Πώς να αγοράσετε ένα κουτάβι χρυσό retriever;

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι Golden Retriever, αναζητήστε έναν καλό κτηνοτρόφο σε αξιόπιστους ιστότοπους όπως το European Kennel Club. Μόλις βρείτε έναν κτηνοτρόφο, γνωρίστε τα κουτάβια ως ομάδα και αφιερώστε χρόνο για να αλληλεπιδράσετε ένα με ένα για να ξέρετε πώς συμπεριφέρονται. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με ένα κέντρο διάσωσης και να ρωτήσετε σχετικά με την υιοθέτηση ενός Golden Retriever από αυτούς! Εάν θέλετε να μάθετε από τον κτηνιατρικό μας κριτή πώς να εντοπίσετε πιθανά προβλήματα υγείας σε ένα κουτάβι, διαβάστε!

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι Golden Retriever
Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κουτάβι Golden Retriever, αναζητήστε έναν καλό κτηνοτρόφο σε αξιόπιστους ιστότοπους όπως το European Kennel Club.

Το Golden retriever είναι μια ενεργητική, ενεργή, αθλητική φυλή σκύλου που απαιτεί καθημερινή άσκηση. Προσαρμόζονται καλά στα νέα σπίτια, είναι πρόθυμοι να ευχαριστήσουν και να εκπαιδεύσουν εύκολα. Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα Golden Retriever, μάθετε λίγα για τη φυλή και, στη συνέχεια, επιλέξτε προσεκτικά ένα κουτάβι από έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο.

Μέθοδος 1 από 3: προετοιμασία για τη δέσμευση

 1. 1
  Μάθετε για τη φυλή. Πριν δεσμευτείτε να αποκτήσετε ένα Golden Retriever, θα πρέπει να μάθετε λίγα πράγματα για τη φυλή για να βεβαιωθείτε ότι η προσωπικότητά τους ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τις προσδοκίες σας για ένα κατοικίδιο.
  • Τα Golden Retrievers είναι πολύ δημοφιλή σκυλιά. Είναι η 3η πιο δημοφιλής φυλή σκυλιών στις ΗΠΑ και μεγάλο μέρος αυτού οφείλεται στη φιλική τους φύση. Είναι μια πολύ προσαρμόσιμη φυλή και μπορούν να είναι άνετα σε αγροτικό ή αστικό περιβάλλον. Χρειάζονται καθημερινή άσκηση, ωστόσο, συνήθως με τη μορφή περιπάτου ή τρεξίματος.
  • Οι Golden Retrievers είναι καλοί οικογενειακοί σκύλοι και τα πάνε καλά με τα παιδιά. Τείνουν επίσης να είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και να συμπεριφέρονται φιλικά με άλλα κατοικίδια ζώα. Το ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν τα πάνε καλά όταν παραμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, οπότε η προπόνηση σε κιβώτια μπορεί να διαρκέσει περισσότερο χρόνο.
  • Οι Golden Retrievers γενικά έχουν καλή συμπεριφορά, αλλά μερικές φορές ενεργούν εάν δεν έχουν αρκετή προσοχή. Καθώς είναι πολύ κοινωνικοί, χρειάζονται πολλή αλληλεπίδραση για να παραμείνουν ευτυχισμένοι. Εάν εργάζεστε πολύ και έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια διαφορετική, πιο ανεξάρτητη φυλή.
 2. 2
  Προετοιμαστείτε για την κατοχή ενός κουταβιού. Εάν έχετε την καρδιά σας σε ένα κουτάβι, πρέπει να σταματήσετε και να εξετάσετε τη χρονική δέσμευση πίσω από την κατοχή ενός νεαρού σκύλου.
  • Όταν παίρνετε ένα κουτάβι, θα χρειαστεί να τον εκπαιδεύσετε για βασικές συμπεριφορές όπως το σπάσιμο σπιτιών, οι τρόποι με το λουρί και η εκπαίδευση στο κιβώτιο. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο και υπομονή, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελεύθερο χρόνο καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να αφιερώσετε σε προπονήσεις.
  • Τα κουτάβια χρειάζονται επίσης περισσότερα ραντεβού κτηνιάτρων κατά το πρώτο έτος για εμβολιασμούς. Ακόμα κι αν το κουτάβι σας έχει ήδη κάποιες λήψεις, πολλοί εμβολιασμοί έρχονται σε πολλαπλούς γύρους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το χρόνο και τα χρήματα για επιπλέον ταξίδια κτηνιάτρων.
  • Δεδομένου ότι τα κουτάβια δεν έχουν τόσο πλήρη κατανόηση των ορίων όσο τα ενήλικα σκυλιά, θα πρέπει να κάνετε κουτάβι στο σπίτι σας πριν φέρετε ένα κουτάβι στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι κρατάτε φαγητό, εύθραυστα υλικά και άλλα αντικείμενα που δεν θέλετε να μασάτε ή λερώνονται μακριά από το κουτάβι μέχρι να εκπαιδευτεί πλήρως.
  Επιλέξτε προσεκτικά ένα κουτάβι από έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο
  Εάν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα Golden Retriever, μάθετε λίγα για τη φυλή και, στη συνέχεια, επιλέξτε προσεκτικά ένα κουτάβι από έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο.
 3. 3
  Σκεφτείτε να υιοθετήσετε ένα ενήλικο σκυλί μέσω διάσωσης. Ενώ η κατοχή ενός κουταβιού μπορεί να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, εάν δεν αισθάνεστε μέχρι τη δέσμευση εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε ένα ενήλικο σκυλί. Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να υιοθετήσουν εάν θέλουν μια συγκεκριμένη φυλή, αλλά υπάρχουν σωστές χρυσές Retriever σε όλη τη χώρα.
  • Οι διασώστες λαμβάνουν τους Golden Retrievers που έχουν εγκαταλειφθεί από προηγούμενους ιδιοκτήτες ή διασώθηκαν από κακά καταστήματα κατοικίδιων ζώων και κουτάβια και αναζητούν μόνιμα σπίτια. Τα προσόντα για υιοθέτηση ποικίλλουν μεταξύ διασωμάτων, αλλά η διαδικασία αίτησης μπορεί να είναι κάπως μακρά. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι τα τέλη υιοθέτησης για τα διασωθέντα χρυσού είναι γενικά χαμηλότερα από ό, τι για κουτάβια από κτηνοτρόφους.
  • Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν μια διάσωση για ηθικούς λόγους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ένα κουτάβι. Αν και δεν είναι αδύνατο να εξασφαλίσετε ένα κουτάβι μέσω διάσωσης, δεν είναι πολύ πιθανό και μπορεί να υπάρχει πολύ μεγάλη αναμονή. Εάν θέλετε ένα κουτάβι, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να περάσετε από έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο. Εάν είστε αφοσιωμένοι στην υιοθέτηση μέσω διάσωσης, ανοίξτε τον εαυτό σας να υιοθετήσετε ένα μεγαλύτερο σκυλί.

Μέθοδος 2 από 3: εύρεση δημιουργού

 1. 1
  Μείνετε μακριά από καταστήματα κατοικίδιων ζώων και κουτάβια. Οι κτηνοτρόφοι και τα κουτάβια είναι ελκυστικά για πολλούς επειδή μπορούν να παρέχουν κουτάβια γρήγορα και με λιγότερες εφαρμογές και μερικές φορές λιγότερο κόστος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά, πολλά μειονεκτήματα στην υιοθέτηση μέσω ενός κουταβιού ή ενός καταστήματος κατοικίδιων ζώων.
  • Τα κουτάβια από καταστήματα κατοικίδιων ζώων και μύλους συνήθως εκτρέφονται κακώς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επιρρεπή σε περισσότερα προβλήματα υγείας στο δρόμο. Δεδομένου ότι συνήθως διατηρούνται σε κακές συνθήκες πριν από την πώληση, συνήθως έχουν ήδη ορισμένα προβλήματα συμπεριφοράς κατά τη στιγμή της αγοράς.
  • Οι κτηνοτρόφοι των κατοικίδιων ζώων βασίζονται επίσης πολύ στις παρορμητικές αγορές. Αυτό είναι μέρος του λόγου που είναι τόσο εύκολο να πάρετε ένα κουτάβι από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων. Ωστόσο, η πρακτική είναι ηθικά αμφισβητήσιμη καθώς έχει ως αποτέλεσμα την επιστροφή ή την εγκατάλειψη πολλών σκύλων σε καταφύγια. Η αγορά από ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων βάζει χρήματα σε τέτοιες πρακτικές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τους υπεύθυνους κτηνοτρόφους.
  • Αν και δεν είναι τόσο κακό όσο ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων, οι κτηνοτρόφοι δεν είναι επίσης καλή επιλογή. Το Backyard breeder αναφέρεται σε κάποιον που διαθέτει Golden Retriever και αποφάσισε άνετα να την αναπαράγει για διασκέδαση. Συνήθως, αυτοί οι ιδιοκτήτες δεν καταλαβαίνουν πώς να φροντίζουν τα κουτάβια ή πώς να αναπαράγονται με υπευθυνότητα, με τρόπο που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο γενετικών διαταραχών.
 2. 2
  Εξοικειωθείτε με τις ιδιότητες ενός καλού κτηνοτρόφου. Όταν επιλέγετε κτηνοτρόφους κουτάβι, μάθετε τις ιδιότητες ενός καλού κτηνοτρόφου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον υπεύθυνο που θα παρέχει ένα υγιές κουτάβι.
  • Οι καλοί κτηνοτρόφοι θα ανήκουν σε οργανισμούς όπως το European Kennel Club, το Golden Retriever Club of Europe ή ένα τοπικό κλαμπ Golden Retriever.
  • Ένας καλός κτηνοτρόφος θα συμμετέχει επίσης σε διαγωνισμούς ευκινησίας, κυνήγι, παρακολούθηση ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό πεδίων. Ένας καλός κτηνοτρόφος είναι αφιερωμένος στη δικτύωση με άλλους λάτρεις των σκύλων για να διατηρήσει μια μεγάλη σειρά από υγιή σκυλιά που έρχονται για γενιές.
  • Ένας καλός κτηνοτρόφος θα κρατήσει τα σκυλιά του σε καθαρή εγκατάσταση. Τα κουτάβια πρέπει να είναι σχετικά καλά κοινωνικοποιημένα με καθαρά, γυαλιστερά παλτά. Θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν τους επισκέπτες και να μην συμπεριφέρονται φοβισμένοι ή να κινούνται. Ένας καλός κτηνοτρόφος δεν θα προσφέρει ποτέ να πουλήσει ένα κουτάβι κάτω από επτά εβδομάδες, καθώς αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά δύσκολο για αυτό το κουτάβι και να οδηγήσει σε προβλήματα συμπεριφοράς.
  • Ένας καλός κτηνοτρόφος θα παρέχει εκτεταμένα ιατρικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνιών, οποιωνδήποτε εμβολιασμών, εξετάσεων και αρωμάτων. Θα παρέχει επίσης γενεαλογία και για τους δύο γονείς, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τυχόν κληρονομικές διαταραχές στη γραμμή αίματος του κουταβιού σας. Στην ιδανική περίπτωση, ένας καλός κτηνοτρόφος θα είχε δοκιμάσει και τους δύο γονείς για μια σειρά από ασθένειες που απαντώνται συνήθως στο Golden Retrievers.
  • Ένας καλός κτηνοτρόφος δεν θα πουλήσει τα κουτάβια του σε κανέναν. Θα θέλει να εξετάσει τις προϋποθέσεις για τη φροντίδα και τις οδηγίες για τη σίτιση και την εκπαίδευση του νέου κουταβιού σας. Πιθανότατα θα σας κάνει πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία σας από την κατοχή σκύλων και το ενδιαφέρον σας για τους Golden Retrievers συγκεκριμένα. Ενώ πολλοί άνθρωποι αισθάνονται σύγχυση όταν οι κτηνοτρόφοι κάνουν πολλές ερωτήσεις, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι ο δημιουργός είναι αφοσιωμένος στην εύρεση των καλύτερων δυνατών σπιτιών για τα κουτάβια του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αφιερωμένος στην ηθική φροντίδα και θεραπεία των ζώων.
  Ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον υπεύθυνο που θα παρέχει ένα υγιές κουτάβι
  Όταν επιλέγετε κτηνοτρόφους, μάθετε τις ιδιότητες ενός καλού κτηνοτρόφου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάποιον υπεύθυνο που θα παρέχει ένα υγιές κουτάβι.
 3. 3
  Επικοινωνήστε με έναν κτηνοτρόφο στην περιοχή σας. Κατανοώντας πώς να εντοπίσετε έναν καλό κτηνοτρόφο, αρχίστε να ψάχνετε κτηνοτρόφους στην περιοχή σας.
  • Ο ιστότοπος του European Kennel Club διαθέτει μια εξαιρετική μηχανή αναζήτησης για τον εντοπισμό τοπικών κτηνοτρόφων. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να περάσετε από το Golden Retriever Club of Europe ή από τοπικούς οργανισμούς που γνωρίζετε.
  • Μπορείτε επίσης να ελέγξετε σε τοπικές κλινικές κτηνίατροι και να ρωτήσετε οποιονδήποτε γνωρίζετε που κατέχει ένα Golden Retriever.
  • Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε, ειδικά εάν ζείτε σε αγροτική περιοχή. Ο πλησιέστερος κτηνοτρόφος μπορεί να είναι λίγες ώρες έξω από την πόλη, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές μεγάλες επισκέψεις για να συναντήσετε και να επιλέξετε ένα κουτάβι.

Μέθοδος 3 από 3: επιλογή ενός κουταβιού

 1. 1
  Συζητήστε τι είδους σκύλο θέλετε με τον κτηνοτρόφο. Ένας καλός κτηνοτρόφος θα θέλει να συνεργαστεί μαζί σας για να βρει το σωστό σκυλί για εσάς. Εξηγήστε τις ιδιότητες που ψάχνετε σε ένα σκυλί και ζητήστε από τον κτηνοτρόφο να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κουτάβι.
  • Συχνά, οι κτηνοτρόφοι δεν θα σας αφήσουν να διαλέξετε από ολόκληρα απορρίμματα. Μπορεί να περιορίσουν την αναζήτησή σας σε 2 ή 3 κουτάβια που πληρούν τα προσόντα σας και σας έχουν επιλέξει από αυτά.
  • Ο δημιουργός θα σας κάνει πολλές ερωτήσεις ενώ θα εξηγείτε τι θέλετε. Και πάλι, αυτό είναι καλό. Ένας ποιοτικός κτηνοτρόφος θέλει να βεβαιωθεί ότι τα κουτάβια του ταιριάζουν σε καλά σπίτια και δεν θα καταλήγουν σε καταφύγια στο δρόμο.
 2. 2
  Ζητήστε να δείτε τα αρχεία υγείας των γονέων. Θα πρέπει επίσης να ζητήσετε τα αρχεία υγείας των γονέων τυχόν απορριμμάτων. Τα Golden Retrievers είναι γενικά υγιή, αλλά υπάρχουν μερικές ανησυχίες που είναι κληρονομικές που πρέπει να προσέξετε.
  • Ο καρκίνος είναι ένας σημαντικός δολοφόνος για τους Golden Retrievers, αλλά το να βλέπεις τον καρκίνο στη γενεαλογία του κουταβιού σου δεν είναι απαραίτητα κόκκινη σημαία. Δεν είναι γνωστό εάν ο καρκίνος στο goldens είναι γενετικός και, καθώς πάνω από το ήμισυ του συνόλου των goldens επιτέλους καρκίνο, μπορεί δυστυχώς να είναι αναπόφευκτο μέρος της κατοχής της φυλής.
  • Η δυσπλασία του ισχίου, ωστόσο, είναι μια γενετική ασθένεια και μπορεί να είναι πολύ επώδυνη για το σκυλί σας και δαπανηρή θεραπεία. Βεβαιωθείτε ότι οι γονείς που ανακτήθηκαν έχουν δοκιμαστεί για δυσπλασία του ισχίου και ότι λαμβάνουν τακτικές ακτινογραφίες ισχίου για να βεβαιωθείτε ότι η ασθένεια δεν αναπτύσσεται.
  • Οι καρδιακές παθήσεις είναι επίσης συχνές στα χρυσά και μπορεί να οδηγήσουν σε απροσδόκητους θανάτους όταν το κουτάβι σας είναι ακόμα νεαρό. Ωστόσο, οι καρδιακές παθήσεις δεν κληρονομούνται πάντα, αλλά πρέπει να την προσέχετε στο γενεαλογικό σας κουτάβι. Παρόλο που μπορεί να επιλέξετε να υιοθετήσετε το κουτάβι εάν έχει οικογενειακό ιστορικό καρδιακών παθήσεων, θα πρέπει να μιλήσετε στον κτηνίατρό σας για περιοδικές ακτινογραφίες στο στήθος για να τον παρακολουθήσετε για την πάθηση.
  Ένας καλός κτηνοτρόφος δεν θα προσφέρει ποτέ να πουλήσει ένα κουτάβι κάτω από επτά εβδομάδες
  Ένας καλός κτηνοτρόφος δεν θα προσφέρει ποτέ να πουλήσει ένα κουτάβι κάτω από επτά εβδομάδες, καθώς αυτό μπορεί να είναι συναισθηματικά δύσκολο για αυτό το κουτάβι και να οδηγήσει σε προβλήματα συμπεριφοράς.
 3. 3
  Γνωρίστε τα κουτάβια ως ομάδα. Θα πρέπει να παρατηρήσετε πώς συμπεριφέρονται τα κουτάβια σε μια ομάδα για να επιλέξετε το καλύτερο κουτάβι για εσάς.
  • Το κουτάβι που επιλέγετε πρέπει να είναι κοινωνικό. Θα πρέπει να συνεργαστεί με τους συντρόφους του χωρίς να συμπεριφέρεται με υπερβολικά επιθετικό, υπερβολικά άλφα τρόπο.
  • Δείτε πώς το κουτάβι ανταποκρίνεται σε κινούμενα αντικείμενα. Θέλετε ένα κουτάβι που είναι έξυπνο και ενεργό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχει τουλάχιστον κάποιο ένστικτο να ακολουθήσει και να κυνηγήσει τυχόν μπάλες. Θέλετε επίσης ένα κουτάβι που μοιράζεται παιχνίδια, ένα που θα πολεμά τώρα με άλλα κατοικίδια ζώα πάνω από ένα σχοινί, μπάλα ή μάσημα παιχνιδιού.
 4. 4
  Αλληλεπιδράστε με τα κουτάβια ένα προς ένα. Μπορείτε να μάθετε πολλά για τα κουτάβια με βάση τον τρόπο συμπεριφοράς τους κατά τη διάρκεια των αλληλεπιδράσεων.
  • Θέλετε ένα κουτάβι που δεν είναι ντροπαλό όταν χωρίζεται από τα συντρίμμια του. Τα κουτάβια πρέπει να είναι περίεργα για το νέο περιβάλλον στις 7 έως 8 εβδομάδες και θα πρέπει να εξερευνούν την περιοχή ενώ περιστασιακά αλληλεπιδρούν μαζί σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι το κουτάβι συμπεριφέρεται σχετικά καλά. Ένα κουτάβι που είναι πολύ τολμηρό και διαρκώς ασχολείται με πράγματα μπορεί να είναι μεγαλύτερη δέσμευση από ό, τι είστε έτοιμοι.
  • Ένα κουτάβι που φαίνεται ντροπαλό όταν χωρίζεται από τα σκουπίδια του μπορεί να μην είναι καλή επιλογή. Αυτό το κουτάβι μπορεί να αναπτύξει προβλήματα συμπεριφοράς στο δρόμο.
 5. 5
  Προσέξτε για σημάδια καλής υγείας. Βεβαιωθείτε ότι το κουτάβι που επιλέγετε είναι σε καλή υγεία. Δεν θέλετε να υιοθετήσετε ένα κουτάβι με σημάδια ασθένειας.
  • Τα υγιή κουτάβια πρέπει να είναι ενεργητικά με γυαλιστερά παλτά και καθαρά μάτια.
  • Εξετάστε προσεκτικά τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες του κουταβιού, καθώς ορισμένες κληρονομικές διαταραχές χαρακτηρίζονται από αποστράγγιση από τα μάτια.
  • Ποτέ μην υιοθετείτε ένα Golden Retriever εάν ο κτηνοτρόφος δεν προσφέρει άδεια υγείας ή έγγραφα υγείας. Ένας αξιόπιστος κτηνοτρόφος θα θέλει να σας ενημερώνει για τυχόν πιθανές συνθήκες υγείας ή γενετικές διαταραχές που μπορεί να αντιμετωπίσει το κουτάβι σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι για τη δέσμευση και ότι ο σκύλος δεν θα καταλήξει να εγκαταλειφθεί αργότερα στη ζωή.
  • Δώστε προσοχή στο μέγεθος του αυτιού. Μερικοί χρυσοί έχουν αυτιά με δισκέτες από άλλους. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κόκκινη σημαία, να γνωρίζετε ότι ένα σκυλί με αυτιά μπορεί να είναι επιρρεπές σε λοιμώξεις του αυτιού, ειδικά αν του επιτρέψετε να κολυμπήσει.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πόσα χρήματα χρειάζομαι για να πάρω ένα κουτάβι;
  Το ποσό για το πραγματικό κουτάβι μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τη φυλή και αν αγοράζετε καθαρόαιμο ή υιοθετείτε από ένα καταφύγιο. Θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να μάθετε αυτά τα ποσά. Επίσης, λάβετε υπόψη το κόστος για φαγητό, κλινοσκεπάσματα, παιχνίδια, μαθήματα κατάρτισης, γιακά και λουρί, καθώς και για τυχόν κτηνιατρικούς λογαριασμούς.
 • Πώς αισθάνεται κανείς για την ασφάλιση κτηνιάτρων; Ψάχνω να αποκτήσω ένα σκυλί και ήθελα να λάβω ασφάλιση κτηνιάτρου.
  Το προτείνω σίγουρα! Όλα τα σκυλιά μου είχαν προβλήματα υγείας και έχουν πάει πολύ στον κτηνίατρο καθώς γερνούν. Θα αποδώσει!
 • Είναι το AKC ή το GRCA καλύτερο για την εύρεση ενός καλού κτηνοτρόφου;
  Και οι δύο έχουν καλούς κτηνοτρόφους.
 • Τα Golden Retrievers ρίχνουν;
  Ναι πράγματι. Το Golden Retrievers ρίχνει λίγο, οπότε αν ψάχνετε για μια φυλή που δεν θα ντους μαλλιών παντού περπατούν, αυτή η φυλή δεν θα ήταν η καλύτερη για εσάς.
 • Εάν το χρυσό μου retriever δεν λειτουργεί σωστά, τι θα μπορούσα να κάνω;
  Για να πειθαρχήσετε ένα σκυλί, μπορείτε να ψεκάσετε το πρόσωπό του με ένα σπρέι νερού, να το αγγίξετε στη μύτη ή να πείτε "Όχι!" με δυνατή φωνή Ωστόσο, η θετική ενίσχυση λειτουργεί καλύτερα. Αντί να τιμωρείτε τον σκύλο για κακή συμπεριφορά, θα πρέπει να ανταμείψετε τον σκύλο για καλή συμπεριφορά.
 • Τι είδους σκύλος είναι ένα χρυσό retriever;
  Σταθερά με τις 10 πρώτες λίστες των αγαπημένων οικογενειακών σκύλων στις ΗΠΑ, το χρυσό retriever ανήκει στο Sporting Group στις ταξινομήσεις του European Kennel Club

Σχόλια (3)

 • seansipes
  Τώρα ξέρω πώς να αγοράσω ένα retriever!
 • kalexiou
  Μου άρεσαν πολύ τα χρυσά retrievers από τότε που ήμουν έφηβος Έχω από τότε τρεις ιδιοκτήτες, και για μένα είναι η πιο φοβερή φυλή που θα μπορούσε να θέλει. Όπως με κάθε κουτάβι, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο για να τους εκπαιδεύσετε.
 • agiannakopoulos
  Αυτό ήταν πραγματικά ενημερωτικό, μακράν το πιο χρήσιμο. Έχω κάνει έρευνα για λίγο τώρα και έχω ζητήσει από διαφορετικούς ανθρώπους να αγοράσουν ένα χρυσό retriever και τη συνήθεια του, αλλά κανένα από αυτά δεν ισοδυναμεί με αυτό το άρθρο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail