Πώς να περιποιηθείτε ένα μικροσκοπικό schnauzer;

Για να καλλωπίσετε ένα μικροσκοπικό Schnauzer, ξεκινήστε βουρτσίζοντας το παλτό του για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χαλάκια στη γούνα του. Στη συνέχεια, λούστε το σκυλί σας σε χλιαρό νερό χρησιμοποιώντας ένα απαλό σαμπουάν. Αφού ολοκληρώσετε το πλύσιμο του Schnauzer, στεγνώστε τη γούνα του χρησιμοποιώντας στεγνωτήριο και πετσέτα. Στη συνέχεια, κόψτε τη γούνα του σκύλου σας ξεκινώντας από τη βάση του κρανίου κατά μήκος της πλάτης του με μια κουρευτική μηχανή # 8. Θα πρέπει επίσης να κόψετε τη γούνα των ποδιών λίγο περισσότερο, ώστε να προεξέχει στο πλάι. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε τη γούνα της ουράς και τη γούνα διαγώνια πάνω από τα μάτια της. Για συμβουλές σχετικά με το πώς να διατηρήσετε τα αυτιά και τα νύχια του Schnauzer, μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Αλλά καλλωπίζω τη μινιατούρα μας Schnauzer Molly
Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά καλλωπίζω τη μινιατούρα μας Schnauzer Molly.

Το Miniature Schnauzers είναι μια φυλή γερμανικού σκύλου, του οποίου το συμπαγές μέγεθος και η ατρόμητη φύση, σε συνδυασμό με την παιχνιδιάρικη και την αφοσιωμένη συντροφιά, τους έκαναν δημοφιλή κατοικίδια. Είναι μέλη της ομάδας τεριέ και εμφανίζουν την παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική, ατρόμητη φύση των συναδέλφων τους. Το διπλό παλτό του Miniature Schnauzer απαιτεί συντήρηση για καθαρή εμφάνιση. Το Mini Grooming Schnauzers για παραστάσεις σκύλου είναι καλύτερο να αφεθεί στους επαγγελματίες groomers επειδή υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για να μάθετε πώς να περιποιηθείτε το Miniature Schnauzer στο σπίτι.

Μέρος 1 από 3: κοπή της γούνας

 1. 1
  Βουρτσίστε τα μαλλιά του. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να καθαρίσετε τη γούνα του σκύλου σας. Αυτό συμβαίνει ώστε να μην υπάρχουν χαλάκια όταν αρχίζετε να κόβετε τα μαλλιά, κάτι που μπορεί να προκαλέσει πόνο στο δέρμα του ή διαταραχή στη γραμμή της γούνας. Βουρτσίστε τα μαλλιά και στα πόδια και στα γένια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο που ακολουθείται από μια χτένα.
  • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια μικρή μαλακή βούρτσα και μια χτένα με τρίχες 0,5 ιντσών στο σκυλί σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε κάτω από τα χέρια, στην κοιλιά και ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού για να αφαιρέσετε όλα τα χαλάκια ή τους κόμπους.
  • Εάν το σκυλί σας έχει ήδη κοπεί ή καλλωπιστεί στο παρελθόν, πιθανότατα δεν θα έχει πολλά χαλάκια. Εάν δεν το έχει κάνει, αυτό το βήμα είναι εξαιρετικά απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι η περικοπή του φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη.
 2. 2
  Λούστε το σκυλί σας. Μόλις βεβαιωθείτε ότι τα χαλιά είναι έξω από τη γούνα του σκύλου σας, πρέπει να τον κολυμπήσετε. Αυτό θα βοηθήσει το παλτό του να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό όταν κόβετε τα μαλλιά του. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν για να τον λούσετε και χλιαρό νερό για να ξεπλύνετε όλο το σαπούνι.
  • Αυτό σας δίνει επίσης χρόνο να βουρτσίζετε τα δόντια του.
 3. 3
  Στεγνώστε τη γούνα. Μόλις τελειώσετε το μπάνιο του σκύλου σας, πρέπει να στεγνώσετε τη γούνα του. Αυτό απαιτεί έναν συνδυασμό στεγνώματος πετσετών και στεγνώματος με χτυπήματα. Η πετσέτα στεγνώνει όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μέτρια φωτιά, πάρτε ένα στεγνωτήριο και στεγνώστε το υπόλοιπο της γούνας του σκύλου σας, χτενίζοντας το καθώς πηγαίνετε.
  • Βουρτσίστε τα μαλλιά των ποδιών προς τα πάνω, ξεκινώντας από την κορυφή του ποδιού και κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Στεγνώστε επίσης την πίσω γούνα, καθώς και αυτή στο κεφάλι. Μην φυσάτε το στεγνωτήριο στο πρόσωπό του για να αποφύγετε την ταλαιπωρία.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν πίνακα καλλωπισμού για αυτό και όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες, εάν θέλετε να αποφύγετε την πίεση. Εάν δεν έχετε τραπέζι περιποίησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ψηλή, επίπεδη επιφάνεια.
 4. 4
  Κουμπώστε την πίσω γούνα. Ο Schnauzer είναι καλλωπισμένος με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Για να αποκτήσετε τη σωστή εμφάνιση, χρειάζεστε κουρευτική μηχανή για σκύλους. Πιάστε μια λεπίδα # 8 ή # 10 και βάλτε την στις κουρευτικές μηχανές. Ξεκινώντας από τη βάση του κρανίου του σκύλου σας, πιέστε απαλά τις κουρευτικές μηχανές προς τα κάτω στη γούνα, μετακινώντας τις κουρευτικές μηχανές κατά μήκος της πλάτης στην περιοχή της ουράς. Ξεκινώντας από την κορυφή, κάντε το ίδιο στις περιοχές ακριβώς γύρω από τη σπονδυλική στήλη. Στις πλευρές του, συνεχίστε να κόβετε με τον κόκκο της γούνας μέχρι να φτάσετε στην κοιλιά του. Για να μετακινηθείτε γύρω από την ουρά του, ακολουθήστε τον κόκκο της γούνας γύρω από το γλουτό του και μέχρι περίπου μια ίντσα περίπου πάνω από την άρθρωση στα πίσω πόδια του στην πλάτη, ακριβώς πάνω από τον αγκώνα του στο πλάι και ακριβώς πάνω από το οστό του ώμου στο εμπρός.
  • Εάν είναι χειμώνα και θέλετε το σκυλί σας να έχει λίγο περισσότερη γούνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια # 7F λεπίδα κουρευτικής μηχανής για να του επιτρέψετε να διατηρήσει περισσότερο από τη γούνα του.
  • Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά τη θερμότητα στη λεπίδα του κουρευτή με τον καρπό σας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν ζεσταίνεται πολύ και να κάψετε το δέρμα του σκύλου σας. Θα πρέπει επίσης να καθαρίσετε οποιαδήποτε γούνα που παγιδεύεται επίσης στις λεπίδες.
  • Για μια καλύτερη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι το μοτίβο του ψαλιδίσματος γούνας, μπορείτε να κατεβάσετε έναν οδηγό από το European Miniature Schnauzer Club ή άλλο αξιόπιστο groomer.
  ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΟΥ

  Προειδοποίηση ειδικών: Πριν ξεκινήσετε να κόβετε τα μαλλιά ενός σκύλου, τρέξτε τα δάχτυλά σας σε ολόκληρο το σώμα του, συμπεριλαμβανομένων των αυτιών, του προσώπου, των ποδιών και των ποδιών του. Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν τυφλοπόντικες στο σκύλο που μπορεί να αποκοπεί εάν δεν ξέρετε ότι είναι εκεί. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν τα μαλλιά του σκύλου είναι ματ, αφού αυτά τα χαλάκια μπορούν να κρύψουν σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως τραύματα ή λοιμώξεις.

 5. 5
  Χρησιμοποιήστε ψαλίδι σε ευαίσθητες περιοχές. Υπάρχουν περιοχές στο Schnauzer που πρέπει να καλλωπιστούν με ψαλίδι αντί για κουρευτικές μηχανές, επειδή είναι τόσο ευαίσθητες. Η γούνα πάνω και γύρω από την άκρη της ουράς πρέπει να κοπεί με ψαλίδι. Κόψτε το μήκος ίδιο με το υπόλοιπο της γούνας στην πλάτη του, ώστε να ταιριάζει. Πρέπει επίσης να κόψετε τα μαλλιά στην κοιλιά του περίπου του ίδιου μήκους, αλλά προσέχει να μην κόψει την περιοχή των γεννητικών οργάνων του
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρευτικές μηχανές στην κοιλιά, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην βλάψετε την τρυφερή κοιλιά του ή την περιοχή των γεννητικών οργάνων.
 6. 6
  Κόψτε τη γούνα των ποδιών. Η γούνα γύρω από τα πόδια πρέπει να είναι μακρύτερη από τα άλλα μαλλιά του. Πρέπει να κόβονται ομοιόμορφα και να βουρτσίζονται, ώστε να κολλάνε στο πλάι. Βεβαιωθείτε ότι τα βγάζετε έξω, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι ακόμη παντού.
  • Η γούνα των ποδιών είναι όλη η γούνα από όπου σταματήσατε να χρησιμοποιείτε τις κουρευτικές μηχανές στο σώμα του μέχρι το κάτω μέρος των ποδιών του. Είναι επίσης συνήθως ένα διαφορετικό χρώμα.
 7. 7
  Γαμπρός γύρω από το πρόσωπο. Η περιοχή του προσώπου είναι η πιο ευαίσθητη. Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ώστε να μην πονάτε ή να επιδεινώνετε τα μάτια ή τα αυτιά του. Χρησιμοποιήστε τις κουρευτικές μηχανές για να κόψετε τη γούνα από τη βάση του κρανίου του, όπου αφήσατε την πλάτη του, μέχρι ακριβώς πάνω από τα φρύδια του. Η γούνα γύρω από το λαιμό πρέπει επίσης να περικοπεί μέχρι τη γραμμή του πηγουνιού του.
  • Για να κόψετε τα μαλλιά πάνω από τα μάτια του, βουρτσίστε τα ευθεία προς τα κάτω. Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, στρέψτε το ψαλίδι προς τη μύτη του και κόψτε τη γούνα σε μια διαγώνια γραμμή πάνω από το μάτι του. Κάντε το ίδιο με το άλλο μάτι.
  • Για να κόψετε τη γενειάδα, πρέπει να το τρίψετε και να κόψετε μερικά από το κάτω μέρος. Όλο το πρόσωπό του πρέπει να φαίνεται μακρύ και ορθογώνιο.
Πώς μπορώ να ξυρίσω τη μικρογραφία μου;
Πώς μπορώ να ξυρίσω τη μικρογραφία μου;

Μέρος 2 από 3: συντήρηση των αυτιών

 1. 1
  Κόψτε την εξωτερική γούνα στα αυτιά. Η γούνα έξω από τα αυτιά του Schnauzer θα μεγαλώσει, όπως και η άλλη γούνα του σώματος. Βουρτσίστε τη γούνα στα αυτιά. Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, κόψτε την υπερβολική ανάπτυξη γούνας που κρέμεται απαλλαγμένη από το αυτί. Μην κόβετε τη γούνα που μεγαλώνει στα αυτιά του γιατί κρατά τα αυτιά του ζεστά και ωραία.
  • Να εισαι πολυ προσεκτικη. Τα αυτιά είναι ευαίσθητα και μπορείτε εύκολα να τα βλάψετε.
 2. 2
  Βγάλτε την εσωτερική γούνα στα αυτιά. Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ των Schnauzers και άλλων σκύλων είναι ότι μεγαλώνουν μακριά γούνα στο εσωτερικό των αυτιών τους. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να μαζεύετε περιοδικά τα μαλλιά από τα αυτιά του. Χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι και πιάστε τη γούνα. Τραβήξτε απαλά τη γούνα, φροντίζοντας να μην τον βλάψετε. Μπορείτε να αφήσετε λίγο από κάθε κομμάτι γούνας πίσω, οπότε υπάρχει κάτι που προστατεύει τα αυτιά του, αλλά όχι αρκετό για να αποτρέψει τον αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό για να στεγνώσει. Απλώς βγάλτε το πάνω μέρος της γούνας από όπου έχει πάρει πολύ καιρό.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι για να το κάνετε αυτό, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί. Εάν κοπεί, το αυτί μπορεί να αιμορραγεί άφθονα.
 3. 3
  Καθαρίστε το αυτί. Δεδομένου ότι η γούνα μεγαλώνει τόσο εύκολα στο αυτί του, τα αυτιά του Schnauzer είναι ιδανικά για ανάπτυξη ζύμης και βακτηρίων. Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει επίσης να καθαρίζετε τα αυτιά του σκύλου σας συχνά μαζί με το κόψιμο των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε μια βαμβακερή σφαίρα και ρίξτε το πλύσιμο στο αυτί του σκύλου. Τρίψτε απαλά το βαμβάκι στα ορατά τμήματα του αυτιού του σκύλου σας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε απαλά ένα μαλακό πανί για να στεγνώσετε τα αυτιά έτσι ώστε η υγρασία να μην συσσωρεύεται στο κανάλι.
  • Μπορείτε να αγοράσετε πλύσιμο αυτιών σκύλου στο τοπικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας.
  • Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ένα άκρο q για να καθαρίσετε τα αυτιά του σκύλου σας. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κανάλι του αυτιού του και να οδηγήσει σε τραυματισμό.
Τι κουρευτικές μηχανές μεγέθους πρέπει να χρησιμοποιήσω για να καλλωπίσω ένα μικροσκοπικό schnauzer;
Τι κουρευτικές μηχανές μεγέθους πρέπει να χρησιμοποιήσω για να καλλωπίσω ένα μικροσκοπικό schnauzer;

Μέρος 3 από 3: περιποίηση των ποδιών και των νυχιών

 1. 1
  Κόψτε τα μαλλιά. Επιθεωρήστε τα πόδια του σκύλου σας. Βγάλτε τυχόν υπερβολικά μεγάλη γούνα στα πόδια του σκύλου σας. Χρησιμοποιώντας ψαλίδι, πρέπει να κόψετε όλα αυτά τα μαλλιά κατά μήκος των νυχιών. Πρέπει επίσης να κόψετε τα μαλλιά που βγαίνουν ανάμεσα στα μαξιλάρια του ποδιού του.
  • Βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί για να μην κόψετε πολύ κοντά στο δέρμα. Δεν θέλετε να κόψετε κατά λάθος το πόδι του.
  • Επαναλάβετε σε κάθε πόδι.
 2. 2
  Κόψτε τα νύχια. Μόλις κόψετε τα μαλλιά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα νύχια κόβονται σε ένα άνετο μήκος. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε κουρευτικές μηχανές νυχιών σκύλου γκιλοτίνας είτε μύλο νυχιών σκύλου. Κόψτε απαλά ή αλέστε πίσω το νύχι λίγο κάθε φορά. Μόλις δείτε μια σκοτεινή περιοχή στη μέση των νυχιών, πρέπει να σταματήσετε. Πηγαίνοντας κάτω αυτό θα κόψει γρήγορα τα νύχια.
  • Το γρήγορο νύχι του σκύλου σας είναι το ζωντανό τμήμα του νυχιού που περιέχει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα. Το κόψιμο των νυχιών πολύ μακριά θα τους προκαλέσει αιμορραγία και θα βλάψει πάρα πολύ. Μπορεί επίσης να προκαλέσει λοίμωξη εάν δεν ληφθεί σωστή φροντίδα.
  • Μόλις κόψετε κάθε ένα από τα νύχια του, χρησιμοποιήστε ένα αρχείο για να εξομαλύνετε τυχόν οδοντωτές άκρες.
  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε κουρευτικές μηχανές σκύλου. Οι ανθρώπινες κουρευτικές μηχανές δεν είναι αρκετά ισχυρές για να κόψουν τα νύχια του σκύλου.
 3. 3
  Τρίψτε τα πόδια. Μόλις τα νύχια κόβονται και αρχειοθετούνται, θα πρέπει να τρίψετε κάποια βαζελίνη ή ενυδατική ουσία για να ενυδατώσετε τα πόδια του. Αυτό δίνει επίσης στα πόδια του ένα διάλειμμα μετά την αγχωτική διαδικασία του να κόβονται τα νύχια του. Επαναλάβετε αυτό σε κάθε πόδι.
  • Αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος να αφήσετε το σκυλί σας με μια καλή εντύπωση ολόκληρης της εμπειρίας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσει να προσβλέπει στη δραστηριότητα και να μην τονίζει πάρα πολύ για τις κουρευτικές μηχανές ή το μύλο ενώ εργάζεστε στα νύχια του.
Για να καλλωπίσετε ένα μικροσκοπικό Schnauzer
Για να καλλωπίσετε ένα μικροσκοπικό Schnauzer, ξεκινήστε βουρτσίζοντας το παλτό του για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χαλάκια στη γούνα του.

Συμβουλές

 • Μικροσκοπικό καλλωπισμό Schnauzers μπορεί να είναι περίπλοκο σε σύγκριση με άλλες φυλές. Ίσως θελήσετε να προσλάβετε έναν groomer για μια επαγγελματική περιποίηση που μπορείτε να ακολουθήσετε τις γραμμές πριν να καλλωπίσετε μόνοι σας το Miniature Schnauzer.
 • Μπορείτε να λαδώσετε τις κουρευτικές μηχανές σας προτού τις χρησιμοποιήσετε. Μερικές φορές, οι μη λιπαντικές κουρευτικές μηχανές μπορεί να ζεσταθούν και να προκαλέσουν εγκαύματα.
 • Κρατήστε το σκυλί σταθερό, ειδικά όταν κόβετε την περιοχή του προσώπου, για να αποφύγετε τραυματισμό.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Τι χτένα μεγέθους πρέπει να χρησιμοποιώ στο μικροσκοπικό μου schnauzer;
  Βουρτσίστε το σκυλί σας κάθε μέρα. Ξεκινήστε με μια μαλακή βούρτσα τρίχας, έπειτα ένα κόπτη κουρέματος / μαλλιών ή ένα μικρό ψαλίδι με στρογγυλή άκρη, μετά μια μαλακή βούρτσα τρίχας και, στη συνέχεια, μια πλαστική ανθρώπινη χτένα με ουρά αρουραίου. Πηγαίνει γρήγορα και μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά στην αγκαλιά σας σε 5 λεπτά. Απλά χτενίστε την συχνά και μπορείτε να μεταβείτε από τις βούρτσες στη χτένα γρήγορα. Χρησιμοποιήστε ό, τι έχετε εύχρηστο και όχι ξοδεύετε σε ειδικά εργαλεία. Το κατάστημα σε δολάρια συνήθως έχει καλά πράγματα και, στη συνέχεια, αν κάποιος μασήσει κάτι κατά λάθος, καταστρέφονται μόνο 0,70€!
 • Πώς μπορώ να κόψω σκύλο Scottie;
  Αναζητήστε μερικά βίντεο στο YouTube ή πάρτε τον στο groomer και ζητήστε να το παρακολουθήσετε. Συνήθιζα να καλλωπίζω σκύλους και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Υπάρχουν μερικά υπέροχα εκπαιδευτικά βίντεο και βιβλία εκεί έξω.
 • Πόσο χρονών πρέπει να είναι το schnauzer όταν αρχίζω να το περιποιώ;
  Ξεκινήστε μόλις το κουτάβι σας επιστρέψει στο σπίτι. Είναι ένας υπέροχος χρόνος συγκόλλησης για εσάς και το κουτάβι σας. Το απαλό βούρτσισμα, συμπεριλαμβανομένων των αυτιών, καθώς και η απαλή συμπίεση κάθε νυχιού και το τρίψιμο των ποδιών του θα τον προετοιμάσουν για το πρώτο κλιπ του schnauzer.
 • Βούρτσισμα στο κρεβάτι, πόσο συχνά χρειάζεται ένα μίνι Schnauzer να δει έναν groomer;
  Μια φορά κάθε 2-4 εβδομάδες είναι η καλύτερη. Τα μακρυμάλλη σκυλιά απαιτούν αρκετή περιποίηση.
 • Πόσο συχνά πρέπει να λούζω το σκυλί μου;
  Το μπάνιο του σκύλου σας μία φορά την εβδομάδα θα ήταν ωραίο, αλλά πιθανότατα μπορείτε να ξεφύγετε κάθε δύο εβδομάδες εάν ο σκύλος σας δεν λερωθεί πολύ.
 • Πρέπει να κόβεται η γενειάδα του Schnauzer ή πρέπει να αφήνεται να μεγαλώσει μακρά;
  Εξαρτάται από το είδος του Schnauzer που έχετε. Για μια μινιατούρα, εναπόκειται στους ιδιοκτήτες να αποφασίσουν, αν και μια περικοπή κάθε δύο ή τρεις μήνες δεν θα βλάψει. Για τυπικά και γιγαντιαία schnauzers, ίσως θέλετε να τα κόψετε τουλάχιστον μία φορά το μήνα.
 • Πώς πρέπει να αντιμετωπίζω την πιτυρία στην πλάτη του μίνι μου Schnauzer;
  Το ιχθυέλαιο ή το λάδι καρύδας μπορούν να προστεθούν στο φαγητό τους, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό για την ανακούφιση του ξηρού, νιφάδες δέρματος και μιας θαμπής στρώσης. θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να τεθούν σε ισχύ, αλλά τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Προσθέτει υγρασία, ανακουφίζοντας από το νιφάδες (και μάλλον φαγούρα) δέρμα, και θα οδηγήσει επίσης σε ένα πιο λαμπερό, γυαλιστερό παλτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν για κατοικίδια ειδικά για ξηρό, φαγούρα στο δέρμα. Τα πλιγούρι βρώμης και / ή τα ήπια σαμπουάν μωρών μπορούν επίσης να είναι αρκετά αποτελεσματικά.
 • Τι κουρευτικές μηχανές μεγέθους πρέπει να χρησιμοποιήσω για να καλλωπίσω ένα μικροσκοπικό schnauzer;
  Δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά καλλωπίζω τη μινιατούρα μας Schnauzer Molly. Αυτό είναι που χρησιμοποιώ: # 30 για το κόψιμο των ποδιών και των αυτιών, # 10 για το κόψιμο του κεφαλιού και του σώματος, # 7fc για τα μαλλιά της κοιλιάς και μια χειμερινή περικοπή στο σώμα. Το # 5fc που χρησιμοποιείται προς τα πίσω στο σώμα είναι παρόμοιο με τον αριθμό 10 και φαίνεται πιο εύκολο για μένα να το κόψω.
 • Ποια μάρκα λάδι καρύδας μπορώ να χρησιμοποιήσω στα πόδια του σκύλου μου;
  Η ίδια η επωνυμία δεν πρέπει να έχει σημασία, αλλά μπορείτε να ελέγξετε την ετικέτα για να δείτε αν καθορίζει εάν είναι ασφαλές ή όχι γύρω από τα κατοικίδια.
Αναπάντητες ερωτήσεις
 • Πώς μπορώ να ξυρίσω τη μικρογραφία μου;
 • Σε ποια γωνία πρέπει να κρατάω τις κουρευτικές μηχανές όταν κόβω το καρφί;

Σχόλια (6)

 • shaniya06
  Μου είπε να δώσω το σκυλάκι μου σε επαγγελματίες groomers.
 • crooksarvid
  Εξαιρετικές πληροφορίες για το πού να ξεκινήσετε και πώς να προχωρήσετε με το κόψιμο.
 • laylabutler
  Έψαχνα να μάθω τι μέγεθος λεπίδας κουρευτής ήταν κατάλληλο για το schnauzer μου, καθώς έχω 2. Καλή πληροφορία για όλη τη διαδικασία.
 • daskalopouloust
  Οι οδηγίες σας ήταν σαφείς και εύκολο να τηρηθούν. Η μινιατούρα του Schnauzer τελείωσε τέλεια.
 • theodoridesbarb
  Κάθε άρθρο που έχω διαβάσει ήταν πολύ χρήσιμο και χρήσιμο, όχι μόνο εγώ αλλά και για τα κατοικίδια ζώα μου.
 • ocook
  Μεγάλος! Σαφής περιγραφή κάθε βήματος με σημειώσεις προσοχής. Μου δίνει το θάρρος να ξεκινήσω.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail