Πώς να πείσετε τον κηδεμόνα σας να πάρει ένα σκυλί;

Αλλά ο κηδεμόνας σας θέλει ένα τεμπέλης σκυλί γύρο;
Θέλετε ένα ενεργητικό σκυλί που θέλει να παίζει όλη την ημέρα, αλλά ο κηδεμόνας σας θέλει ένα τεμπέλης σκυλί γύρο;

Όλοι αγαπούν τα σκυλιά και όλοι θέλουν ένα δικό τους. Πόσο καιρό ζητούσατε από τον κηδεμόνα σας να σας αφήσει να έχετε ένα δικό σας σκυλί; Ενα έτος? Ίσως περισσότερο; Τώρα, αποκαλύπτονται τα μυστικά!

Βήματα

 1. 1
  Μάθετε γιατί ο κηδεμόνας σας δεν θέλει να πάρετε σκύλο. Είναι κάποιος στην οικογένειά σας αλλεργικός; Ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα ακατάλληλο για σκύλο; Είναι το Rover πάρα πολλά χρήματα; Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά είναι εντάξει, επειδή είναι διορθώσιμα.
 2. 2
  Είναι κάποιος στην οικογένειά σας αλλεργικός στα σκυλιά; Υπάρχουν πολλά υποαλλεργικά σκυλιά εκεί έξω που μπορείτε να πάρετε. Ερευνήστε πού μπορείτε να βρείτε υποαλλεργικά σκυλιά στην περιοχή σας και να τα επισκεφθείτε. Φέρτε μαζί σας το άτομο της οικογένειάς σας που είναι αλλεργικό σε αυτό, ώστε να μπορείτε να δείτε εάν έχει αλλεργική αντίδραση ή όχι. Αν δεν το κάνουν, υπέροχο! Αν το κάνουν, συνεχίστε να ψάχνετε για άλλα είδη υποαλλεργικών σκύλων.
 3. 3
  Μένεις σε ένα μικρό διαμέρισμα ή σε ένα μικρό σπίτι; Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα, δεν μπορείτε να πάρετε έναν τεράστιο Γερμανικό Ποιμενικό. Θα πρέπει να εγκατασταθείτε για ένα μικρό σκυλί όπως το Yorkie. Επειδή το σπίτι σας δεν έχει πολύ χώρο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι βγάζετε το σκυλί για τουλάχιστον δύο βόλτες την ημέρα, έτσι ώστε να μπορεί να βγάλει την ενέργειά του. Εάν δεν μπορείτε να δεσμευτείτε να βγείτε τόσο πολύ με το σκυλί σας, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα άλλο κατοικίδιο, όπως ένα γατάκι.
  Πόσο καιρό ζητούσατε από τον κηδεμόνα σας να σας αφήσει να έχετε ένα δικό σας σκυλί;
  Πόσο καιρό ζητούσατε από τον κηδεμόνα σας να σας αφήσει να έχετε ένα δικό σας σκυλί;
 4. 4
  Ο ιδιοκτήτης σας δεν επιτρέπει κατοικίδια; Αν συμβαίνει αυτό, δυστυχώς, έχετε κολλήσει. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε την εμπειρία του ιδιοκτήτη του σκύλου... με το σκυλί κάποιου άλλου. Εάν γνωρίζετε ένα ηλικιωμένο άτομο με σκύλο ή κάποιον χωρίς χρόνο ή ενέργεια για να παίξετε με τον σκύλο σας ή να πάρετε το σκύλο του για μια βόλτα, ρωτήστε τον αν μπορείτε να έρθετε μερικές φορές την εβδομάδα και να παίξετε με τον σκύλο του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πιθανότατα θα πει ναι, γιατί θα λατρέψουν το γεγονός ότι ο σκύλος τους μπορεί να ασκηθεί χωρίς να σηκώσει το δάχτυλό του.
 5. 5
  Είναι ένας σκύλος πάρα πολλά χρήματα; Έχετε δει αυτές τις τιμές για τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων και είναι υψηλές. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα για την αρχική αγορά του σκύλου μεταβαίνοντας στην τοπική ομάδα καταφυγής / διάσωσης ζώων. Υπάρχουν πολλά μεγάλα σκυλιά εκεί που χρειάζονται ένα υπέροχο σπίτι όπως το δικό σας. Υπάρχουν ακόμη και μερικές καθαρές φυλές εκεί! Επειδή αυτά τα ζώα πρέπει να υιοθετηθούν, οι τιμές για αυτά είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια χαμηλότερες από αυτές τις ακριβές καταστήματα κατοικίδιων ζώων. Ωστόσο, προειδοποιήστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε κάτι περισσότερο από το σκύλο. Θα χρειαστεί επίσης να αγοράσετε τα τρόφιμα, τα παιχνίδια, το λουρί, τους λογαριασμούς κτηνιάτρων κ.λπ., τα οποία μπορούν να συγκεντρώσουν έως και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Εάν εσείς και ο κηδεμόνας σας αποφασίσετε ότι η οικονομική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για ένα σκυλί αυτή τη στιγμή, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγα χρόνια έως ότου μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα σκυλί. Μερικές φορές η υπομονή ανταμείβεται! Εάν ο κηδεμόνας σας αποφασίσει ότι η απόκτηση σκύλου καταφυγίου θα ήταν καλή επιλογή για την οικογένειά σας, συγχαρητήρια! Θα πάρετε εκείνο το όνειρο των ονείρων σας ενώ είστε εξοικονόμηση σκύλου!
 6. 6
  Εάν ο κηδεμόνας σας δεν πιστεύει ότι είστε υπεύθυνος ή αρκετά ώριμος για ένα σκυλί, αποδείξτε τους λάθος! Κάνετε επιπλέον δουλειές γύρω από το σπίτι. Φροντίστε τα κατοικίδια ζώα του γείτονά σας ενώ βρίσκονται σε διακοπές. Αυτό θα σας διδάξει πολλά για τη φροντίδα των ζώων. Φροντίστε τα μικρότερα αδέλφια / μέλη της οικογένειάς σας για να δείξετε στον κηδεμόνα σας ότι είστε αρκετά υπεύθυνοι για ένα σκυλί. Μην κλαίτε, μην κλαίτε, ικετεύετε, εκβιάζετε ή μην τους δωροδοκείτε για να σας πάρουμε σκύλο. Αυτό δείχνει τεράστια έλλειψη ωριμότητας και στην πραγματικότητα θα μειώσει τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε σκύλο. Γράψτε στους γονείς σας μια επιστολή ή συνάψτε ένα συμβόλαιο λέγοντας ότι θα είστε πλήρως υπεύθυνοι για το σκυλί και ότι θα το φροντίσετε. Αυτό δείχνει ότι είστε σοβαροί για να αποκτήσετε σκύλο.
 7. 7
  Εάν εσείς και ο κηδεμόνας σας δεν μπορείτε να συμφωνήσετε για ένα σκυλί, κάντε έναν συμβιβασμό. Θέλετε έναν Άγιο Μπερνάρντ, αλλά ο κηδεμόνας σας θέλει ένα Τσιουάουα; Ή αντιστρόφως? Κάντε έναν συμβιβασμό και αποφασίστε για ένα μεσαίου μεγέθους σκυλί, όπως ένα Beagle. Θέλετε ένα ενεργητικό σκυλί που θέλει να παίζει όλη την ημέρα, αλλά ο κηδεμόνας σας θέλει ένα τεμπέλης σκυλί γύρο; Αποφασίστε για ένα σκυλί που είναι έτοιμο να παίξει όταν είστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι σε θέση να ηρεμήσει και να καθίσει στην αγκαλιά σας.
Εάν ο κηδεμόνας σας αποφασίσει ότι η απόκτηση σκύλου καταφυγίου θα ήταν καλή επιλογή για την οικογένειά σας
Εάν ο κηδεμόνας σας αποφασίσει ότι η απόκτηση σκύλου καταφυγίου θα ήταν καλή επιλογή για την οικογένειά σας, συγχαρητήρια!

Συμβουλές

 • Εάν ακόμη και αφού έχετε περάσει τις λύσεις στα προβλήματα που έχει ο κηδεμόνας σας για να πάρει ένα σκυλί, εξακολουθούν να λένε όχι, θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Να είστε ήρεμοι, δροσεροί και συλλέγονται γι 'αυτό Μερικές φορές, για να δοκιμάσετε την ωριμότητα σας, ο κηδεμόνας σας θα σας πει ότι δεν επιτρέπεται να πάρετε σκύλο, απλώς για να δείτε ποια είναι η αντίδρασή σας. Μην κλαίτε, κτυπάτε τα πόδια σας, ουρλιάζετε, πετάτε, ή κλαίνε. Θα πει μόνο στον κηδεμόνα σας ότι δεν είστε αρκετά ώριμοι για να χειριστείτε ένα σκυλί. Αντ 'αυτού, κουνήστε το κεφάλι σας και πείτε τους ότι έχετε αποδεχθεί την απόφασή τους Αυτό μπορεί να προκαλέσει έκπληξη στον κηδεμόνα σας, και μάλιστα να τους αφήσει να έχετε ένα σκυλί στο τέλος!
 • Δεν μπορείτε να πάρετε σκύλο, ίσως να μπορείτε να βοηθήσετε στα κέντρα υιοθεσίας να περπατήσετε μερικά σκυλιά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απόκτηση εμπιστοσύνης και εμπειρίας.
 • Εάν ο φροντιστής σας δεν συμφωνεί με τη λήψη ενός σκύλου λόγω του κόστους, εξοικονομήστε όσο μπορείτε και δείξτε σας την προσοχή πόσο ώριμος μπορεί να είστε. Ξεκινήστε φροντίζοντας τους φίλους και το σκυλί της οικογένειάς σας, αυτό θα δείξει ότι είστε σε θέση να φροντίσετε έναν.
  Εάν ο κηδεμόνας σας βάλει πραγματικά το πόδι του ή η κατάσταση δεν είναι σωστή για να αποκτήσετε ένα σκυλί
  Εάν ο κηδεμόνας σας βάλει πραγματικά το πόδι του ή η κατάσταση δεν είναι σωστή για να αποκτήσετε ένα σκυλί, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε την εμπειρία του ιδιοκτήτη του σκύλου χωρίς να έχετε σκύλο.
 • Γράψτε τους ένα γράμμα που εξηγεί γιατί θέλετε το σκυλί και όλα τα πράγματα που θα κάνατε για αυτό.
 • Εάν ο κηδεμόνας σας βάλει πραγματικά το πόδι του ή η κατάσταση δεν είναι σωστή για να αποκτήσετε ένα σκυλί, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε την εμπειρία του ιδιοκτήτη του σκύλου χωρίς να έχετε σκύλο. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πηγαίνετε σε ένα ηλικιωμένο άτομο που γνωρίζετε, ή σε κάποιον που δεν έχει το χρόνο / ενέργεια για να παίξει με το σκυλί του ή να το περπατήσετε. Ρωτήστε τους αν μπορείτε να έρθετε μερικές φορές την εβδομάδα και να παίξετε με το σκυλί τους. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πιθανότατα θα πει ναι. Αυτό δείχνει επίσης στους κηδεμόνες σας ότι είστε αρκετά ώριμοι για να χειριστείτε ένα δικό σας σκυλί κάποια μέρα.
 • Ρωτήστε ένα μέλος της οικογένειας που έχει ένα σκυλί και δείξτε στη μαμά ή τον μπαμπά σας πόσο υπεύθυνος είστε με αυτό το σκυλί.
 • Προσφέρετε να πληρώσετε για το σκυλί σας ή να πληρώσετε για τους λογαριασμούς κτηνιάτρων, τα τρόφιμα κ.λπ.
 • Ζητήστε ένα σκυλί για τα γενέθλιά σας ή για τα Χριστούγεννα εάν ο κηδεμόνας σας δεν θα σας πάρει ένα.
 • Εάν ένας σκύλος δεν είναι το σωστό κατοικίδιο ζώο για εσάς, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα μικρό χάμστερ ή να αποκτήσετε μια γάτα εάν δεν έχετε αρκετό χώρο / χρόνο για ένα σκύλο.

Προειδοποιήσεις

 • Μην κλαις, ικετεύετε, δωροδοκείτε, μην κλαίτε ή εκβιάζετε τον κηδεμόνα σας για να αποκτήσετε σκύλο. Αυτό δεν λειτουργεί ποτέ.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πώς μπορώ να φροντίσω το σκυλί μου ενώ βρίσκομαι στο σχολείο; Τι γίνεται με το να πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο ή να βαρεθείτε ή να μείνετε μόνος;
  Θα το ταΐζω και θα το έβγαζα πριν το σχολείο και μετά θα το έβγαζα ξανά αφού φτάσετε στο σπίτι. Το σχολείο είναι ένα εύκολο εμπόδιο για να ξεπεράσουμε.
 • Πρέπει να ξυπνήσω στις 5 π.μ. για να πάω το κουτάβι μου για μια βόλτα καθημερινά;
  Ο χρόνος εξαρτάται από εσάς. Αλλά πρέπει να περπατήσετε το σκυλί σας τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
 • Τι μπορώ να κάνω εάν ένα μέλος της οικογένειας είναι αλλεργικό στα σκυλιά;
  Μπορείτε να τους αρχίσετε να παίρνετε πυροβολισμούς αλλεργίας ή να πάρετε υποαλλεργικό σκύλο.
 • Τι πρέπει να κάνω εάν ο γονέας μου δεν θέλει σκύλο, αλλά όλοι οι άλλοι στην οικογένειά μου θέλουν ένα;
  Δοκιμάστε να γράψετε μια αναφορά, ή μόνο μια παράγραφο, για το γιατί θέλετε ή χρειάζεστε. Ζητήστε από τα μέλη της οικογένειας που θέλουν να γράψουν.
 • Τι πρέπει να κάνω εάν οι γονείς μου δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τα κόπρανα;
  Πρέπει να το καθαρίσετε. Και στη συνέχεια εκπαιδεύστε το σκυλί σας έτσι ώστε να σας ενημερώσει πότε πρέπει να πάει έξω για να κάνει την επιχείρησή του. Θυμηθείτε, ένα σκυλί δεν είναι μόνο ευθύνη των γονιών σας. Ο καθένας πρέπει να τον βοηθήσει να τον φροντίσει.
 • Πώς μπορώ να πείσω τους γονείς μου ότι τα μεγάλα σκυλιά είναι φιλικά;
  Δεν υπάρχει ένα είδος μεγάλου σκύλου και τα περισσότερα σκυλιά που είναι γνωστά ως φιλικά προς την οικογένεια είναι μεγάλα. Ζητήστε ένα Λαμπραντόρ ή Golden Retriever, καθώς είναι μια μεγάλη και ευγενής φυλή που προστατεύει πολύ την οικογένειά της αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ανεκτική στους ξένους.
 • Γιατί οι γονείς δεν θα εγκρίνουν να έχουν σκύλο;
  Είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι σκύλος. Εκτός από τον τάισμα του, πρέπει να τον αγαπά, να τον προσέχει και να περπατάει καθημερινά. Υπάρχουν επίσης τακτικές επισκέψεις κτηνιάτρων, φάρμακα, βολές και περιποίηση. Χρειάζονται χρήματα και χρόνο για τη σωστή φροντίδα ενός κατοικίδιου ζώου και ορισμένοι γονείς δεν θέλουν να ξεγελαστούν με αυτό.
 • Τι γίνεται αν οι γονείς μου πιστεύουν ότι ο σκύλος πρόκειται να δραπετεύσει;
  Μπορείτε να το μικροτσίπ και να κρατάτε ένα κολάρο στις ετικέτες του σκύλου που περιλαμβάνουν το όνομα του σκύλου και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail