Πώς να εκπαιδεύσετε το ρείθρο ενός μεγαλύτερου σκύλου που γαβγίζει;

Εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε το ράντζο το μεγαλύτερο σκυλί σας που γαβγίζει, βεβαιωθείτε ότι το κλουβί του είναι αρκετά μεγάλο για να γυρίσει και να σταθεί μέσα, ώστε να μην αισθάνεται κλειστοφοβικό. Εκτός από το ότι έχετε ένα ευρύχωρο κιβώτιο, προσπαθήστε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο άνετα με κουβέρτες ή κρεβάτι για σκύλους, ώστε να είναι πιο ελκυστικό για το μεγαλύτερο σκυλί σας. Όταν το εισαγάγετε για πρώτη φορά στο ρείθρο, αφήστε την πόρτα ανοιχτή και δώστε της λιχουδιές για να την χαλαρώσετε. Μόλις συνηθίσει να βρίσκεται στο κλουβί, αρχίστε να κλείνετε την πόρτα για σύντομα χρονικά διαστήματα, ώστε το σκυλί σας να μην ανησυχεί πολύ. Στη συνέχεια, αυξήστε το χρόνο έως ότου το σκυλί σας είναι άνετο για μεγαλύτερες περιόδους. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε το σκυλί σας στο κλουβί του για περισσότερο από 4 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει πάντα να παίρνετε το σκυλί σας για έναν σύντομο περίπατο και να το αφήσετε να ανακουφιστεί πριν το κλείσετε μέσα στο ρείθρο, έτσι δενΔεν χρειάζεται να κάνω τις δραστηριότητές της στο εσωτερικό. Για περισσότερες συμβουλές, όπως πώς να στείλετε το σκυλί σας στο ρείθρο του με μια εντολή, διαβάστε!

Εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε το ράντζο το μεγαλύτερο σκυλί σας που γαβγίζει
Εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε το ράντζο το μεγαλύτερο σκυλί σας που γαβγίζει, βεβαιωθείτε ότι το κλουβί του είναι αρκετά μεγάλο για να γυρίσει και να σταθεί μέσα, ώστε να μην αισθάνεται κλειστοφοβικό.

Αν και πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν μπορείτε να διδάξετε ένα παλιό σκυλί νέα κόλπα, αυτό είναι πραγματικά πολύ λανθασμένο. Με αρκετή υπομονή και εκπαίδευση, σχεδόν κάθε σκυλί μπορεί να μάθει μια νέα εντολή ή ικανότητα.

Μέρος 1 από 2: έναρξη

 1. 1
  Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον σωστό τύπο κιβωτίου. Τα συρματόσχοινα είναι συνήθως μια καλή επιλογή για τα περισσότερα σκυλιά. Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος μπορεί να σηκωθεί εντελώς και να βάλει το κεφάλι του εντελώς στο κλουβί που έχετε επιλέξει. Βεβαιωθείτε ότι το κιβώτιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο σκύλος να γυρίζει εύκολα.
  • Ένας καλός κανόνας είναι να διαβάσετε το συνιστώμενο μέγεθος στο κουτί στο οποίο μπαίνει το κιβώτιο και, στη συνέχεια, να πάρει ένα μέγεθος μεγαλύτερο για να ληφθεί υπόψη η ανάπτυξη και να εξασφαλιστεί η άνεση του κατοικίδιου ζώου σας.
 2. 2
  Περπατήστε το σκυλί πριν από την προπόνηση στο ρείθρο. Η καλύτερη στιγμή για να εκπαιδεύσετε ένα μεγαλύτερο σκυλί είναι μετά από λίγη άσκηση, όταν έχει φθαρεί λίγο. Είναι επίσης καλό να δώσετε στο ζώο την ευκαιρία να κάνει τις δραστηριότητές του στο ύπαιθρο, πριν κλειδωθεί στο ρείθρο για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Ακόμα κι αν πρόκειται να είναι μια σύντομη εισαγωγή στην αρχή, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια ρουτίνα.
  • Λάβετε υπόψη ότι τα παλιά σκυλιά ενδέχεται να δυσκολεύονται να κρατήσουν τα απόβλητά τους για μεγαλύτερες περιόδους. Ένα ζώο με πλήρη έλεγχο του εντέρου συνήθως αποφεύγει να βρωμίζει στο κλουβί τους και δεν θέλει να κοιμάται πλέον στο επίστεγο από εσάς.
  Όπως πώς να στείλετε το σκυλί σας στο ρείθρο του με μια εντολή
  Για περισσότερες συμβουλές, όπως πώς να στείλετε το σκυλί σας στο ρείθρο του με μια εντολή, διαβάστε!
 3. 3
  Επιλέξτε μια λέξη εντολής που θα χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε το σκυλί σας να μπει στο ρείθρο του. Οι δημοφιλείς επιλογές είναι "κλουβί" ή "ρείθρο" ή "ρείθρο επάνω". Τραβήξτε την προσοχή του σκύλου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη λέξη εντολής. Δεν θα έχουν ιδέα για το τι μιλάτε στην αρχή, οπότε τους οδηγήστε απαλά στο κλουβί. Επαναλάβετε τη λέξη εντολής σας μερικές φορές ενώ το κάνετε.
 4. 4
  Κάντε το κιβώτιο να φαίνεται άνετο. Βάλτε μια άνετη κουβέρτα ή ένα κρεβάτι σκύλου στο κιβώτιο και βεβαιωθείτε ότι είναι το πιο άνετο πράγμα για το σκυλί που ξαπλώνει. Αυτό θα κάνει το σκυλί πιο πιθανό να πάει εθελοντικά στο κλουβί.
 5. 5
  Ξεκινήστε να εισάγετε το ρείθρο στο σκυλί σας σε σύντομες συνεδρίες. Μόλις έχετε τον σωστό εξοπλισμό, μπορείτε να ξεκινήσετε να εισάγετε το σκυλί σας στο κιβώτιο. Πρέπει να βοηθήσετε τον σκύλο να καταλάβει ότι το ρείθρο είναι ασφαλές μέρος και όχι τιμωρία προτού ζητήσετε από τον σκύλο να παραμείνει στο ρείθρο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Ξεκινήστε βάζοντας το ρείθρο στο χώρο του σκύλου με την πόρτα αριστερά ανοιχτή όλη την ώρα. Όταν φέρετε για πρώτη φορά το κιβώτιο στο σπίτι, μην το βάζετε μαζί με τον σκύλο κοντά. Ένα κιβώτιο μπορεί να φαίνεται πολύ παράξενο για ένα σκυλί και μπορεί να είναι εκφοβιστικό. Αντ 'αυτού, βγάλτε το σκυλί από την περιοχή, συναρμολογήστε το κιβώτιο, βάλτε το σε μια γωνία και αφήστε το σκυλί να το ελέγξει με τους δικούς του όρους.
  Εάν ο σκύλος σηκωθεί και γαβγίζει σε πέντε λεπτά
  Εάν ο σκύλος σηκωθεί και γαβγίζει σε πέντε λεπτά, για παράδειγμα, αφήστε τον σκύλο να βγει έξω σε τέσσερα λεπτά για λίγο.
 6. 6
  Δοξάστε το σκυλί για να μπείτε, όχι για να βγείτε. Μην επαινείτε ποτέ το σκυλί όταν αφήνετε το σκυλί έξω. Αντ 'αυτού, επαινέστε τον σκύλο καθώς μπαίνει. Όταν τον αφήσετε, μην πείτε τίποτα. Αυτό βοηθά να αποδειχθεί ότι η είσοδος στο ρείθρο είναι καλό, και η έξοδος είναι ένα φυσιολογικό και κανονικό πράγμα για το οποίο ο σκύλος δεν χρειάζεται να ενθουσιαστεί.

Μέρος 2 από 2: εκπαίδευση του σκύλου σας στο ρείθρο

 1. 1
  Ταΐστε το σκυλί στο κλουβί. Ξεκινήστε τροφοδοτώντας το σκυλί μερικές φορές στο κιβώτιο και αφήστε την πόρτα ανοιχτή. Αρχικά, βάλτε το μπολ φαγητού στα μισά του κιβωτίου, έτσι ώστε ο σκύλος να μπορεί να φάει με το σώμα του μισό και μισό από το κιβώτιο. Μετακινήστε σταδιακά το φαγητό στο πίσω μέρος του κιβωτίου.
  • Μόλις το σκυλί στέκεται πρόθυμα μέσα στο κιβώτιο για να φάει ολόκληρο το γεύμα, φτάστε μέσα και μετακινήστε το μπολ φαγητού στο μπροστινό μέρος του κιβωτίου. Όταν ο σκύλος γυρίσει προς το πρόσωπό σας, κλείστε την πόρτα στα μισά.
  • Αφήστε το σκυλί να συνεχίσει να μπαίνει μέσα και έξω από το κιβώτιο καθώς τρώει. Θέλετε να μετακινήσετε το μπολ έτσι ώστε να μην κλείνετε την πόρτα πίσω του. Αν σας βλέπει να φάτε, μπορεί να δει τι κάνετε.
 2. 2
  Δοκιμάστε να κλείσετε το σκυλί στο κλουβί για σύντομα χρονικά διαστήματα. Όταν ο σκύλος δεν ανησυχεί πλέον για το να βρίσκεται στο κλουβί με την πόρτα στα μισά του δρόμου, αρχίστε να οδηγείτε τον σκύλο στο κλουβί με μια απόλαυση. Δώστε τη λιχουδιά στο κιβώτιο και κλείστε την πόρτα ενώ το τρώει. Μόλις τελειώσει ο σκύλος με τη λιχουδιά, αφήστε τον να φύγει αμέσως. Συνεχίστε να ταΐζετε όλα τα γεύματα στο κιβώτιο.
  • Αυξήστε σταδιακά το χρόνο παραμονής του σκύλου στο κλουβί μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και έως ότου ο σκύλος νιώσει άνετα να ξεκουραστεί ήσυχα στο κλουβί. Εάν ο σκύλος σηκωθεί και γαβγίζει σε πέντε λεπτά, για παράδειγμα, αφήστε τον σκύλο να βγει έξω σε τέσσερα λεπτά για λίγο. Στη συνέχεια, αυξήστε αργά το χρόνο που περιμένετε.
  Η καλύτερη στιγμή για να εκπαιδεύσετε ένα μεγαλύτερο σκυλί είναι μετά από λίγη άσκηση
  Η καλύτερη στιγμή για να εκπαιδεύσετε ένα μεγαλύτερο σκυλί είναι μετά από λίγη άσκηση, όταν έχει φθαρεί λίγο.
 3. 3
  Προσπαθήστε να αφήσετε το σκυλί έξω πριν αρχίσει να κάνει θόρυβο. Εάν χάσετε την ευκαιρία, προσπαθήστε να περιμένετε να σταματήσει ο σκύλος να γαβγίζει λίγο πριν ανοίξετε το ρείθρο. Εάν αφήνετε το σκυλί έξω κάθε φορά που αρχίζει να γαβγίζει, τον διδάσκετε να ανοίξει την πόρτα με το γαύγισμα.
 4. 4
  Μην αφήνετε το σκυλί στο κλουβί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα κιβώτια είναι εντάξει για τα σκυλιά να κοιμούνται τη νύχτα και να μένουν για λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν είναι μια μακροπρόθεσμη λύση για τη φροντίδα του ζώου σας.
  • Κανένας σκύλος δεν πρέπει να μείνει στο κλουβί κατά τη διάρκεια της ημέρας για περισσότερες από τέσσερις ώρες κάθε φορά χωρίς άσκηση και ασήμαντα διαλείμματα. Το νερό πρέπει να είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και οι σκύλοι που είναι νέοι στα κιβώτια πρέπει να επιβλέπονται μέχρι να συνηθίσουν να μένουν μόνοι τους στο κιβώτιο.
  • Εάν ο σκύλος σας γαβγίζει, κλαψουρίζει, τρέχει, λαχάνιασμα, ανήσυχος, στέκεται ή περιστρέφεται συνεχώς ή πέφτει στην πόρτα για έξοδο, μην αναγκάζετε το σκυλί να παραμείνει μέσα.
 5. 5
  Εχε υπομονή. Σε αντίθεση με τα κουτάβια, τα οποία δεν έχουν συνήθειες που έχουν διαμορφώσει για όλη τους τη ζωή, τα ενήλικα σκυλιά μπορεί να έχουν περάσει χρόνια χωρίς να μπουν ποτέ σε κλουβί. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι πολύ πιο ανθεκτικά στην ιδέα και μπορεί να την καταπολεμήσουν περισσότερο. Η δουλειά σας είναι να τα αντέξετε και να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Με την πάροδο του χρόνου, τα περισσότερα ενήλικα σκυλιά θα έρθουν να δεχτούν ένα κλουβί με τη σωστή εκπαίδευση.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail