Πώς να μεταφέρετε γάτες με αεροπλάνο;

Για να μεταφέρετε μια γάτα με αεροπλάνο, φροντίστε να κλείσετε την πτήση σας νωρίς και καλέστε την αεροπορική εταιρεία για να κανονίσετε το ταξίδι του κατοικίδιου ζώου σας. Όταν καλείτε, ετοιμαστείτε να πληρώσετε ένα τέλος και να ζητήσετε τις διαστάσεις κάτω από τα καθίσματα για να βεβαιωθείτε ότι ο μεταφορέας κατοικίδιων ζώων σας θα ταιριάζει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Πριν από την πτήση σας, κλείστε ραντεβού για κτηνίατρο για να λάβετε πιστοποιητικό υγείας και απόδειξη εμβολίων για τη γάτα σας. Κατά τη συσκευασία για την πτήση σας, φέρτε ένα λουρί και λουρί για τη γάτα σας για να διευκολύνετε την ασφάλεια. Για συμβουλές από τον κτηνιατρικό μας αναθεωρητή για να κάνετε τη γάτα σας άνετη κατά την πτήση σας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Για να μεταφέρετε μια γάτα με αεροπλάνο
Για να μεταφέρετε μια γάτα με αεροπλάνο, φροντίστε να κλείσετε την πτήση σας νωρίς και καλέστε την αεροπορική εταιρεία για να κανονίσετε το ταξίδι του κατοικίδιου ζώου σας.

Τα αεροπορικά ταξίδια δεν συνιστώνται για κατοικίδια, εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο. Στην πραγματικότητα, τα αεροπορικά ταξίδια μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα ζώα με "πιεσμένα" πρόσωπα, όπως μπουλντόγκ, πατημασιά και περσικές γάτες, καθώς μπορεί να έχουν αναπνευστικά προβλήματα όταν πετούν λόγω των περιορισμένων αεραγωγών και του στρες. Εάν όμως μετακομίσετε σε μια νέα χώρα και πρέπει να πάρετε τη γάτα σας μαζί σας, ίσως να μην έχετε άλλη επιλογή από το να τον μεταφέρετε με αεροπλάνο. Υπάρχουν πολλές ιστορίες τρόμου που σχετίζονται με τη μεταφορά γατών σε ένα αεροπλάνο, αλλά με τη σωστή προετοιμασία, ο φίλος της γάτας σας μπορεί να φτάσει στο νέο του σπίτι με ασφάλεια και ήχο.

Μέθοδος 1 από 2: μεταφορά της γάτας σας στην καμπίνα

 1. 1
  Συζητήστε με την αεροπορική εταιρεία σχετικά με τη μεταφορά της γάτας σας στην καμπίνα. Επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία με την οποία σκοπεύετε να πετάξετε για να ελέγξετε εάν μπορείτε να μεταφέρετε τη γάτα σας στην καμπίνα του αεροδρομίου με μεταφορέα κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Αποφύγετε τη μεταφορά της γάτας σας στο φορτίο ή στο χώρο αποσκευών, εάν είναι δυνατόν.
  • Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα σας επιτρέψουν να πάρετε τη γάτα σας στο αεροπλάνο στην περιοχή της καμπίνας με μια μικρή χρέωση. Προσπαθήστε να καλέσετε την αεροπορική εταιρεία πολύ πριν από την πτήση σας, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός ζώων που επιτρέπονται στην καμπίνα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.
 2. 2
  Κλείστε την πτήση σας νωρίς. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες περιορίζουν πόσα κατοικίδια μπορούν να ταξιδεύουν στην καμπίνα σε μια συγκεκριμένη πτήση. Η κράτηση της πτήσης σας νωρίς θα διασφαλίσει ότι υπάρχει ένα σημείο για τη γάτα σας. Όταν επιλέγετε τη θέση σας, λάβετε υπόψη ότι δεν θα είστε σε θέση να καθίσετε σε μια σειρά εξόδου ή ενάντια στο διάφραγμα, καθώς πρέπει να υπάρχει ένα κάθισμα μπροστά σας για το μεταφορέα.
 3. 3
  Ζητήστε τις ακριβείς διαστάσεις κάτω από το κάθισμα της αεροπορικής εταιρείας. Η αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να μπορεί να σας παρέχει τις ακριβείς διαστάσεις του χώρου κάτω από το κάθισμα της αεροπορικής εταιρείας. Αυτό θα υπαγορεύσει το μέγεθος του μεταφορέα μεταφοράς για τη γάτα σας.
 4. 4
  Ελέγξτε ποιοι τύποι μεταφορέων επιτρέπονται στην καμπίνα. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα δέχονται είτε αερομεταφορείς σκληρής πλευράς είτε αερομεταφορείς μαλακής όψης. Οι αερομεταφορείς μαλακής όψης είναι πιο εύκολο να γλιστρήσουν κάτω από το χώρο καθισμάτων της εταιρείας. Ωστόσο, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπονται μόνο από συγκεκριμένες μάρκες αερομεταφορέων. Επομένως, ελέγξτε ποιοι τύποι και επωνυμίες επιτρέπονται στην καμπίνα πριν αγοράσετε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
  • Ένα μήνα πριν από το ταξίδι σας, ταΐστε τη γάτα σας στον μεταφορέα, ώστε να τη συσχετίσει με μια θετική δραστηριότητα. Παίξτε με τη γάτα σας στο μεταφορέα και αφήστε τον να χαλαρώσει ή να ξεκουραστεί στο μεταφορέα. Αυτό θα το κάνει όσο πιο φιλόξενο γίνεται.
  Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα σας επιτρέψουν να πάρετε τη γάτα σας στο αεροπλάνο στην περιοχή της
  Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα σας επιτρέψουν να πάρετε τη γάτα σας στο αεροπλάνο στην περιοχή της καμπίνας με μια μικρή χρέωση.
 5. 5
  Ζητήστε από τη γάτα σας να εισέλθει και να βγει από τον φορέα. Αυτό θα τον βοηθήσει να πάρει πιο άνετα με τον μεταφορέα και να διασφαλίσει ότι θα γίνει μέρος της ρουτίνας του. Η εξάσκηση στην είσοδο και έξοδο από τον μεταφορέα θα είναι καλή προετοιμασία για τους ελέγχους ασφαλείας, όταν η γάτα σας θα πρέπει να εισέλθει και να βγει από τον μεταφορέα κατόπιν εντολής.
 6. 6
  Προγραμματίστε ένα ραντεβού κτηνιάτρου κοντά στην ημερομηνία ταξιδιού. Θα χρειαστεί να ζητήσετε από τον κτηνίατρό σας για αρχεία εμβολιασμού για τη γάτα σας και πιστοποιητικό υγείας για ταξίδια. Αυτά τα έγγραφα απαιτούνται από την αεροπορική εταιρεία για να επιτρέψει στη γάτα σας να πετάξει.
  • Ο κτηνίατρός σας πρέπει να σας δώσει πιστοποιητικό υγείας που να επιβεβαιώνει ότι η γάτα σας είναι σε καλή υγεία και απαλλαγμένη από παράσιτα. Όλοι οι εμβολιασμοί της γάτας σας πρέπει επίσης να είναι ενημερωμένοι, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού της λύσσας.
  • Ο κτηνίατρός σας μπορεί επίσης να προτείνει την εμφύτευση μικροτσίπ στη γάτα σας που θα διευκολύνει τον εντοπισμό του εάν εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Λειτουργεί ως ταυτότητα του κατοικίδιου ζώου σας για τη ζωή. Το μικροτσίπ του κατοικίδιου ζώου σας είναι μια απλή διαδικασία, όπου ο κτηνίατρός σας εγχέει ένα μικροτσίπ μεγέθους κόκκου ρυζιού (12 mm) κάτω από την επιφάνεια του δέρματος του κατοικίδιου ζώου σας, ανάμεσα στις ωμοπλάτες του. Δεν βλάπτει το κατοικίδιο ζώο σας και δεν απαιτείται αναισθητικό.
 7. 7
  Μην δίνετε στη γάτα σας τροφή την ημέρα του ταξιδιού. Ταξιδεύοντας με γάτα με άδειο στομάχι θα περιορίσουν τον κίνδυνο ναυτίας και εμέτου. Μπορείτε να μεταφέρετε μερικά από τα τρόφιμα της γάτας σας, σε περίπτωση που πεινάει απίστευτα κατά την πτήση.
  • Μην ξεχάσετε επίσης να μεταφέρετε οποιοδήποτε φάρμακο μπορεί να έχει η γάτα σας σε μια σαφή πλαστική σακούλα.
 8. 8
  Ευθυγραμμίστε το φορέα με απορροφητικά "γλάστρα". Αυτό θα απορροφήσει τυχόν ατυχήματα από τη γάτα σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Διατηρήστε επιπλέον μαξιλάρια, μερικές τσάντες κλειδώματος με φερμουάρ, χαρτοπετσέτες και γάντια από λάτεξ για κάθε απαραίτητο καθαρισμό και συγκράτηση ατυχήματος.
 9. 9
  Βάλτε μια ετικέτα αποσκευών στο φορέα της γάτας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να τον εντοπίσετε σε περίπτωση που ο μεταφορέας χαθεί κατά τη μεταφορά ή στο αεροδρόμιο. Τοποθετήστε το όνομα, τη μόνιμη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τον τελικό προορισμό στην ετικέτα.
 10. 10
  Φέρτε ένα λουρί γάτας για την ασφάλεια του αεροδρομίου. Ο ταξιδιωτικός μεταφορέας της γάτας σας πρέπει να περάσει από τη συσκευή ελέγχου ακτίνων Χ αποσκευών στο αεροδρόμιο, αλλά η γάτα σας δεν μπορεί. Επομένως, θα πρέπει να συνδέσετε ένα λουρί στη γάτα σας με ένα λουρί για να τον αποτρέψετε να δραπετεύσει. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταφέρετε τη γάτα σας στην αγκαλιά σας μέσω της ανθρώπινης συσκευής διαλογής.
  • Πριν βγάλετε τη γάτα σας από τον φορέα, προετοιμάστε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας για έλεγχο. Αφαιρέστε τα παπούτσια, τα προϊόντα περιποίησης και τα ηλεκτρονικά σας και τοποθετήστε τα σε κάδους για να περάσετε από τη μηχανή ακτίνων Χ.
  • Αφαιρέστε τη γάτα σας από τον μεταφορέα, διατηρώντας την στην πλεξούδα και στείλτε το μεταφορέα μέσω του μηχανήματος.
  • Μεταφέρετε τη γάτα καθώς περνάτε από την ανθρώπινη συσκευή διαλογής. Στη συνέχεια, βρείτε τον μεταφορέα και τοποθετήστε με ασφάλεια τη γάτα σας μέσα πριν συλλέξετε τα υπάρχοντά σας.
 11. 11
  Δώστε στη γάτα σας ηρεμιστικό εάν ο κτηνίατρός σας συνταγογράφησε. Οι περισσότερες γάτες μπορούν να ταξιδέψουν καλά χωρίς φάρμακα. Ωστόσο, ορισμένες γάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν τεράστιο άγχος κατά τη διάρκεια των αεροπορικών ταξιδιών. Συζητήστε με τον κτηνίατρό σας εάν ανησυχείτε για τα επίπεδα άγχους της γάτας σας κατά την πτήση.
  • Ο κτηνίατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει Buprenorphine, Gabapentin ή Alprazolam για τη γάτα σας. Φροντίστε να δώσετε στη γάτα σας μια δόση στο σπίτι πριν από την πτήση ως "ξηρό τρέξιμο" για να βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας δεν αντιδρά αρνητικά στο φάρμακο.
  Θα μειώσει τον χρόνο καθυστέρησης από την απομάκρυνση του κατοικίδιου σας από το αεροπλάνο
  Επίσης, θα μειώσει τον χρόνο καθυστέρησης από την απομάκρυνση του κατοικίδιου σας από το αεροπλάνο, ειδικά εάν το κατοικίδιο ζώο σας ταξιδεύει στο κράτημα φορτίου.
 12. 12
  Χρησιμοποιήστε μαντηλάκια με φτερό ή φερομόνη για να μειώσετε το άγχος της γάτας σας. Εάν θέλετε να αποφύγετε τη φαρμακευτική αγωγή της γάτας σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα Thundershirt, το οποίο σπρώχνει τη γάτα σας, σαν να είναι ένα μωρό, για να μειώσετε το άγχος.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαντηλάκια φερομόνης ή να ψεκάσετε στο φορέα πριν από την πτήση για να μειώσετε τα επίπεδα άγχους του.
  • Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα ηρεμιστικά κολάρα φερομόνης που μπορείτε να αγοράσετε για να ηρεμήσετε τη γάτα σας κατά την πτήση.

Μέθοδος 2 από 2: μεταφορά της γάτας σας στο χώρο αποσκευών

 1. 1
  Ρωτήστε την αεροπορική εταιρεία για την αναφορά περιστατικών ζώων. Αν και δεν είναι ιδανικές, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να μην επιτρέπουν τα ζώα στην καμπίνα και εάν η γάτα σας είναι υγιής, μπορούν να αντεπεξέλθουν στα αεροπορικά ταξίδια στο κράτημα φορτίου. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ υποχρεούνται να αναφέρουν όλα τα συνοδευτικά περιστατικά ζώων που συμβαίνουν στην κράτηση φορτίου. Κοιτάξτε το ρεκόρ απόδοσης της αεροπορικής εταιρείας με την οποία σκοπεύετε να πετάξετε. Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια αεροπορική εταιρεία με χαμηλό αριθμό περιστατικών ζώων συντροφιάς στο χώρο αποσκευών.
  • Τα ζώα που πετούν στην περιοχή φορτίου των αεροπλάνων σκοτώνονται, τραυματίζονται ή χάνονται σε εμπορικές πτήσεις κάθε χρόνο. Υπερβολικά ζεστές ή κρύες θερμοκρασίες στην περιοχή φορτίου, καθώς και κακός αερισμός και σκληρός χειρισμός ευθύνονται συχνά για αυτά τα περιστατικά. Ωστόσο, πολλά κράτημα φορτίου είναι τώρα υπό πίεση και έχουν ένα ορισμένο επίπεδο ελέγχου του κλίματος. Μιλήστε με την αεροπορική εταιρεία σχετικά με τυχόν δυνατότητες ασφαλείας στο χώρο αποσκευών που θα κάνουν το ταξίδι της γάτας σας πιο άνετο.
 2. 2
  Προσπαθήστε να πάρετε μια απευθείας πτήση. Αυτό θα μειώσει τον αριθμό των ελέγχων ασφαλείας που θα πρέπει να περάσετε από εσάς και τη γάτα σας. Επίσης, θα μειώσει τον χρόνο καθυστέρησης να πέσει το κατοικίδιό σας από το αεροπλάνο, ειδικά εάν το κατοικίδιο ζώο σας ταξιδεύει στο κράτημα φορτίου.
  • Πάντα να ταξιδεύετε με την ίδια πτήση με το κατοικίδιό σας. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ρωτώντας την αεροπορική εταιρεία εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε το κατοικίδιο ζώο σας να φορτώνεται στο φορτίο πριν από την πτήση.
  • Αναζητήστε πτήσεις νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ εάν ταξιδεύετε το καλοκαίρι, καθώς αυτές θα είναι οι πιο δροσερές ώρες της ημέρας και κάντε το φορτίο να κρατάει λιγότερο ζεστό και βουλωμένο για τη γάτα σας. Επιλέξτε απογευματινές πτήσεις εάν ταξιδεύετε το χειμώνα, καθώς θα είναι λιγότερο ψυχρό στο φορτίο για τη γάτα σας.
 3. 3
  Συνδέστε ένα κολάρο στη γάτα σας με τις πληροφορίες σας. Αναζητήστε ένα κολάρο που δεν μπορεί να πιαστεί στις πόρτες του φορέα. Βάλτε το όνομά σας, τη διεύθυνση κατοικίας, το όνομα τηλεφώνου και τον τελικό προορισμό στο κολάρο.
  • Θα πρέπει επίσης να βάλετε μια ετικέτα ταξιδιού στον μεταφορέα με τις ίδιες πληροφορίες σε περίπτωση που ο μεταφορέας και η γάτα σας χαθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 4. 4
  Κόψτε τα νύχια της γάτας σας πριν από την πτήση. Αυτό θα προστατεύσει τα νύχια της γάτας σας από την πρόσδεση στις πόρτες, τις τρύπες και άλλες ρωγμές του μεταφορέα στην περιοχή του φορτίου.
 5. 5
  Προγραμματίστε ένα ραντεβού κτηνιάτρου κοντά στην ημερομηνία ταξιδιού. Θα χρειαστεί να ζητήσετε από τον κτηνίατρό σας για αρχεία εμβολιασμού για τη γάτα σας και πιστοποιητικό υγείας για ταξίδια. Αυτά τα έγγραφα απαιτούνται από την αεροπορική εταιρεία για να επιτρέψει στη γάτα σας να πετάξει.
  • Ο κτηνίατρός σας πρέπει να σας δώσει πιστοποιητικό υγείας που να επιβεβαιώνει ότι η γάτα σας είναι σε καλή υγεία και απαλλαγμένη από παράσιτα. Όλοι οι εμβολιασμοί της γάτας σας πρέπει επίσης να είναι ενημερωμένοι, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού της λύσσας.
  • Ο κτηνίατρός σας μπορεί επίσης να προτείνει την εμφύτευση μικροτσίπ στη γάτα σας που θα διευκολύνει τον εντοπισμό του εάν εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Λειτουργεί ως ταυτότητα του κατοικίδιου ζώου σας για τη ζωή. Το μικροτσίπ του κατοικίδιου ζώου σας είναι μια απλή διαδικασία, όπου ο κτηνίατρός σας εγχέει ένα μικροτσίπ μεγέθους κόκκου ρυζιού (12 mm) κάτω από την επιφάνεια του δέρματος του κατοικίδιου ζώου σας, ανάμεσα στις ωμοπλάτες του. Δεν βλάπτει το κατοικίδιο ζώο σας και δεν απαιτείται αναισθητικό.
 6. 6
  Μην ταΐζετε τη γάτα σας 4-6 ώρες πριν από το ταξίδι. Ταξιδεύοντας με άδειο στομάχι θα μειωθεί οποιαδήποτε ναυτία ή έμετος. Μπορείτε να δώσετε στη γάτα σας μικρές ποσότητες νερού ή να τοποθετήσετε παγάκια στο πιάτο νερού στο φορέα για να διατηρήσετε την γάτα σας ενυδατωμένη.
  Ίσως να μην έχετε άλλη επιλογή από το να τον μεταφέρετε με αεροπλάνο
  Αν όμως μετακομίζετε σε μια νέα χώρα και θέλετε να πάρετε τη γάτα σας μαζί σας, ίσως να μην έχετε άλλη επιλογή από το να τον μεταφέρετε με αεροπλάνο.
 7. 7
  Φέρτε μια τρέχουσα φωτογραφία της γάτας σας. Εάν η γάτα σας χαθεί ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά κατά τη διάρκεια της πτήσης ή της προσγείωσης, η φωτογραφία θα βοηθήσει την ασφάλεια του αεροδρομίου να τον εντοπίσει.
 8. 8
  Φέρτε ένα λουρί γάτας για την ασφάλεια του αεροδρομίου. Ο ταξιδιωτικός μεταφορέας της γάτας σας πρέπει να περάσει από τη συσκευή ελέγχου ακτίνων Χ αποσκευών στο αεροδρόμιο, αλλά η γάτα σας δεν μπορεί. Επομένως, θα πρέπει να συνδέσετε ένα λουρί στη γάτα σας με ένα λουρί για να τον αποτρέψετε να δραπετεύσει. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταφέρετε τη γάτα σας στην αγκαλιά σας μέσω της ανθρώπινης συσκευής διαλογής.
  • Πριν βγάλετε τη γάτα σας από τον φορέα, προετοιμάστε τον εαυτό σας και τα υπάρχοντά σας για έλεγχο. Αφαιρέστε τα παπούτσια, τα προϊόντα περιποίησης και τα ηλεκτρονικά σας και τοποθετήστε τα σε κάδους για να περάσετε από τη μηχανή ακτίνων Χ.
  • Αφαιρέστε τη γάτα σας από τον μεταφορέα, διατηρώντας την στην πλεξούδα και στείλτε το μεταφορέα μέσω του μηχανήματος.
  • Μεταφέρετε τη γάτα καθώς περνάτε από την ανθρώπινη συσκευή διαλογής. Στη συνέχεια, βρείτε τον μεταφορέα και τοποθετήστε με ασφάλεια τη γάτα σας μέσα πριν συλλέξετε τα υπάρχοντά σας.
 9. 9
  Ειδοποιήστε τον καπετάνιο και τουλάχιστον έναν αεροσυνοδό ότι έχετε ένα κατοικίδιο στη διατήρηση φορτίου. Κάντε αυτό καθώς επιβιβάζεστε στο αεροπλάνο. Ο καπετάνιος μπορεί να λάβει ειδικές προφυλάξεις κατά την πτήση, όπως αποφεύγοντας τις ταραχώδεις περιοχές ενώ βρίσκεστε στον αέρα.
 10. 10
  Δώστε στη γάτα σας ηρεμιστικό εάν συνταγογραφείται από τον κτηνίατρό σας. Ο κτηνίατρός σας θα σας δώσει φάρμακα για τη γάτα σας που προορίζεται ειδικά για αεροπορικά ταξίδια, όπως η βουπρενορφίνη, η γκαμπαπεντίνη ή η αλπραζολάμη.
  • Φροντίστε να δώσετε στη γάτα σας μια δόση στο σπίτι πριν από την πτήση ως "ξηρό τρέξιμο" για να βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας δεν αντιδρά αρνητικά στο φάρμακο.
 11. 11
  Ανοίξτε το μεταφορέα μόλις κατεβείτε από το αεροπλάνο και εξετάστε τη γάτα σας. Εάν κάτι δεν πάει καλά με τη γάτα σας, πάρτε τον αμέσως σε κτηνίατρο. Λάβετε γραπτώς τα αποτελέσματα της εξέτασης κτηνιάτρου, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας, σε περίπτωση που διαμαρτυρηθείτε στην αεροπορική εταιρεία για τη μεταχείριση της γάτας σας στο κράτημα φορτίου.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Είναι δυνατόν να στείλετε μια γάτα κατά την πτήση χωρίς συνοδό επιβάτη;
  Ναι, είναι δυνατό, αλλά πιθανότατα θα είναι αρκετά δύσκολο. Θα πρέπει να θεωρήσετε αυτή τη μέθοδο ως επιλογή τελευταίας λύσης σε σχέση με άλλες μεθόδους μεταφοράς ή / και την αποστολή της γάτας με ανθρώπινο επιβάτη.
 • Πόσα γατάκια μπορώ να βάλω σε φορέα;
  Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένας αερομεταφορέας, καθώς θα είναι πολύ γεμάτος αν θα υπάρχουν περισσότερα.
 • Έχω ένα ταξίδι αεροπλάνων 19 ωρών, και είναι καλύτερα να πάρω τη γάτα ως μεταφορά και να μην την βάλω στο φορτίο. Πώς πρέπει να αντιμετωπίζω τη γάτα ενώ ταξιδεύω;
  Βάλτε κουβέρτες στο κάτω μέρος του κλουβιού - και μία πάνω από την κορυφή για να αποκλείσετε το φως και τον ήχο, εάν χρειάζεται. Επενδύστε σε αγκίστρι φαγητά. Εάν η γάτα σας χρειάζεται νερό, μην τη γεμίζετε μέχρι το χείλος. Κατά την προσγείωση, μπορείτε να απολαύσετε το νερό με μια πετσέτα. Φέρτε catnip ή τα αγαπημένα του παιχνίδια και κρατήστε το κλουβί όσο πιο κοντά γίνεται.
 • Τι γίνεται αν η γάτα μου δεν με αφήσει να της βάλω λουρί; Μόλις με αφήνει να τη μαζέψω.
  Πρώτα, δώστε της το φαγητό από το χέρι σας. Θα συνδέσει το χέρι σας με φαγητό. Επαναλάβετε έως ότου αποκτήσετε εμπιστοσύνη. Προσπαθήστε να τη ζωολογήσετε με τις τροφικές ανταμοιβές και θα συνεχίσει να συνδέει τα χέρια σας με φαγητό. Δεύτερον, ενσωματώστε όλο και περισσότερες συγκινητικές και βασισμένες σε τρόφιμα ανταμοιβές. Εισαγάγετε το λουρί και αφήστε την να το εξετάσει με τον δικό της τρόπο. Τοποθετήστε το γύρω από τις αγαπημένες περιοχές της, έτσι ώστε να είναι πιο άνετα με αυτό. Τέλος, προσπαθήστε να την αγγίξετε με αυτό και, στη συνέχεια, μεταβείτε στη φόρμα.
 • Αν τον βάζω στο φορτίο, χρειάζομαι ακόμα το λουρί με λουρί;
  Η γάτα δεν χρειάζεται να δένεται όταν βρίσκεται στο μεταφορέα στην περιοχή φορτίου, αλλά είναι καλύτερο να έχετε ένα λουρί και ένα λουρί στο χέρι σε περίπτωση που το χρειάζεστε.
 • Πώς μπορώ να αποκτήσω διαβατήριο για τη γάτα μου;
  Για να εξασφαλίσει το διαβατήριο κατοικίδιων ζώων, η γάτα / σκύλος πρέπει να λάβει μια λήψη λύσσας ή / και ένα πιστοποιητικό που να υποδηλώνει έναν ενημερωμένο εμβολιασμό κατά της λύσσας. Ο κτηνίατρος θα ταιριάζει επίσης με ένα ηλεκτρονικό μικροτσίπ ή τατουάζ που ταυτοποιεί σωστά τη γάτα. Ορισμένες χώρες ζητούν επίσης απόδειξη της θεραπείας για τσιμπούρια και ταινίες.
 • Έχω δύο πτήσεις για να πάρω τη γάτα μου με μια διανυκτέρευση. Εμφανίζονται τα αυτιά του όπως τα δικά μας; Δεν μπορώ να βρω πολλές πληροφορίες γι 'αυτό.
  Όχι, δεν έχουν την ίδια δομή αυτιών που κάνουμε και δεν έχουν κερί αυτιού, οπότε όχι, τα αυτιά τους δεν σκάουν
 • Μετακομίζω σε μια νέα χώρα σε λίγα χρόνια και θέλω να πάρω μαζί μου την παλαιότερη γάτα μου. Δεν θέλω να είναι άγχος ή να φοβάται σε μια πτήση 12 ωρών. Τι πρέπει να κάνω για να την προετοιμάσω για αυτήν την εμπειρία;
  Θα μπορούσατε να την εκθέσετε σε διαφορετικά περιβάλλοντα που είναι ασφαλή και να την εκθέσετε σε δυνατούς θορύβους. Πριν από τη βόλτα με το αεροπλάνο, μπορείτε να της δώσετε ένα φάρμακο για να την κάνετε υπνηλία και ήρεμη.
 • Μπορώ να φέρω μαζί μου περισσότερες γάτες στο αεροπλάνο;
  Μπορεί να έχετε περισσότερα από ένα κατοικίδια στο αεροπλάνο, αλλά επικοινωνήστε με την αεροπορική εταιρεία σχετικά με έγγραφα.
 • Τι γίνεται αν ήθελα να αφήσω τη γάτα να καθίσει στο φορτίο και είναι πτήση 14 ωρών, μετά διέλευση 3 ωρών και μετά πτήση 2 ωρών; Τι πρέπει να κάνω για τη σίτιση και το πόσιμο νερό τους; Και πώς τα αντιμετωπίζουν στο φορτίο;
  Το φορτίο δεν είναι καλό μέρος για ζώα. Μπορεί να πάρει πολύ ζεστό ή κρύο, και τα ζώα μπορούν να μετακινούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μπορεί επίσης να τους φοβίσει. Το φορτίο είναι πιο θορυβώδες από ό, τι στο αεροπλάνο. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να βρείτε μια αεροπορική εταιρεία που επιτρέπει τα κατοικίδια ζώα ως μεταφορά. Οι γάτες πρέπει να πληρούν οποιοδήποτε όριο βάρους έχει η αεροπορική εταιρεία. Ενώ οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα σας αφήσουν να βγείτε τη γάτα σας, έχετε πρόσβαση στη γάτα σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει.

Σχόλια (10)

 • dooleyseamus
  Πολύ ενημερωτικό! Πρέπει να ταξιδέψω στο εξωτερικό αργότερα το φθινόπωρο και ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν να φέρω τη γάτα μου στο αεροπλάνο. Τώρα ξέρω και επίσης τι χρειάζομαι για να προετοιμαστώ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
 • luke72
  Αυτή ήταν μια μεγάλη βοήθεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
 • verner01
  Ανακάλυψα πολλές πληροφορίες. Ευχαριστώ.
 • hazelcarroll
  Οι πιο σημαντικές πληροφορίες που έμαθα ήταν για έναν μεταφορέα μαλακής όψης, πώς να προετοιμάσω τη γάτα με το να συνηθίσει τον μεταφορέα και για όλα τα πράγματα που χρειάζονται με την τεκμηρίωση, προκειμένου να φέρει τη γάτα μου στο πλοίο. Αυτό ήταν απλώς εξαιρετικό, κάθε λέξη!
 • johnsoncandelar
  Συνολικά, οι πληροφορίες ήταν πολύ χρήσιμες.
 • davismaria
  Είμαι ανακουφισμένος που ακούω επανειλημμένως ότι δεν είναι καλή ιδέα να βάζω τη γάτα μου στο φορτίο. Ανησυχώ για το πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι όταν φέρνω μια γάτα σε διεθνή πτήση. Είμαι τώρα έτοιμος να πω απλώς ότι είναι εκκωφαντικά δυνατά και πολύ κρύα.
 • eldon48
  Αυτό με βοήθησε πολύ. Αγόρασα μια γάτα στη Γεωργία και δεν ήξερα πώς να μεταφέρω τη γάτα μου στη Δανία. Τώρα σύντομα θα κάνω σχεδόν κάθε μέρος του σεμιναρίου. Ευχαριστώ πολύ.:)
 • yblick
  Ταξίδεψα με δύο γάτες σε ξεχωριστούς φορείς πριν από πολλά χρόνια και τα πήγαν καλά. Ετοιμάζομαι τώρα να μετακομίσω από το VA στο AZ και θα πετάξω με μία γάτα. Βρήκα χρήσιμες τις πληροφορίες για την πλεξούδα κατά τη διαδικασία ασφαλείας.
 • marianne44
  Έχω ταξιδέψει με γάτες στο παρελθόν, αλλά τώρα έχω ένα ακριβό Βιρμανίας. Βρήκα το άρθρο πιο ενημερωτικό.
 • calegusikowski
  Ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail