Πώς να απαλλαγείτε από την οσμή ψεκασμού γάτας;

Για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του ψεκασμού γάτας, ξεκινήστε σκουπίζοντας την περιοχή όπου η γάτα σας ψεκάστηκε με χαρτοπετσέτες. Εάν ο λεκές είναι στο χαλί ή στο ύφασμα, σκουπίστε τον αντί να το τρίψετε, κάτι που θα προκαλέσει το λεκέ. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα ενζυμικό καθαριστικό που θα διαλύσει τις ενώσεις στα ούρα που την προκαλούν να μυρίζει. Εναλλακτικά, μπορείτε να ψεκάσετε την περιοχή με αραιωμένο ξύδι και, στη συνέχεια, να καθαρίσετε την υπερβολική υγρασία με περισσότερες χαρτοπετσέτες. Στη συνέχεια, επαναλάβετε αυτά τα βήματα έως ότου εξαφανιστεί όλη η μυρωδιά. Για συμβουλές από τον κτηνιατρικό μας αναθεωρητή σχετικά με το πώς να αποτρέψετε την οσμή ψεκασμού γάτας πρώτα, διαβάστε!

Για να απαλλαγείτε από την οσμή ψεκασμού γάτας
Για να απαλλαγείτε από την οσμή ψεκασμού γάτας, ξεκινήστε σκουπίζοντας την περιοχή όπου η γάτα σας ψεκάστηκε με χαρτοπετσέτες.

Η μυρωδιά ψεκασμού γάτας μπορεί να κάνει τη μυρωδιά του σπιτιού σας πολύ ελκυστική. Είναι ένα δύσκολο άρωμα για πολλούς ανθρώπους στο στομάχι. Τείνει επίσης να παραμείνει περισσότερο από κάποιες άλλες μυρωδιές. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη μυρωδιά του σπιτιού σας ευχάριστη είναι να αποφύγετε τον ψεκασμό πριν ξεκινήσει. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά εάν υπάρχει ψεκασμός.

Μέρος 1 από 3: καθαρισμός της περιοχής ψεκασμού

 1. 1
  Σκουπίστε την περιοχή. Εάν γνωρίζετε πού ψεκάστηκε η γάτα σας, μπορείτε να αρχίσετε να αφαιρείτε τη μυρωδιά καθαρίζοντας καλά την περιοχή. Το πρώτο σας βήμα είναι να πάρετε μερικές χαρτοπετσέτες. Εάν είναι πολύ μεγάλο σημείο, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα που μπορείτε να τα πλύνετε αμέσως ή να τα πετάξετε.
  • Χρησιμοποιώντας χαρτί ή πετσέτες, σκουπίστε τα ούρα. Εάν το σπρέι έχει ήδη στεγνώσει, ρίξτε ένα φλιτζάνι κρύο νερό στο αποξηραμένο σημείο και μετά σκουπίστε το με τις πετσέτες σας.
  • Εάν το σημείο είναι στο χαλί, ρίξτε λίγο κρύο νερό επί τόπου. Αφαιρέστε το με τις πετσέτες πριν προσθέσετε προϊόντα καθαρισμού.
  • Στίξτε το λεκέ. Μην τρίβετε το λεκέ σε χαλί, έπιπλα ή άλλο υλικό, όπως ρούχα. Αυτό θα προκαλέσει τον καθορισμό του λεκέ, το οποίο θέλετε να αποφύγετε.
 2. 2
  Εφαρμόστε προϊόντα καθαρισμού. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την οσμή ψεκασμού γάτας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα προϊόν που δεν περιέχει αμμωνία, οπότε διαβάστε τα συστατικά πριν από την αγορά. Η μυρωδιά της αμμωνίας μπορεί να προκαλέσει επανειλημμένες γάτες σε αυτό το σημείο.
  • Επιλέξτε ένα ενζυματικό καθαριστικό. Αρκετές διαφορετικές μάρκες κάνουν αυτά τα σπρέι καθαρισμού. Τα ένζυμα διαλύουν αποτελεσματικά τις ενώσεις στα ούρα της γάτας που δημιουργούν παρατεταμένες οσμές.
  • Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν ένα προϊόν είναι ενζυματικό, ρωτήστε έναν υπάλληλο του καταστήματος. Τα περισσότερα καταστήματα κατοικίδιων ζώων διαθέτουν σήμερα πολλές μάρκες αυτών των καθαριστικών.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μπουκάλι. Ψεκάστε τη λερωμένη περιοχή, αφήστε να μουλιάσει και μετά λεκέστε με καθαρές πετσέτες.
  • Εάν η περιοχή ψεκασμού βρίσκεται σε χαλί ή χαλί, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες. Στη συνέχεια, σκουπίστε την περιοχή για να αφαιρέσετε καλά τον λεκέ.
 3. 3
  Χρησιμοποιήστε μια φυσική θεραπεία. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα χημικό καθαριστικό, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας φυσική λύση καθαρισμού. Ανακατέψτε 100 ml λευκού ξιδιού με 200 ml ζεστού νερού. Τοποθετήστε σε ένα καθαρό, άδειο μπουκάλι ψεκασμού και ανακινήστε καλά.
  • Αφού σκουπίσετε τα ούρα, ψεκάστε το μείγμα καθαρισμού σας στη λερωμένη περιοχή. Στεγνώστε με καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτες.
  • Μπορείτε επίσης να αναμίξετε 5,5 oz υπεροξειδίου του υδρογόνου με 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Σε ένα καθαρό πλαστικό δοχείο, όπως ένας μικρός κάδος, προσθέστε 1 ψεκασμό υγρού σαπουνιού χειρός.
  • Ανακατέψτε καλά με ένα ξύλινο ή πλαστικό κουτάλι. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί, απλώστε το μείγμα στον λεκέ. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά την περιοχή με ζεστό νερό.
  • Μην εφαρμόζετε μείγμα που περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου στο χαλί χωρίς να κάνετε πρώτα μια "δοκιμασία σποτ". Σε μια δυσδιάκριτη περιοχή, όπως μια ντουλάπα, απλώστε το καθαριστικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν λεύκανε ούτε αποχρωματίζει το χαλί.
  Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά
  Υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά ψεκασμού γάτας.
 4. 4
  Επαναλάβετε όπως απαιτείται. Οι λεκέδες ψεκασμού γάτας είναι από τις πιο επίμονες. Εάν η μυρωδιά δεν έχει εξαφανιστεί, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το σημείο έχει στεγνώσει καλά και, στη συνέχεια, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα με το προϊόν καθαρισμού που έχετε επιλέξει.
  • Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι δεν είστε σίγουροι πού ψεκάστηκε η γάτα σας. Εάν δεν γνωρίζετε τη θέση του ψεκασμού, ίσως να μην μπορείτε να καθαρίσετε τόσο καλά όσο θα θέλατε.
  • Χρησιμοποιήστε ένα φορητό μαύρο φως για να σας βοηθήσει να βρείτε τον λεκέ. Το σπρέι γάτας θα εμφανίζεται στα έπιπλα ή στους τοίχους ως κίτρινο σημείο ή πιτσιλίσματα. Πολλά καταστήματα κατοικιδίων πωλούν μικρά, φθηνά μαύρα φώτα.
 5. 5
  Μίσθωση επαγγελματία. Εάν το σπρέι γάτας δεν έχει καθαριστεί τακτικά, ίσως είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε εξωτερική βοήθεια. Για παράδειγμα, ίσως έχετε μετακομίσει σε ένα «νέο» διαμέρισμα όπου κατοικεί μια γάτα ψεκασμού. Θα είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσετε μόνοι σας τη μυρωδιά.
  • Αναζητήστε μια υπηρεσία καθαρισμού που αναφέρει την "αφαίρεση οσμών κατοικίδιων ζώων" ως ειδικότητα. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού θα διαθέτουν εξοπλισμό και χημικά που είναι πιο αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των λεκέδων.
  • Ζητήστε από φίλους ή συναδέλφους να συστήσουν μια αξιόπιστη υπηρεσία καθαρισμού. Όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία, μην διστάσετε να ζητήσετε δωρεάν εκτίμηση.

Μέρος 2 από 3: μείωση της έντονης μυρωδιάς

 1. 1
  Χρησιμοποιήστε αποσμητικό χώρου. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά ψεκασμού γάτας είναι να αφαιρέσετε το άρωμα καθαρίζοντας καλά. Ωστόσο, αυτό μπορεί μερικές φορές να απαιτήσει αρκετές προσπάθειες, ακόμη και επαγγελματική βοήθεια. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τη μυρωδιά και να κάνετε το σπίτι σας ζωντανό.
  • Χρησιμοποιήστε ένα αποσμητικό χώρου που περιέχει μαγειρική σόδα. Το κύριο συστατικό, το όξινο ανθρακικό νάτριο, είναι πολύ αποτελεσματικό στην απορρόφηση των οσμών.
  • Μπορείτε να φτιάξετε ένα σπιτικό αποσμητικό χώρου για να πασπαλίσετε στα χαλιά σας. Συνδυάστε 1 φλιτζάνι αποξηραμένα βότανα (όπως λεβάντα, δεντρολίβανο κ.λπ.), 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο, 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.
  • Ψεκάστε το μείγμα σε χαλί και αφήστε το να καθίσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αδειάστε την υπόλοιπη σκόνη. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το μείγμα ανά πάσα στιγμή και να το αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο.
 2. 2
  Ανοιξε τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Ο καθαρός αέρας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε μυρωδιά του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του σπρέι γάτας. Ανοίξτε πολλά παράθυρα γύρω από το σπίτι σας. Δοκιμάστε να ανοίξετε μερικά σε κάθε άκρο του σπιτιού σας για να δημιουργήσετε ένα σταυρό αεράκι.
  • Συνήθεια να ανοίγετε τα παράθυρά σας για τουλάχιστον λίγα λεπτά κάθε μέρα, ακόμη και όταν είναι κρύο. Ο καθαρός αέρας θα βοηθήσει να διατηρηθεί το άρωμα να παραμείνει.
  • Θα μπορούσατε επίσης να επενδύσετε σε έναν καθαριστή αέρα. Πολλές από αυτές τις συσκευές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη μυρωδιά του νοικοκυριού σας φρέσκια. Ρίξτε μια ματιά σε διάφορα μοντέλα για να δείτε ποια θα ήταν καλύτερα για εσάς.
  Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά ψεκασμού γάτας είναι να αφαιρέσετε το άρωμα
  Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά ψεκασμού γάτας είναι να αφαιρέσετε το άρωμα καθαρίζοντας καλά.
 3. 3
  Ελαφριά αρωματικά κεριά. Τα κεριά δεν θα απομακρύνουν τη μυρωδιά ψεκασμού γάτας, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να το καλύψετε. Για παράδειγμα, ίσως χρειάζεστε κάποια ανακούφιση από τη μυρωδιά ενώ καθαρίζετε. Ή ίσως η εταιρεία φτάνει απροσδόκητα και πρέπει να φρεσκάρετε γρήγορα τον αέρα. Ένα κερί μπορεί να λειτουργήσει καλά σε αυτές τις καταστάσεις.
  • Κατά την αγορά ενός κεριού, μυρίστε πριν αγοράσετε. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε έντονο άρωμα από το βάζο, πιθανότατα δεν θα έχετε έντονο άρωμα όταν καίγεται το κερί.
  • Σκεφτείτε ένα άρωμα που μυρίζει φρέσκο. Πολλά κεριά είναι διαθέσιμα σε αρώματα όπως φρέσκα λευκά είδη ή φρέσκα ωκεάνια. Αυτά πιθανότατα καλύπτουν την οσμή ψεκασμού γάτας πιο αποτελεσματικά.
 4. 4
  Καθαρίζετε τακτικά. Ένα σημαντικό μέρος της διατήρησης της μυρωδιάς του σπιτιού σας είναι φρέσκο να το διατηρείτε όσο το δυνατόν καθαρότερο. Εάν δεν γνωρίζετε ακριβώς πού ψεκάζει η γάτα σας, θα πρέπει να συνηθίσετε να διατηρείτε τις σκληρές επιφάνειες πολύ καθαρές. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει τις οσμές από τη ρύθμιση.
  • Ορίστε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας για να σκουπίσετε τους πάγκους και τις επιφάνειες μπάνιου. Μία φορά την εβδομάδα (ή μήνα, ανάλογα με την ανάγκη), σκουπίστε τους τοίχους και τα σκληρά δάπεδα.
  • Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καθαριστικό αναμειγνύοντας ίσα μέρη με άσπρο ξύδι και νερό. Χρησιμοποιήστε καθαρά ρούχα για να εφαρμόσετε το μείγμα σε σκληρές επιφάνειες.

Μέρος 3 από 3: αποτροπή οσμής ψεκασμού γάτας

 1. 1
  Καθαρίστε το κουτί απορριμμάτων. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγετε τη μυρωδιά του σπιτιού σας όπως τα ούρα της γάτας είναι να αποφύγετε τον ψεκασμό. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση του κουτιού απορριμμάτων. Οι γάτες είναι πολύ ιδιαίτερες για τις ανάγκες μπάνιου τους.
  • Εάν η γάτα σας ψεκάζει, αναρωτηθείτε εάν το κουτί του είναι αρκετά καθαρό. Ίσως χρειαστεί να αλλάζετε τα σκουπίδια πιο συχνά και να κουτάρετε το κουτί πιο συχνά.
  • Εάν η γάτα σας άρχισε να ψεκάζει αφού αλλάξατε γέννες, μπορεί να μην του αρέσει η νέα μάρκα. Δοκιμάστε ένα νέο προϊόν για να δείτε αν αντιδρά πιο ευνοϊκά σε ένα διαφορετικό είδος απορριμμάτων.
  • Σκεφτείτε να πάρετε ένα άλλο κουτί απορριμμάτων. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, δώστε στη γάτα σας μια άλλη επιλογή για εξάλειψη. Αυτό μπορεί να μειώσει την επιθυμία του να πάει αλλού.
  Πώς μπορώ να βγάλω μυρωδιά γάτας από ένα αυτοκίνητο
  Πώς μπορώ να βγάλω μυρωδιά γάτας από ένα αυτοκίνητο, ειδικά αν δεν ξέρω πού ψεκάστηκαν;
 2. 2
  Παρακολουθήστε την υγεία της γάτας σας. Οι περισσότερες γάτες που ψεκάζουν είναι αρσενικά που δεν έχουν στειρωθεί. Είναι ένας τρόπος να επισημάνετε την περιοχή. Εάν η γάτα σας δεν έχει στειρωθεί, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας σχετικά με τη διαδικασία. Κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει ο ψεκασμός.
  • Οι γάτες μπορεί να ψεκάζονται λόγω προβλημάτων υγείας. Εάν αυτή η συμπεριφορά είναι ασυνήθιστη για τη γάτα σας, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
 3. 3
  Παρέχετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον. Οι γάτες συχνά ψεκάζονται λόγω άγχους ή άγχους. Για παράδειγμα, εάν έχετε μετακομίσει πρόσφατα ή εισαγάγετε ένα νέο κατοικίδιο ζώο στο σπίτι, η γάτα σας μπορεί να αντιδράσει με ψεκασμό. Προσπαθήστε να δώσετε στη γάτα σας κάποια επιπλέον αγάπη.
  • Εάν η αιτία του άγχους δεν είναι άμεσα εμφανής, αναρωτηθείτε μερικές ερωτήσεις. Έχει αλλάξει η ρουτίνα της γάτας σας; Είναι πιθανό να εκφοβίζεται από μια άλλη γάτα στη γειτονιά;

Συμβουλές

 • Το να διατηρείτε καθαρό το κουτί απορριμμάτων μπορεί να μειώσει τον ψεκασμό.
 • Βεβαιωθείτε ότι φοράτε γάντια εάν χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά.
 • Βάλτε τη στειρωμένη αρσενική γάτα σας πριν ξεκινήσει ο ψεκασμός.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Τι συμβαίνει εάν δεν ξέρω πού ή πότε το έκαναν, αλλά μπορώ να το μυρίσω;
  Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο φως (υπεριώδες φως), το οποίο θα εμφανίζει οργανικά υπολείμματα ως λαμπερό πράσινο στο σκοτάδι.
 • Πόσο διαρκεί το σπρέι γάτας;
  Θα διαρκέσει περίπου 4-6 μήνες.
 • Πώς μπορώ να αποτρέψω τον ψεκασμό των γατών έξω από την πόρτα μου σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων;
  Θα μπορούσατε πάντα να δοκιμάσετε ένα σπρέι εντομοαπωθητικό που μπορείτε να βρείτε σε τοπικά καταστήματα κατοικίδιων ζώων ή μέσω ενός διαδικτυακού προμηθευτή. Εάν κάποιος ταΐζει γάτες και τους ενθαρρύνει να έρθουν στο συγκρότημα διαμερισμάτων σας, μπορείτε να τους ζητήσετε να σταματήσουν. Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε τον ιδιοκτήτη ή το TA εάν γίνει μεγάλο πρόβλημα. Έχουν την ευθύνη να αποτρέψουν τα ζώα να εισέλθουν και να καταστρέψουν περιουσία.
 • Πώς μπορώ να απαλλάξω με ασφάλεια τη γούνα της γάτας μου από μια άλλη γάτα που έμεινε ψεκάζοντάς την;
  Το πλύσιμο της γάτας σας σε μπανιέρα γεμάτη Febreze με άρωμα λεβάντας συνήθως κάνει το τέχνασμα. Προσέξτε όμως να μην το πάρετε στα μάτια του.
 • Πώς μπορώ να βγάλω μυρωδιά γάτας από ένα αυτοκίνητο, ειδικά αν δεν ξέρω πού ψεκάστηκαν;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες τεχνικές που αναφέρονται στο άρθρο για τον καθαρισμό του σπιτιού, απλώς φροντίστε να το δοκιμάσετε πρώτα σε ένα μικρό έμπλαστρο στο αυτοκίνητο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξει αποχρωματισμός ή εξασθένιση των χρωμάτων. Δοκιμάστε να ψεκάσετε το διάλυμα καθαρισμού ή το διάλυμα ξιδιού / νερού στις κάτω περιοχές του φορτηγού. Ανοίξτε τα παράθυρα και αφήστε το να καθίσει για μερικές ώρες και μετά επαναλάβετε για άλλη μια φορά.
 • Πώς μπορώ να ξέρω πού ψεκάστηκε η γάτα όταν το μόνο που έχω είναι μυρωδιά;
  Όπως κάθε υγρό, το σπρέι γάτας θα λεκιάζει οποιαδήποτε επιφάνεια. Εάν βρίσκεται σε τοίχο, αναζητήστε υγρά σημεία κοντά στο κάτω μέρος του τοίχου. Για υφάσματα όπως χαλιά ή κουβέρτες, αναζητήστε προφανείς λεκέδες ή βρεγμένες λακκούβες. Η μυρωδιά συνήθως γίνεται πιο έντονη όσο πλησιάζει η πηγή.
 • Μήπως οι γάτες ψεκάζουν άλλα ζώα όπως κάνουν οι μεφίτιδες;
  Όχι. Το Skunk spray, το οποίο προέρχεται από έναν αδένα, είναι μια μορφή άμυνας. Οι γάτες ουρούν όταν πρέπει να πάνε ή σηματοδοτούν την περιοχή τους όπως κάνουν τα σκυλιά.
 • Δεν έχω γάτα, αλλά μια γάτα ψεκάστηκε στη βεράντα μου και η μυρωδιά είναι αηδιαστική. Τι μπορώ να κάνω?
  Οι γάτες σημαίνουν ούρα ή σπρέι, ως ένας φυσιολογικός τρόπος επικοινωνίας των περιοχών τους. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω συμβουλές για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά και για να αποφύγετε να συμβεί στο μέλλον, ελέγξτε τα άρθρα οδηγιών Κρατήστε τις γάτες μακριά, κρατήστε τις γάτες έξω από έναν κήπο και κρατήστε τις γάτες έξω από την αυλή σας.
 • Μπορώ να έχω μια μεγαλύτερη γάτα στειρωμένη;
  Οποιαδήποτε γάτα, νεαρή ή μεγάλη, μπορεί να σπυρωθεί ή να στειρωθεί εάν είναι αρκετά υγιής για την επέμβαση.
 • Πώς μπορώ να καταλάβω πού ψεκάστηκε μια γάτα;
  Η χρήση μαύρου φωτός είναι καλή ιδέα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν το παλιό τεστ "sniffer". Μυρίστε τη γενικά ύποπτη περιοχή για να περιορίσετε τα συγκεκριμένα σημεία που θα καθαρίσετε. Εάν έχετε άλλες γάτες, προσέξτε πού μυρίζουν ως σαφή ένδειξη ενός ψεκασμένου σημείου.
Αναπάντητες ερωτήσεις
 • Πώς μπορώ να βρω μια μυρωδιά γάτας από ένα στεγνωτήριο;
 • Γιατί ψεκάζουν θηλυκές γάτες;

Σχόλια (5)

 • adonis37
  Έχω μια νέα γάτα και αυτές οι συμβουλές ήταν πολύ χρήσιμες.
 • krohan
  Είχα προγραμματίσει τη χρήση λευκού ξιδιού και αυτές οι πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Μου έδωσε επίσης άλλες φθηνές επιλογές.
 • freddy15
  Το μείγμα ξιδιού και νερού ήταν η καλύτερη συμβουλή που δώσατε. Το υπόγειό μου έχει πολλά κουτιά από αντικείμενα που είναι τυλιγμένα και συσκευασμένα, και δεν είχα ιδέα πού ψεκάστηκε η γάτα. Η μυρωδιά ήταν τόσο δυνατή που θα με πνίγει και θα με αναγκάζει.
 • paul58
  Ο ενοικιαστής μου έχει μια αρσενική γάτα που δεν είναι σταθερή. ψεκάζει την ηλιόλουστη αίθουσα και στο διαμέρισμα. Είναι μακριά για το χειμώνα, και ήθελα να μπω μέσα και να το καθαρίσω. Οι συμβουλές για τον καθαρισμό είναι εξαιρετικές.
 • dylan36
  Μου αρέσουν οι διάφορες μέθοδοι για να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά της γάτας.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail