Πώς να ταΐσετε ένα ευρωπαϊκό κουτάβι νταής;

Για να ταΐσετε ένα κουτάβι European Bully, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα φαγητό που αντιμετωπίζει τις συγκεκριμένες διατροφικές ανησυχίες της φυλής και ότι έχετε ρυθμίσει ένα πρόγραμμα σίτισης. Δεδομένου ότι οι European Bullies πρέπει να γεμίσουν πολλούς μυς τους πρώτους μήνες της ζωής τους, επιλέξτε μια τροφή για σκύλους υψηλής ποιότητας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Κατά κανόνα, επιλέξτε μια μάρκα που αναφέρει το κρέας ως 1 από τα 3 πρώτα συστατικά. Επιπλέον, κρατήστε το κουτάβι σας να μεγαλώνει τροφοδοτώντας το με μια τροφή που περιέχει τουλάχιστον 20 τοις εκατό περιεκτικότητα σε λιπαρά. Από την ηλικία των 12 εβδομάδων έως 6 μηνών, δώστε στο κουτάβι σας 3 μικρά γεύματα όλη την ημέρα. Μετά από 6 μήνες, χρειάζεται μόνο να του δίνετε 2 γεύματα την ημέρα. Για περισσότερη βοήθεια από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, όπως πώς να αποφύγετε τον υπερβολικό θηλασμό του σκύλου σας, διαβάστε παρακάτω.

Είναι σημαντικό να τροφοδοτείτε το European Bully κουτάβι σας με μια υγιεινή
Περισσότερο από ό, τι για τις περισσότερες άλλες φυλές σκύλων, είναι σημαντικό να τροφοδοτείτε το European Bully κουτάβι σας με μια υγιεινή και υψηλής ποιότητας διατροφή.

Ο European Bully είναι ένας τύπος pit bull. Αν και τα κουτάβια ξεκινούν τη ζωή τους ως μικροσκοπικά, αβοήθητα πλάσματα, σύντομα μεγαλώνουν σε μεγάλα, μυώδη σκυλιά. Για να μεγαλώσουν τα κουτάβια σε υγιείς ενήλικες, θα χρειαστούν μια δίαιτα υψηλής ποιότητας, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Στην πραγματικότητα, πολλές μάρκες κατασκευάζουν τροφές για σκύλους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες του European Bully. Επιλέξτε μια υψηλής ποιότητας κροκέτα και συμπληρώστε τη διατροφή του κουταβιού με ωμό κρέας και ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης και βιταμινών.

Μέρος 1 από 2: επιλογή μιας εξαιρετικής τροφής για σκύλους

 1. 1
  Συζητήστε με τον κτηνίατρό σας σχετικά με το είδος του φαγητού που είναι καλύτερο για το εκφοβιστικό κουτάβι σας. Λόγω της αναπαραγωγής και της φυσικής τους εμφάνισης, οι Bullies είναι μια μοναδική φυλή σκύλου και έχουν συγκεκριμένες ανάγκες σε τρόφιμα. Σε κάποιο σημείο λίγο μετά την υιοθέτηση του εκφοβισμού σας, ρωτήστε τον κτηνίατρο τι είδους τροφή προτείνουν να ταΐσετε το σκυλί.
  • Επίσης, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας προτού αρχίσετε να δίνετε στο κουτάβι σας οποιοδήποτε είδος συμπληρώματος διατροφής. Ο κτηνίατρός σας μπορεί να είναι σε θέση να προσδιορίσει εάν ένας συγκεκριμένος τύπος συμπληρώματος είναι χρήσιμος ή όχι.
 2. 2
  Επιλέξτε ένα τρόφιμο που περιέχει τουλάχιστον 30% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Τα κουτάβια του European Bully πρέπει να ξεκινήσουν να συσκευάζονται στους μυς τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Είναι σημαντικό τα τρόφιμα που καταναλώνουν να έχουν αρκετή πρωτεΐνη για να τους επιτρέψουν να αρχίσουν να συσσωρεύονται. Κατά γενικό κανόνα, για να εξασφαλιστεί υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, τα πρώτα 3 συστατικά που αναφέρονται πρέπει να είναι κρέας.
  • Επισκεφτείτε το τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας και διαβάστε τις ετικέτες σε διάφορα τρόφιμα για συγκεκριμένα κουτάβια. Η συσκευασία θα πρέπει να καθιστά σαφές πόση περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες περιέχει κάθε τύπος τροφής.
  • Οι premium τροφές για σκύλους διατίθενται επίσης συχνά σε μεγάλα παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ.
  Εάν το κουτάβι European Bully είναι ηλικίας μεταξύ 12 εβδομάδων
  Εάν το κουτάβι European Bully είναι ηλικίας μεταξύ 12 εβδομάδων και 6 μηνών, ταΐστε τα 3 γεύματα την ημέρα για να τους βοηθήσετε να γίνουν δυνατοί.
 3. 3
  Επιλέξτε ένα φαγητό που περιέχει τουλάχιστον 20% περιεκτικότητα σε λιπαρά. Όπως όλα τα κουτάβια, τα νεαρά Bullies χρειάζονται άφθονο λίπος στη διατροφή τους. Μια σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά θα διατηρήσει τα κουτάβια υγιή και θα επιτρέψει στο σώμα τους να αναπτυχθεί και να σχηματιστεί με φυσιολογικό ρυθμό. Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά στα τρόφιμα θα επιτρέψει στο σώμα του κουταβιού να διασπάσει εύκολα τις πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά.
  • Η χορήγηση τροφών σε κουτάβια με λιγότερες από 30% πρωτεΐνες και λιγότερο από 20% σε λιπαρά μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας όταν μεγαλώνει ο σκύλος.
 4. 4
  Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης στη διατροφή του κουταβιού σας. Για να βοηθήσετε το κουτάβι Bully να αναπτύξει το είδος του μυϊκού τόνου που θέλουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες, μπορείτε να προσθέσετε ένα συμπλήρωμα στη διατροφή τους. Τα συμπληρώματα εκφοβισμού περιέχουν βιταμίνες, πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα βοηθήσουν το κουτάβι να αναπτυχθεί και να αναπτύξει μυϊκή μάζα.
  • Οι μάρκες συμπληρωμάτων που μπορούν να δοθούν με ασφάλεια σε κουτάβια περιλαμβάνουν αυτές που κατασκευάζονται από τους Vita Bully, Bully Max και MVP's Formula Mass Weight Gainer for Dogs.
  • Το τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να έχει αυτά τα συμπληρώματα σε απόθεμα. Εάν όχι, ρωτήστε εάν αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να παραγγελθούν ειδικά.

Μέρος 2 από 2: καθορισμός προγράμματος διατροφής

 1. 1
  Τροφοδοτήστε το κουτάβι σας νταής 2-3 φορές την ημέρα Από την ηλικία των 12 εβδομάδων έως 6 μηνών, το κουτάβι σας πρέπει να λαμβάνει τρία γεύματα την ημέρα. Αυτό θα επιτρέψει στο κουτάβι να έχει συχνά, μικρά γεύματα, έτσι ώστε να λαμβάνει την ποσότητα της διατροφής που χρειάζονται, αλλά να μην φανούν οι ίδιοι. Μετά την ηλικία των 6 μηνών, τα ταΐζετε 2 γεύματα την ημέρα.
  • Βρείτε ώρες για να ταΐσετε το κουτάβι που λειτουργεί στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να ταΐσετε το κουτάβι μία φορά στις 7 π.μ. πριν από τη δουλειά, μία φορά στις 13:00 μετά το μεσημεριανό γεύμα και μία φορά στις 8 μ.μ. μετά το δείπνο.
  • Η ποσότητα τροφής που δίνετε στον σκύλο εξαρτάται από το μέγεθος και την όρεξή του. Ακολουθήστε την προτεινόμενη μερίδα που παρέχεται στο δοχείο τροφίμων ή επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας για να δείτε πόσο πρέπει να τρώει ένα υγιές κουτάβι Bully κάθε μέρα.
  • Τα κουτάβια νταής κάτω των 12 εβδομάδων θα χρειαστούν 4 γεύματα την ημέρα. Εάν έχετε πολύ μικρά κουτάβια Bully, συνεργαστείτε με τον κτηνίατρό σας για να δημιουργήσετε ένα βέλτιστο πρόγραμμα διατροφής.
  Πολλές μάρκες κατασκευάζουν τροφές για σκύλους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις διατροφικές
  Στην πραγματικότητα, πολλές μάρκες κατασκευάζουν τροφές για σκύλους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες του European Bully.
 2. 2
  Δώστε το φοβερό γλυκό νερό σας με κάθε γεύμα. Αποφύγετε να αφήσετε ένα μεγάλο μπολ με νερό να καθίσει όλη την ημέρα για το κουτάβι σας. Αντ 'αυτού, απορρίψτε το παλιό νερό και ξαναγεμίστε το μπολ με νέο νερό με κάθε γεύμα. Αυτό θα επιτρέψει στο κουτάβι σας να παραμείνει ενυδατωμένο και θα αποτρέψει την κατάποση εντόμων ή βακτηρίων που έχουν συσσωρευτεί στο νερό της ημέρας.
  • Θα πρέπει επίσης να συνεχίσετε αυτήν την πρακτική μετά την πλήρη ανάπτυξη του Bully.
 3. 3
  Περιορίστε την πρόσβαση του σκύλου στα τρόφιμα εάν γίνει υπέρβαρο. Σε αντίθεση με τις λεπτότερες φυλές σκύλων, οι European Bullies έχουν την τάση να γίνουν υπέρβαροι εάν αφεθούν χωρίς τροφή. Εάν το πρόγραμμά σας σας εμποδίζει να τρώτε το σκυλί 3 φορές την ημέρα, μπορείτε να αφήσετε τα τρόφιμα προσβάσιμα στον σκύλο σας όλη την ημέρα. Ωστόσο, εάν παρατηρήσετε ότι το κουτάβι γίνεται παχύ και όχι μυϊκό, περιορίστε την πρόσβασή του στα τρόφιμα.
  • Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ταΐσετε στον σκύλο μια γενναιόδωρη ποσότητα φαγητού στις 7 π.μ. και ξανά στις 7 μ.μ.
  • Οι μεταβολισμοί των σκύλων αλλάζουν μόλις χτυπήσουν περίπου 1 έτους. Σε αυτό το σημείο, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ο σκύλος βάζει λίπος παρά μυ.

Προειδοποιήσεις

 • Περισσότερο από ό, τι για τις περισσότερες άλλες φυλές σκύλων, είναι σημαντικό να ταΐσετε το κουτάβι European Bully μια υγιεινή και υψηλής ποιότητας διατροφή. Εάν δεν το κάνετε, ο σκύλος θα μπορούσε να γίνει σωματικά υπανάπτυκτος ή να έχει προβλήματα υγείας ως ενήλικας.
  Για να ταΐσετε ένα κουτάβι European Bully
  Για να ταΐσετε ένα κουτάβι European Bully, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα φαγητό που καλύπτει τις συγκεκριμένες διατροφικές ανησυχίες της φυλής και ότι έχετε ρυθμίσει ένα πρόγραμμα σίτισης.
 • Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες Bully συμπληρώνουν τη διατροφή του σκύλου τους με ωμό κρέας, αυτή η πρακτική δεν συνιστάται επί του παρόντος από μεγάλους κτηνιατρικούς φορείς όπως το AVMA. Τα ωμά τρόφιμα ενέχουν κινδύνους λοίμωξης και μπορούν να απορρίψουν τη διατροφική ισορροπία του Bully, οδηγώντας σε ορισμένες ελλείψεις.
 • Ποτέ μην χορηγείτε στεροειδή στο κουτάβι σας (ή σε έναν εκφοβισμένο Bully) για να αυξήσετε τη μυϊκή τους μάζα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του σκύλου.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Πώς μπορώ να μαζέψω το κουτάβι European Bully μου;
  Βεβαιωθείτε ότι τροφοδοτείτε το κουτάβι Bully υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας τροφή για σκύλους που περιέχει τουλάχιστον 30% πρωτεΐνη και 20% λίπος. Για να τα μαζέψετε και να προσθέσετε μυϊκή μάζα, μπορείτε να συμπληρώσετε τη διατροφή τους με συμπληρώματα Bully που περιέχουν επιπλέον πρωτεΐνες, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά για να τα βοηθήσετε να μαζέψουν. Ρίξτε μια ματιά στο τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας ή συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για συμπληρώματα Bully.
 • Τι πρέπει να ταΐσω τον εκφοβιστή μου;
  Τα κουτάβια European Bully θα μεγαλώσουν σε μεγάλα, δυνατά σκυλιά, οπότε πρέπει να έχουν μια δίαιτα γεμάτη με υψηλής ποιότητας, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα. Αναζητήστε τροφές για σκύλους υψηλής ποιότητας που περιέχουν τουλάχιστον 30% πρωτεΐνες και 20% λίπος, ώστε να λαμβάνουν όλα τα μακροθρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πρωτεΐνη στη διατροφή τους με συμπληρώματα Bully που περιέχουν επίσης βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να αναπτύξουν περισσότερη μυϊκή μάζα.
 • Έχω έναν φοβερό 9 εβδομάδων που τρώει δύο φορές την ημέρα, μερικές φορές τρεις φορές, πώς πρέπει να φαίνεται το σκαμνί τους;
  Το σκαμνί πρέπει να φαίνεται στιβαρό και όχι πολύ μαλακό και να έχει καφέ χρώμα. Εάν βλέπετε κάτι ανησυχητικό στα κόπρανα τους, όπως αίμα ή σκουλήκια, ή εάν τα κόπρανα είναι καταρροή, συμβουλευτείτε έναν κτηνίατρο.
 • Πόσο συχνά πρέπει να ταΐζω τον European Bully μου;
  Εάν το κουτάβι European Bully είναι ηλικίας μεταξύ 12 εβδομάδων και 6 μηνών, ταΐστε τα 3 γεύματα την ημέρα για να τους βοηθήσετε να γίνουν δυνατοί. Μόλις φτάσουν τα 6 μηνών, μπορείτε να αρχίσετε να τους ταΐζετε 2 γεύματα την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι τους δίνετε premium, υψηλής ποιότητας τροφή για σκύλους, ώστε να λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε ευτυχείς, υγιείς ενήλικες.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail