Πώς να βρείτε και να φροντίσετε έναν αυστραλιανό βοσκό;

Μόλις βρείτε έναν Αυστραλό Ποιμενικό να υιοθετήσει, ετοιμαστείτε για την άφιξή του παίρνοντας μια υψηλής ποιότητας τροφή για σκύλους που αναφέρει το κρέας ως το πρώτο συστατικό, καθώς αυτό θα παρέχει μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες για το σκυλί σας. Δεδομένου ότι οι Αυστραλοί Ποιμενικοί έχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, το σκυλί σας θα χρειαστεί καθημερινή έντονη άσκηση, γι 'αυτό σχεδιάστε να το κάνετε για βόλτες με γρήγορο ρυθμό και να παίζετε παιχνίδια όπως η λήψη. Εάν τα σκυλιά σας αρχίσουν να μασούν από την πλήξη, δώστε του ένα παιχνίδι παζλ με λιχουδιές ή κροτίδες μέσα για να το διασκεδάσετε όταν δεν είστε σπίτι. Επιπλέον, θα θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε το σκυλί σας σε μαθήματα υπακοής, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να το εκπαιδεύετε, καθώς ακόμη και ως ενήλικες, οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι πολύ εκπαιδευμένοι. Για περισσότερες συμβουλές από τον συν-συγγραφέα της Κτηνιατρικής μας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κοινωνικοποίησης του Αυστραλιανού Ποιμενικού σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πράγμα που σημαίνει ότι θα κυνηγούν σχεδόν οτιδήποτε - μικρά παιδιά
Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί εκτρέφουν σκυλιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα κυνηγούν σχεδόν οτιδήποτε - μικρά παιδιά, άλλα κατοικίδια ζώα, άψυχα αντικείμενα και εσείς.

Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί εκτρέφουν σκύλους που είναι έξυπνοι και εργατικοί με υψηλά επίπεδα ενέργειας. Αγαπούν να κάνουν δουλειές και να είναι ενεργοί, και προτιμούν να είναι γύρω από την οικογένειά τους όλη την ώρα. Είναι ευαίσθητα σκυλιά και μπορεί να φοβούνται τους θορύβους, αλλά είναι γνωστό ότι εναρμονίζονται με τα συναισθήματα των ιδιοκτητών τους. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί κάνουν υπέροχα κατοικίδια για όσους ξέρουν πώς να τα φροντίζουν. Για να φροντίσετε έναν Αυστραλό Ποιμενικό, φροντίστε να τους δώσετε το κατάλληλο επίπεδο άσκησης, να κατανοήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, να διατηρείτε τα παλτά τους καλλωπισμένα και να τα ταΐζετε σωστά.

Μέθοδος 1 από 5: εύρεση αυστραλιανού βοσκού

 1. 1
  Επικοινωνήστε με μια αυστραλιανή βοσκή. Η γραμμή βοήθειας AussieRescue & Placement είναι ένας ειδικός οργανισμός διάσωσης Αυστραλίας. Σώζουν μόνο και ετοιμάζονται για υιοθέτηση Αυστραλιανών Ποιμενικών. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αυτήν τη φυλή, σκεφτείτε να ξεκινήσετε εδώ για να σώσετε έναν Άσσο που χρειάζεται ένα σπίτι.
  • Για να υιοθετήσετε ένα σκυλί μέσω αυτής της διάσωσης, πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση. Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει αναφορές. Μετά την εξέταση της αίτησης, ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας.
  • Πιθανότατα θα σας ζητηθεί να επιτρέψετε στον εκπρόσωπο διάσωσης να επισκεφτεί το σπίτι σας για να διασφαλίσει ότι ο σκύλος θα υιοθετηθεί σε κατάλληλο σπίτι.
  • Η διάσωση δέχεται γενικά μόνο άτομα που είχαν σκύλους πριν.
 2. 2
  Αγορά μέσω του κέντρου ρείθρων. Η ευρωπαϊκή λέσχη ρείθρων και το Kennel Club UK έχουν λίστες με σκύλους και σκουπίδια που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Η λίστα εκτρέφει με πρόσφατες γέννες με κουτάβια διαθέσιμες και ταξινομημένες αγγελίες κουταβιών προς πώληση.
  • Για κάθε ιστότοπο, μεταβείτε στην ενότητα "Εύρεση κουταβιού". Πληκτρολογήστε "Australian Shepherd" στο πλαίσιο αναζήτησης και στα αποτελέσματα θα εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα κουτάβια προς πώληση.
 3. 3
  Βρείτε έναν υπεύθυνο δημιουργό. Ένας άλλος τρόπος να βρεθεί ένας Αυστραλός Ποιμενικός είναι να επικοινωνήσετε με τους κτηνοτρόφους και να αγοράσετε ένα κουτάβι από τα σκουπίδια τους. Οι μητρικές οργανώσεις φυλών, όπως η European Australian Shepherd Association, έχουν έναν κατάλογο δημιουργών αξιόπιστων κτηνοτρόφων. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.
  • Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε στην περιοχή σας για αξιόπιστους κτηνοτρόφους. Μπορείτε να ρωτήσετε άλλους ιδιοκτήτες Αυστραλιανού Ποιμενικού από τους οποίους αγόρασαν τα σκυλιά τους.
 4. 4
  Δοκιμάστε έναν ιστότοπο για κατοικίδια. Μπορείτε να αποφασίσετε να περιηγηθείτε στους ιστότοπους εύρεσης κατοικίδιων ζώων που απαριθμούν σκύλους προς πώληση. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν ταξινομήσει διαφημίσεις με κουτάβια και σκύλους που πωλούν οι άνθρωποι. Αυτοί οι ιστότοποι περιλαμβάνουν PetFinder, AdoptAPet, ακόμη και κατοικίδια στο Overstock.com.
  • Προσέξτε να αγοράσετε κουτάβια από τέτοιου είδους ιστότοπους. Ποτέ δεν ξέρετε αν ασχολείστε με έναν αξιόπιστο κτηνοτρόφο ή έναν ανεύθυνο κτηνοτρόφο και κουτάβι. Πάντα να ερευνάτε τους ανθρώπους με τους οποίους αντιμετωπίζετε, να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τα σκυλιά και τις πρακτικές αναπαραγωγής τους και να επιμένετε να δείτε τα κουτάβια στο σπίτι τους με τα σκουπίδια τους πριν από την αγορά.
 5. 5
  Επισκεφτείτε ένα τοπικό καταφύγιο. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τοπικά καταφύγια για Αυστραλιανούς Ποιμενικούς ή μίγματα Αυστραλίας. Τα καταφύγια, οι ανθρωπιστικές κοινωνίες και άλλες τοπικές ζωοτροφές και διασώσεις έχουν πολλά σκυλιά που χρειάζονται καλά σπίτια. Μπορεί να βρείτε έναν Αυστραλό Ποιμενικό έτοιμο να υιοθετηθεί σε ένα από αυτά τα μέρη.
Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί εκτρέφουν σκύλους που είναι έξυπνοι
Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί εκτρέφουν σκύλους που είναι έξυπνοι και εργατικοί με υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Μέθοδος 2 από 5: καλλωπισμός του αυστραλιανού βοσκού σας

 1. 1
  Βουρτσίστε τακτικά το παλτό σας. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί έχουν όμορφα παχιά παλτά. Λόγω του βάρους και του μήκους του παλτού τους, πρέπει να βουρτσίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, αν όχι περισσότερο. Αυτό βοηθά στη μείωση τυχόν μπερδεμάτων στη γούνα.
  • Με το βούρτσισμα του σκύλου σας συχνά, βοηθάτε στην ελαχιστοποίηση της απόρριψης και διατηρείτε το παλτό τους υγιές.
  • Ένα πινέλο που λειτουργεί πιο καλά με το παχύ παλτό του σκύλου σας. Θα βοηθήσει στην αφαίρεση των νεκρών μαλλιών.
 2. 2
  Λούστε το σκυλί σας. Δεδομένου ότι ο Αυστραλός Ποιμενικός σας έχει μακρύτερη, παχύτερη γούνα, το τακτικό μπάνιο βοηθά το παλτό του σκύλου σας να παραμένει απαλλαγμένο από χαλάκια και συντρίμμια. Δεν χρειάζεται να λούζετε το σκυλί σας κάθε εβδομάδα. Να τα λούζετε κάθε λίγες εβδομάδες ή όταν είναι λασπωμένα ή εξαιρετικά βρώμικα.
  • Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε και να καθαρίσετε τα αυτιά του σκύλου σας. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση του κεριού και των υπολειμμάτων.
  • Βουρτσίστε τα δόντια του σκύλου σας τακτικά.
 3. 3
  Κόψτε τα νύχια του σκύλου σας τακτικά. Κρατήστε τα νύχια του σκύλου σας κοντά για να αποτρέψετε το σπάσιμο και να διατηρήσετε τα πόδια σας υγιή. Όταν κόβετε τα νύχια σας, φροντίστε να μην κόψετε γρήγορα γιατί αυτό το μέρος είναι ακόμα ζωντανό. Δώστε στο σκυλί σας μια θεραπεία μετά το κόψιμο των νυχιών τους.
  • Εάν ο σκύλος σας δεν σας επιτρέπει να κόψετε τα νύχια σας, μπορείτε να κόψετε τα νύχια τους στον κτηνίατρο.
Επειδή ο Αυστραλός Ποιμενικός είναι ένας σκύλος βοσκής
Επειδή ο Αυστραλός Ποιμενικός είναι ένας σκύλος βοσκής, είναι προστατευτικοί και μπορεί να δυσπιστούν στους ξένους.

Μέθοδος 3 από 5: φροντίδα των αναγκών του Αυστραλού σας

 1. 1
  Προγραμματίστε τακτικές επισκέψεις κτηνιάτρων. Για να διασφαλίσετε ότι ο Αυστραλός σας ζει μια μακρά και υγιή ζωή, πρέπει να τους πάρετε στον κτηνίατρο για ετήσιες εξετάσεις. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο για πράγματα όπως καρδιακά σκουλήκια και τον έλεγχο των δοντιών και των ούλων τους για τυχόν σημάδια ασθένειας.
  • Εάν ο σκύλος σας δεν είναι στειρωμένος ή στειρωμένος, σκεφτείτε να τα διορθώσετε. Αυτό μπορεί να αποτρέψει ορισμένες αναπαραγωγικές ασθένειες και να εξαλείψει τον κίνδυνο σκύλου σας να έχει μη προγραμματισμένα κουτάβια.
 2. 2
  Παρέχετε καθημερινή άσκηση. Ο Αυστραλός Ποιμενικός είναι ένας σκύλος βοσκής με υψηλό ενεργειακό επίπεδο, οπότε το κατοικίδιο ζώο σας θα χρειαστεί πολλή έντονη άσκηση σε κάθε σκύλο. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλους περιπάτους με γρήγορο ρυθμό ή παιχνίδια φετς ή frisbee. Εάν έχετε μια μεγάλη αυλή, αυτό είναι ιδανικό για τον Αυστραλό Ποιμενικό ώστε να μπορούν να τρέχουν.
  • Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι υπέροχοι σκύλοι αν θέλετε να τρέξετε, να περπατήσετε, να κολυμπήσετε ή να είστε δραστήριοι με το σκυλί σας.
  • Εάν ζείτε μια καθιστική ζωή, εάν δεν είστε πολύ σπίτι ή εάν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι με μια μικρή αυλή, ένας Αυστραλός Ποιμενικός μπορεί να μην είναι για εσάς.
 3. 3
  Παρέχετε παιχνίδια μάσησης. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί μπορεί να μασήσουν εάν βαριούνται. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν βαριούνται, δώστε τους παιχνίδια και αντικείμενα για να τα μασάτε. Σκεφτείτε να τους δώσετε παιχνίδια παζλ που μπορείτε να τοποθετήσετε λιχουδιές ή μικρά κομμάτια κροκέτας για να τα διασκεδάσετε.
  • Ίσως θελήσετε να τους δώσετε γεμισμένα παιχνίδια, λαστιχένιες μπάλες, παιχνίδια από καουτσούκ, παιχνίδια τσίμπημα, παιχνίδια με σχοινιά ή rawhide.
 4. 4
  Εκπαιδεύστε το σκυλί σας. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι. Μπορείτε να τους διδάξετε να μαζέψουν ρούχα, να σας φέρουν το χαρτί ή να τραβήξετε ένα καλάθι για εσάς στην αυλή. Μπορείτε επίσης να τον εκπαιδεύσετε να παίζει παιχνίδια και αθλήματα και να κάνει κόλπα. Ακόμα κι αν υιοθετήσετε έναν ενήλικο σκύλο, μπορείτε να αρχίσετε να προσπαθείτε να τους εκπαιδεύσετε.
  • Μπορεί να θέλετε να πάρετε το σκυλί σας σε μαθήματα υπακοής. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να εκπαιδεύσετε τον Αυστραλό σας.
 5. 5
  Κοινωνικοποιήστε τον αυστραλιανό σας βοσκό. Επειδή ο Αυστραλός Ποιμενικός είναι σκύλος βοσκής, είναι προστατευτικοί και μπορεί να δυσπιστούν στους ξένους. Χρειάζονται λίγο χρόνο για να ζεσταθούν στους ξένους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοινωνικοποιήσετε το σκυλί σας για να βεβαιωθείτε ότι έχουν συνηθίσει να είναι γύρω από τους άλλους.
  • Εάν ένας Αυστραλός δεν κοινωνικοποιηθεί όταν είναι νέος, μπορεί να είναι ντροπαλοί ή επιθετικοί απέναντι στους ξένους.

Μέθοδος 4 από 5: σίτιση του σκύλου σας

 1. 1
  Τροφοδοτήστε την ποιοτική τροφή για σκύλους. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι μεσαίες φυλές που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η επιλογή ποιοτικής τροφής για το σκυλί σας είναι σημαντική για να τα διατηρήσετε υγιή και να τους δώσετε μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατά την επιλογή τροφής για σκύλους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πρώτα συστατικά είναι κρέας, όχι σιτάρι ή υποπροϊόν κρέατος.
  • Αυτό διασφαλίζει ότι τρέφετε το σκυλί σας με πλούσια σε πρωτεΐνη τροφή.
  • Αναζητήστε τροφή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για το στάδιο ζωής του σκύλου σας. Αυτά τα στάδια συνήθως χαρακτηρίζονται ως κουτάβια, ενήλικες και ηλικιωμένοι (για σκύλους άνω των 8 ετών).
  • Συζητήστε με τον κτηνίατρό σας σχετικά με τις επιλογές φαγητού που θα ήταν κατάλληλες για το σκυλί σας.
 2. 2
  Τροφοδοτήστε τον αυστραλιανό βοσκό σας με ένα πρόγραμμα. Θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα πρόγραμμα για τη σίτιση του Αυστραλού Ποιμενικού σας Αυτό βοηθά το σκυλί σας να μπει σε μια ρουτίνα και να γνωρίζει πότε να περιμένει το φαγητό του. Ταΐζετε το σκυλί σας δύο φορές την ημέρα, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ.
  • Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι μεσαίου μεγέθους σκύλοι. Για να μάθετε πόσα να ταΐσετε το σκυλί σας, κοιτάξτε στο πίσω μέρος του δοχείου τροφής για σκύλους. Θα πρέπει να σας δώσει τη σωστή ποσότητα για να ταΐσετε το σκυλί σας.
 3. 3
  Περιορίστε τις απολαύσεις. Οι λιχουδιές είναι εντάξει για προπόνηση και θετική ενίσχυση, αλλά πρέπει να χορηγούνται με μέτρο. Θα πρέπει να είναι ένα μικρό ποσοστό της καθημερινής διατροφής του σκύλου. Όταν τα χρησιμοποιείτε για προπόνηση, χρησιμοποιήστε μικρά κομμάτια λιχουδιών.
  • Αποφύγετε να δίνετε στον σκύλο σας ανθρώπινη τροφή ως λιχουδιές. Τα περισσότερα ανθρώπινα τρόφιμα είναι κακά για τα σκυλιά. Παραδείγματα κακών τροφίμων για σκύλους περιλαμβάνουν αβοκάντο, σοκολάτα, σταφύλια, σταφίδες, κρεμμύδια, ζύμη και προϊόντα που περιέχουν ξυλιτόλη.
  • Εάν ενδιαφέρεστε να προετοιμάσετε μόνοι σας την τροφή του σκύλου σας ή να τους τροφοδοτήσετε μια πρώτη διατροφή, συμβουλευτείτε πρώτα τον κτηνίατρό σας
 4. 4
  Παρακολουθήστε το βάρος του σκύλου σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ένα υγιές μέγεθος. Οι Αυστραλοί βοσκοί είναι γενικά 55-32 κιλά (25-32 κιλά) για τους άνδρες και 35-25 κιλά (16-25 κιλά) για τις γυναίκες. Εάν ο Αυστραλός Ποιμενικός σας έχει υγιές βάρος, θα πρέπει να μπορείτε να αισθανθείτε αλλά να μην βλέπετε τα πλευρά του. Θα πρέπει επίσης να έχει μια σαφή μέση. Εάν ο σκύλος σας χάσει ή αυξήσει το βάρος, προσαρμόστε ανάλογα τις μερίδες των τροφίμων.
  • Εάν το σκυλί σας χάσει ξαφνικά ή αυξήσει το βάρος, ίσως θελήσετε να το πάρετε στον κτηνίατρο για έλεγχο για τυχόν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις.
 5. 5
  Παρέχετε γλυκό νερό για το σκυλί σας. Το νερό είναι εξίσου σημαντικό για το σκυλί σας όπως και το φαγητό. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας έχει πρόσβαση σε καθαρό, γλυκό νερό ανά πάσα στιγμή. Ένα μπολ γεμάτο νερό πρέπει να είναι πάντα στο σπίτι σας.
  • Φροντίστε να αλλάζετε το νερό κάθε λίγες μέρες.
  • Εάν κρατάτε το σκυλί σας περιορισμένο σε μια περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε νερό σε αυτήν την περιοχή.
Πρέπει να στοχεύσετε για περίπου 2 ώρες άσκησης / δραστηριότητας για έναν νεαρό βοσκό της Αυστραλίας
Ναι, πρέπει να στοχεύσετε για περίπου 2 ώρες άσκησης / δραστηριότητας για έναν νεαρό βοσκό της Αυστραλίας, αν και περισσότερα είναι πάντα καλύτερα.

Μέθοδος 5 από 5: κατανόηση της αυστραλιανής συμπεριφοράς των βοσκών

 1. 1
  Προσδιορίστε τη συμπεριφορά βοσκής. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί εκτρέφουν σκυλιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα κυνηγούν σχεδόν οτιδήποτε - μικρά παιδιά, άλλα κατοικίδια ζώα, άψυχα αντικείμενα και εσείς. Μπορεί να σας ακουμπήσουν, να φλοιώσουν ή να τσιμπήσουν στο κάτω μισό σας καθώς περπατάτε. Δεν πρόκειται για επιθετική συμπεριφορά αλλά για ένστικτο.
  • Λόγω αυτού, ο Αυστραλός σας μπορεί να τσιμπήσει μοσχάρια, τακούνια ή γλουτούς. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για μελανιά. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί δεν είναι σχεδόν ποτέ επιθετικοί σκύλοι, επομένως αυτό οφείλεται γενικά στο ένστικτο της βοσκής. Αυτό μπορεί να συμβεί με τους Αυστραλούς Shepherds που προέρχονται από μια ισχυρή γραμμή βοσκής.
  • Εάν ο σκύλος σας επιδεικνύει αυτό το ένστικτο βοσκής, φροντίστε να τους κρατήσετε απασχολημένους και να τους εξασκηθείτε. Ζητήστε τους να κυνηγήσουν μπάλες και frisbees. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να τα εγγράψετε σε μια τάξη βοοειδών.
 2. 2
  Να γνωρίζετε ότι οι Αυστραλοί είναι ευαίσθητοι. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι ευαίσθητοι στα ερεθίσματα γύρω τους. Είναι πολύ προσαρμοσμένοι στο φως, τον ήχο, το χάος, ακόμη και τα ανθρώπινα συναισθήματα. Είναι πολύ έξυπνοι και αντιληπτικοί, πράγμα που σημαίνει ότι θα τα καταλάβει όταν είστε θυμωμένοι και αναστατωμένοι. Προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε τον Αυστραλό σας έτσι ώστε να μην το κάνει να φοβάται ή να επιτίθεται από φόβο.
  • Εάν έχετε παιδιά, διδάξτε τους να αντιμετωπίζουν τον Αυστραλό με σεβασμό. Ορισμένοι Αυστραλοί Ποιμενικοί έχουν θεωρηθεί επιθετικοί επειδή επιτρέπεται στα παιδιά να φωνάζουν, να φωνάζουν και να φωνάζουν στο σκυλί ή γύρω τους και να τους επιτρέπεται να τους χτυπήσουν.
  • Οι Αυστραλοί από τη φύση τους δεν είναι επιθετικοί, οπότε αν ο Αυστραλός Ποιμενικός σας φαίνεται επιθετικός, φοβούνται περισσότερο από το περιβάλλον.
 3. 3
  Να είστε προετοιμασμένοι για το ενεργειακό επίπεδο του αυστραλιανού βοσκού. Επειδή η φυλή είναι σκύλος εργασίας, χρειάζονται κάτι να κάνουν. Είναι έξυπνοι και λατρεύουν να είναι απασχολημένοι. Αυτό απαιτεί δουλειά και σκέψη από την πλευρά σας. Χωρίς το κατάλληλο επίπεδο δραστηριότητας, το Aussie μπορεί να είναι καταστροφικό.
  • Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί μπορεί να καταστρέψουν το σπίτι σας, να μασάνε πράγματα ή να φλοιώσουν πολύ αν βαρεθούν.
  • Χρειάζεται καθημερινή εκπαίδευση και άσκηση. Αυτά τα σκυλιά τα πηγαίνουν καλά με ανταγωνιστικές προπονήσεις αθλητισμού και ευκινησίας.
  • Ο Αυστραλός Ποιμενικός μπορεί να κυνηγήσει αυτοκίνητα, ανθρώπους ή ζώα εάν βαριούνται και δεν έχουν αρκετή δραστηριότητα.
 4. 4
  Συμπεριλάβετε τον αυστραλιανό σας βοσκό στην οικογένειά σας. Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι πολύ πιστοί. Έχουν μια προσπάθεια να βρίσκονται γύρω από την οικογένειά τους σχεδόν όλη την ώρα και να μένουν κοντά στο πλευρό τους. Αυτό το σκυλί κάνει τα καλύτερα όταν κοινωνικοποιείται με την οικογένεια. Μην πάρετε έναν Αυστραλό Ποιμενικό εάν δεν είστε πολύ σπίτι ή θέλετε να τα βάλετε στην αυλή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
  • Θα προστατεύσουν την οικογένειά τους εάν χρειαστεί.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Είναι 1,5 ώρα έντονης άσκησης, μισή ώρα προχωρημένης προπόνησης και αρκετός χρόνος παιχνιδιού για ένα παιχνίδι ή μίνι Αυστραλία;
  Ναι, πρέπει να στοχεύσετε για περίπου 2 ώρες άσκησης / δραστηριότητας για έναν νεαρό βοσκό της Αυστραλίας, αν και περισσότερα είναι πάντα καλύτερα. Τα μεγαλύτερα σκυλιά θα απαιτήσουν προφανώς λίγο λιγότερο, καθώς κουράζονται πιο εύκολα.
 • Είναι Αυστραλοί Ποιμενικοί στοργικοί;
  Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί είναι φιλικά σκυλιά και, ναι, είναι στοργικοί σε αυτούς που εμπιστεύονται (λιγότερο στους ξένους). Ωστόσο, ο χαρακτήρας του ενήλικου σκύλου εξαρτάται από την σωστή κοινωνικοποίηση ως κουτάβι.
 • Μπορούν οι Αυστραλοί να μείνουν στο σπίτι για 6 ώρες;
  Εξαρτάται από το πόσο χρονών είναι. Εάν το συνηθίζουν, ζητήστε από έναν γείτονα ή έναν άλλο φροντιστή κατοικίδιων ζώων να έρχεται κάθε δύο ή τρεις ώρες για να τους ελέγξει. Τελικά, δεν θα χρειαστεί να τα ελέγξετε πια, αφού συνηθίσουν στη ρουτίνα τους. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνουν στο μπάνιο πριν τα βάλετε σε παρκοκρέβατο ή κιβώτιο.
 • Πόση άσκηση χρειάζονται οι Αυστραλοί Ποιμενικοί;
  Σκεφτείτε έναν Αυστραλό Ποιμενικό που λειτουργεί. είναι εν κινήσει τις περισσότερες μέρες. Αυτό πρέπει να αναπαραχθεί με ένα κατοικίδιο σκύλο. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον δύο βόλτες την ημέρα, τουλάχιστον 60 λεπτά το καθένα, κατά προτίμηση με χρόνο εκτός λειτουργίας.
 • Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί γαβγίζουν πολύ;
  Οι Αυστραλοί Ποιμενικοί τείνουν να γαβγίζουν όταν βαριούνται. Έτσι, εάν τους ασκείτε άσκηση, είναι λιγότερο διατεθειμένοι να κάνουν θόρυβο.
 • Πώς εμποδίζετε έναν Αυστραλό να κυνηγήσει αυτοκίνητα;
  Δεν μπορείτε να το σταματήσετε για διασκέδαση. Αφήστε το να παίξει όσο θέλει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι με λουρί ή περιφραγμένο με ασφάλεια.
 • Θα ταιριάζει ένας Άσος με τις γάτες μου;
  Εξαρτάται πραγματικά από το αν οι γάτες σας αρέσουν ή όχι στα σκυλιά! Οι Αυστραλοί εκτρέφουν σκύλους και τους αρέσει να κυνηγούν, οπότε αν οι γάτες σας φύγουν από το σκυλί, θα τα κυνηγήσουν. Μπορεί να το βρουν αγχωτικό.

Σχόλια (2)

 • watsonmartin
  Ο Αυστραλός βοσκός μου είναι πολύ φιλικός με τα άλλα μου σκυλιά, πουλιά και άλλα κατοικίδια ζώα. ο οδηγός με βοηθά πολύ να φροντίζω όλα τα κατοικίδια μου!
 • mschiller
  Αυτό το άρθρο με βοήθησε τόσο πολύ! Χάρη σε σένα, θα μπορούσα να πείσω τους γονείς μου να με πάρουν ένα σκυλί!
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail