Πώς να τραβήξετε καλύτερες φωτογραφίες διάσωσης ζώων;

Αλλά δεν θα βοηθήσει να αποδείξουμε μια υπόθεση ή να βοηθήσουμε στην αναγέννηση ενός ζώου
Μια εικόνα μπορεί να φαίνεται καλή, «καλλιτεχνικά», αλλά δεν θα βοηθήσει να αποδείξουμε μια υπόθεση ή να βοηθήσουμε στην αναγέννηση ενός ζώου.

Εάν είστε διάσωσης ζώων, οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι «πάνω από τις υπόλοιπες» σε ποιότητα. Με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, χάνετε μια ευκαιρία με αυτές που δεν είναι εστιασμένες, κοκκώδεις φωτογραφίες. Ναι, μερικές φορές απλά πρέπει να πάρετε ό, τι παίρνετε, αλλά προσπαθείτε να «πάρετε» κάτι αξιοπρεπούς ποιότητας.

Βήματα

 1. 1
  Έχετε κάποιο τύπο κάμερας. Προφανώς, θα χρειαστείτε κάτι για να τραβήξετε τη φωτογραφία. Αν και έχει γραφτεί με την ψηφιακή φωτογραφία, αυτό θα λειτουργεί με οποιαδήποτε κάμερα.
 2. 2
  Γνωρίστε ότι είναι πιο πιθανό, από όχι, να τραβήξετε μια φωτογραφία, οπότε προετοιμαστείτε για αυτήν. Μια μεγάλη ανοιχτόχρωμη πετσέτα μπορεί να είναι χρήσιμη για πολλά πράγματα στη φωτογραφία.
 3. 3
  Εξοικειωθείτε με τις δυνατότητες της κάμερας. Εξασκηθείτε προτού το χρειαστείτε.
 4. 4
  Δώστε προσοχή από πού προέρχεται το φως. Μια κακή φωτογραφία μπορεί να βελτιωθεί γρήγορα αλλάζοντας τη γωνία και, επομένως, το φως.
 5. 5
  Κοιτάξτε τις φωτογραφίες σας, αν είναι δυνατόν, πριν φύγετε από το ζώο και χάσετε την ευκαιρία σας. Μια εικόνα μπορεί να φαίνεται καλή, «καλλιτεχνικά», αλλά δεν θα βοηθήσει να αποδείξει μια υπόθεση ή να βοηθήσει στην επανεμφάνιση ενός ζώου.
 6. 6
  Δώστε προσοχή στο φόντο. Μια γάτα τσίτι σε ένα πολυάσχολο φόντο είναι πραγματικά δύσκολο να το δεις.
 7. 7
  Εάν χρησιμοποιείτε dslr, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε φακό με αρκετά μεγάλο άνοιγμα. Αυτό θα αυξήσει την ευελιξία της κάμεράς σας και τις συνθήκες που μπορεί να τραβήξει.
 8. 8
  Πάρτε περισσότερα από ένα. Ονομάζεται «ψεκασμός και προσευχή». Γυρίζοντας το θέμα χωρίς πραγματική πρόθεση και ελπίζω να βγει εντάξει... ή περίπου.
 9. 9
  Πείτε μια ιστορία ή δείξτε την προσωπικότητα του ζώου. Ειδικά αν ο στόχος είναι η υιοθέτηση, επιλέξτε ή δημιουργήστε μια φωτογραφία για να δείξετε τι θαυμάσιο ζώο είναι. Εάν είναι ενεργός σκύλος, δείξτε το να κινείται. Εάν είναι μια ιδιαίτερα όμορφη γάτα, καλλωπίστε την και τραβήξτε ένα κοντινό πορτρέτο. Εάν υπήρχε κακοποίηση ή παραμέληση στο παρελθόν του ζώου και μπορείτε να δείξετε με γούστο πριν και μετά την ανάρρωσή του, κάντε το.
 10. 10
  Σκεφτείτε σοβαρά να δημιουργήσετε ένα βίντεο. Με ένα βίντεο, αυξάνετε τις πιθανότητες μιας καλής ιστορίας και καλών φωτογραφιών.
Εάν είστε διάσωσης ζώων
Εάν είστε διάσωσης ζώων, οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι «πάνω από τις υπόλοιπες» σε ποιότητα.

Συμβουλές

 • Εάν είναι δυνατόν, τραβήξτε τις φωτογραφίες έξω. Τα κατοικίδια έξω είναι πολύ πιο ζωντανά από αυτά στην κουζίνα που σας παρακολουθούν να μαγειρεύουν ή κάτι τέτοιο.
 • Μια απόλαυση ή ένα παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει το θέμα σας να κοιτάξει την κάμερα.
 • Αυτό ισχύει επίσης για την πρώτη φορά που συναντάτε ένα ζώο που χρειάζεται παρέμβαση. Οι φωτογραφίες σας μπορούν να κάνουν, ή να σπάσουν, μια έρευνα σε ζώα.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail