστότοπο αγοράς AKC]. Στην κορυφή υπάρχει ένα λευκό κουτί που γράφει, "Φυλή". Κάντε κλικ στο κάτω βέλος, το οποίο θα αποκαλύψει ένα αναπτυσσόμενο μενού. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες φυλές ή να πληκτρολογήσετε το όνομα της φυλής στο κενό πλαίσιο.
 3. 3
  Αναζήτηση βάσει ειδών χωρίς φυλή. Εάν δεν έχετε υπόψη σας μια φυλή, υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φιλτράρετε την αναζήτησή σας. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να φιλτράρετε κατά φύλο. Μπορεί επίσης να θέλετε να φιλτράρετε κατά μέγεθος σκύλου, όπως μικρό, μεσαίο και μεγάλο.
  • Μπορεί επίσης να θέλετε να βρείτε έναν κτηνοτρόφο κοντά σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη ή την πολιτεία στο άσπρο πλαίσιο στην κορυφή. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε το εύρος επιλέγοντας την ακτίνα απόστασης από την περιοχή αναζήτησης.
Συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης του ιστότοπου AKC για να ταιριάξετε ένα κουτάβι στον τρόπο ζωής σας
Για περισσότερες συμβουλές από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου χρήσης του ιστότοπου AKC για να ταιριάξετε ένα κουτάβι στον τρόπο ζωής σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Μέθοδος 2 από 3: έρευνα επιλογών κουταβιών

 1. 1
  Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας όταν επιλέγετε ένα κουτάβι. Πολλοί άνθρωποι θα πάρουν οποιοδήποτε σκυλί επειδή είναι χαριτωμένοι. Ωστόσο, δεν ταιριάζουν όλα τα σκυλιά στον τρόπο ζωής σας. Μερικά σκυλιά απαιτούν πολλή σωματική άσκηση ή διανοητική διέγερση, μερικά κάνουν καλύτερα σε ορισμένα κλίματα, μερικά έρχονται με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας και άλλα δεν είναι καλά με μικρά παιδιά ή άλλα κατοικίδια ζώα. Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις καθώς αναζητάτε ένα κουτάβι:
  • Μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά ένα σκυλί;
  • Έχω όρια μεγέθους, όπως το χώρο της αυλής ή το μέγεθος του σπιτιού μου;
  • Έχω τις δυνατότητες να πληρώσω για επιπλέον κτηνιατρικούς λογαριασμούς, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων ισχίου σε χρυσούς retrievers;
  • Υπάρχουν νόμοι κατά της φυλής που κοιτάζω;
  • Μπορώ να αντιμετωπίσω επιπλέον έξοδα, όπως νέα χαλιά ή νέα έπιπλα; Μπορώ να αγοράσω λογαριασμούς κτηνιάτρων και φαγητό για τον σκύλο μου;
 2. 2
  Χρησιμοποιήστε το AKC για να ταιριάξετε ένα κουτάβι με τον τρόπο ζωής σας. Εάν δεν έχετε ποτέ ιδιοκτήτη σκύλου ή ενδιαφέρεστε για μια φυλή που δεν έχετε ποτέ, ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε με τον επιλογέα φυλής που προσφέρει το AKC. Αφού απαντήσει σε μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σας, το AKC προσφέρει επιλογές φυλής που θα ταιριάζουν με την οικογένειά σας.
  • Ρωτούν τον ταχυδρομικό σας κώδικα, πόσα παιδιά και άλλα κατοικίδια ζώα έχετε, είτε ζείτε σε ένα σπίτι ή σε ένα διαμέρισμα, πόσο σωματικά δραστήρια είστε και πόσο καθαρό είναι το σπίτι σας.
  • Ο επιλογέας σας δίνει πέντε αγώνες που πιστεύουν ότι θα ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να διαβάσετε για όλες τις φυλές στη σελίδα φυλής AKC.
 3. 3
  Ερευνήστε τη φυλή. Δεν υπάρχουν δύο φυλές οι ίδιες. Κάθε φυλή έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και αδυναμίες, προβλήματα υγείας, θέματα ιδιοσυγκρασίας, ανάγκες σε επίπεδο δραστηριότητας και άλλες ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κάθε φυλή για εσάς. Καθώς αποφασίζετε για μια φυλή, φροντίστε να την ερευνήσετε για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι απαιτείται από εσάς ως ιδιοκτήτη.
  • Το European Kennel Club διαθέτει μια λίστα με φυλές σκύλων με πληροφορίες που βοηθούν τους ιδιοκτήτες σκύλων να μάθουν περισσότερα για τη φυλή τους. Καλύπτει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε.
  • Οι κτηνοτρόφοι ορισμένων τύπων σκύλων δεν θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε το σκύλο εκτός εάν καταλαβαίνετε τις ανάγκες της φυλής, ώστε να μπορείτε να τα φροντίσετε σωστά.

Μέθοδος 3 από 3: εύρεση δημιουργού

 1. 1
  Επικοινωνήστε με τους κτηνοτρόφους για μελλοντικά σκουπίδια. Η αγορά AKC παρέχει πληροφορίες για τους κτηνοτρόφους που δεν έχουν διαθέσιμα απορρίμματα αυτή τη στιγμή, αλλά στο μέλλον. Το προφίλ δημιουργού σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον δημιουργό, ώστε να μπορείτε να καθορίσετε εάν θέλετε ένα κουτάβι από τον δημιουργό.
  • Το προφίλ παρέχει ένα όνομα δημιουργού ή ρείθρου, μια τοποθεσία και έναν αριθμό τηλεφώνου.
  • Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε μια φόρμα στο προφίλ δημιουργού που περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένα μήνυμα που αναφέρει ότι θα θέλατε να συζητήσετε για την αγορά ενός σκύλου όταν ο κτηνοτρόφος έχει νέα σκουπίδια.
  Για να βρείτε ένα κουτάβι European Kennel Club
  Για να βρείτε ένα κουτάβι European Kennel Club, ξεκινήστε μεταβαίνοντας στον ιστότοπο της αγοράς AKC για να δείτε δημοσιεύσεις για πιστοποιημένα κουτάβια προς πώληση.
 2. 2
  Επικοινωνήστε με το κλαμπ γονικής φυλής. Σχεδόν κάθε φυλή σκύλου που μπορεί να είναι πιστοποιημένη με AKC έχει τη δική της μητρική οργάνωση, όπως το Dachshund Club of Europe, Inc. ή το Europe Neapolitan Mastiff Club. Αυτά τα κλαμπ είναι αφιερωμένα στη βοήθεια των ιδιοκτητών συγκεκριμένων φυλών και στην προβολή αξιοσέβαστων κτηνοτρόφων. Επισκεφτείτε τη μητρική οργάνωση της φυλής που σας ενδιαφέρει και βρείτε τη λίστα των εγκεκριμένων κτηνοτρόφων.
  • Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κτηνοτρόφους στον ιστότοπο του γονικού συλλόγου, επικοινωνήστε με το γονικό κλαμπ. Μιλώντας σε κάποιον μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κτηνοτρόφους.
 3. 3
  Χρησιμοποιήστε έναν υπάλληλο παραπομπής δημιουργού. Το European Kennel Club παρέχει μια λίστα αξιωματικών παραπομπής δημιουργού. Αυτά τα άτομα βρίσκονται στην περιοχή σας και ενδέχεται να είναι σε θέση να σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους κτηνοτρόφους που ειδικεύονται στη φυλή που θέλετε.
  • Απλά πρέπει να επιλέξετε ποια φυλή σας ενδιαφέρει και την πολιτεία σας. Η μηχανή αναζήτησης θα σας παρέχει μια λίστα με κτηνοτρόφους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες.
  • Να γνωρίζετε ότι αυτοί οι κτηνοτρόφοι δεν ειδικεύονται απαραίτητα στη φυλή που θέλετε. Μπορεί να σας παραπέμψουν σε διαφορετικό δημιουργό.
 4. 4
  Συμβουλευτείτε μια διάσωση. Το AKC παρέχει επίσης μια λίστα με οργανώσεις διάσωσης για συγκεκριμένες φυλές. Αυτές οι οργανώσεις μπορεί να έχουν κουτάβια μαζί με μεγαλύτερα σκυλιά που έχουν εγκαταλειφθεί, βρεθεί ή διασώσει και χρειάζονται ένα σπίτι.
  • Οι διασώσεις παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά φυλή. Ορισμένες φυλές έχουν πολλαπλές φυλές διάσωσης που μπορείτε να συμβουλευτείτε.
  Τα κουτάβια προς πώληση είναι από εγγεγραμμένους γονείς AKC
  Τα κουτάβια προς πώληση είναι από εγγεγραμμένους γονείς AKC και δικαιούνται να εγγραφούν στο AKC. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω των σελίδων στον ιστότοπο, όπου αναφέρονται όλα τα κουτάβια που διατίθενται προς πώληση.
 5. 5
  Δοκιμάστε άλλους ιστότοπους κουταβιών. Υπάρχουν άλλοι ιστότοποι, όπως το PuppyFind όπου οι κτηνοτρόφοι τοποθετούν διαφημίσεις για τα κουτάβια τους. Παραθέτουν το φύλο, την ηλικία, την τιμή και τις πρόσθετες πληροφορίες. Πολλοί από τους σκύλους σε αυτούς τους ιστότοπους αναφέρονται ως AKC εγγράψιμοι.
  • Προσέξτε να αγοράσετε σκύλους από ιστότοπους. Πρέπει πάντα να βλέπετε το σκυλί πριν το αγοράσετε.
 6. 6
  Κανε ερωτησεις. Πριν αγοράσετε από έναν κτηνοτρόφο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο. Ο κτηνοτρόφος σας θα πρέπει να κάνει όλους τους ιατρικούς ελέγχους που προτείνει το AKC και θα πρέπει να παρέχει όλα τα έγγραφα αυτών των εξετάσεων κατόπιν αιτήματος. Τα κουτάβια θα πρέπει να μεγαλώσουν σε ένα καθαρό, θρεπτικό περιβάλλον και θα πρέπει να επιτρέπεται να επισκέπτεστε τη μητέρα και όπου ζουν τα κουτάβια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι κτηνοτρόφοι μπορούν να παρέχουν κατάλληλη τεκμηρίωση για τα ακόλουθα:
  • Όλες οι δοκιμές DNA που συνιστώνται από το AKC.
  • Όλη η πιστοποίηση γενετικής για να δείξει τη συγκεκριμένη γραμμή είναι απαλλαγμένη από γενετικές διαταραχές.
  • Απόδειξη αγοράς σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε από αυτόν τον δημιουργό.
  • Τεκμηρίωση εμβολίων και εμβολιασμών, καθώς και ψεκασμού / στείρωσης, εάν υπάρχει.
  • Έγγραφα εγγραφής AKC, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να δηλώσετε το νέο σας σκυλί.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail