Πώς να ντύσετε μια αγγλική παράσταση αλόγου εάν είστε άντρας;

Το κράνος πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να μην κινείται στο κεφάλι σας
Το κράνος πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να μην κινείται στο κεφάλι σας, αλλά όχι αρκετά σφιχτό για να διακόψει την κυκλοφορία.

Είστε ανταγωνιστικός άντρας αναβάτης ιππασίας; Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να κάνετε σωστά τις αγγλικές εκθέσεις αλόγων εάν είστε άντρας.

Βήματα

 1. 1
  Φοραω ΚΡΑΝΟΣ. Για σχεδόν όλες τις αγγλικές παραστάσεις (εξαιρουμένου του dressage) απαιτείται κράνος. Υπάρχουν δύο τύποι κράνους για να διαλέξετε. Το κράνος από όλο το βελούδο. Είναι το παραδοσιακό κράνος του αθλήματος και έχει χαμηλό προφίλ. Το βελούδο και η λωρίδα. Αυτό γίνεται το πιο δημοφιλές κράνος για παραστάσεις. Είναι όλα βελούδο εκτός από μια λωρίδα εξαερισμού που πηγαίνει κάτω από το μέτωπο. Το σκοτεινό κράνος. Αυτό μπορεί να είναι οποιοδήποτε κράνος που είναι αρκετά σκοτεινό για να περάσει από βελούδο. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε βελούδινα καλύμματα για κράνη για να μετατρέψετε ένα σχολικό κράνος σε ένα show. Μπορείτε να αγοράσετε κράνος στα περισσότερα καταστήματα καρφιών. Θα πρέπει να σας ταιριάζουν εκεί. Το κράνος πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να μην κινείται στο κεφάλι σας, αλλά όχι αρκετά σφιχτό για να διακόψει την κυκλοφορία.
 2. 2
  Διαλέξτε ένα κατάλληλο πουκάμισο. Το τυπικό πουκάμισο είναι ένα άσπρο πουκάμισο με κουμπί γιακά, αν και επιτρέπονται τα περισσότερα ανοιχτά χρώματα. Σε ορισμένες παραστάσεις, ένα μπλουζάκι πόλο επιτρέπεται λόγω της ζέστης ή του ατυχήματος του σόου και του ξενώνα. Με το πουκάμισο, θα χρειαστείτε μια γραβάτα που κάνει ένα από τα ακόλουθα: Ταιριάζει με τα γλουτάκια σας και / ή τις πλεξούδες του αλόγου σας. Πηγαίνει όμορφα με το σακάκι σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πουκάμισο και γραβάτα σε οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων.
  Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να κάνετε σωστά τις αγγλικές εκθέσεις αλόγων εάν είστε άντρας
  Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να κάνετε σωστά τις αγγλικές εκθέσεις αλόγων εάν είστε άντρας.
 3. 3
  Αγοράστε ένα σακάκι. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, αναμένεται να φορέσετε ένα σακάκι στο δαχτυλίδι. Τα μπουφάν που φοράτε μπορεί να έχουν πολλά διαφορετικά χρώματα, αλλά τα ασφαλέστερα (πιο προτιμώμενα και δημοφιλή με τους κριτές) χρώματα θα είναι μαύρο, γκρι ή μπλε. Προσέξτε αυτήν τη συμβουλή: εάν είστε εκπληκτικά πλούσιοι, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα ειδικά κατασκευασμένο παλτό ανδρών. Ωστόσο, δεδομένου ότι κοστίζουν πάνω από 370€, πηγαίνετε σε ένα κανονικό κατάστημα ρούχων και αγοράστε ένα σακάκι που ταιριάζει ωραία και δεν ξεπερνά τα 97€
  • Φοράτε σχεδόν πάντα έναν αριθμό στο εξωτερικό του σακακιού σας, οπότε βιδώστε το κορδόνι γύρω από ένα από τα κουμπιά και στη συνέχεια πιέστε το κουμπί μέσα από την τρύπα. Στη συνέχεια, δέστε τα δύο άκρα της συμβολοσειράς και αυτό θα ασφαλίσει τον αριθμό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το σακάκι έχει κάποιο είδος πτερυγίου στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να μοιάζει με σακάκι.
 4. 4
  Αγοράστε γάντια. Τα γάντια προτιμούνται από τον δικαστή και μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία των χεριών σας εάν το άλογό σας είναι λίγο ψηλότερο σε μια παράσταση. Έχετε ένα αρκετά ευρύ φάσμα για να διαλέξετε. Το καλύτερο χρώμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι το μαύρο, εκτός εάν κάνετε ιππασία στο dressage ή στο πλευρό. Μπορείτε να βρείτε γάντια παντού. Μόνο το Google "γάντια ιππασίας".
  • Συνθετικά: Τα συνθετικά γάντια είναι φθηνότερα, πιο ανθεκτικά και πλένονται και γενικά είναι πιο δροσερά το καλοκαίρι. Μπορούν να μοιάζουν με δέρμα, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν. Αυτά είναι καλά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή απλώς θέλετε να το δείξετε.
  • Δέρμα: Τα δερμάτινα γάντια είναι πιο ακριβά, αλλά φαίνονται πιο όμορφα και μπορεί να είναι πολύ ελαφριά και ανθεκτικά ανάλογα με την τιμή και το εμπορικό σήμα. Αυτά είναι που φορούν οι πιο παραδοσιακοί αναβάτες και έχουν πολύ άνετο κράτημα.
  • Υβρίδια: Αυτά τα γάντια είναι τα καλύτερα και των δύο κόσμων: είναι ένα μείγμα από δέρμα (που τους δίνει μια ωραία, παραδοσιακή εμφάνιση) και συνθετικά υλικά (που τα καθιστούν ελαφρύτερα, φθηνότερα και τους δίνει καλύτερη πρόσφυση). Συνήθως έρχονται επίσης με λωρίδες εξαερισμού στο πίσω μέρος τους.
 5. 5
  Αγοράστε υποστηρικτές (προτιμάται για άνδρες). Το κύριο μειονέκτημα του ανδρικού αναβάτη είναι ότι πρέπει να προστατεύσουμε περισσότερο από το σώμα μας από ό, τι οι γυναίκες. Πρέπει λοιπόν να φορέσετε έναν υποστηρικτή, ακόμη και σε μια παράσταση. Τα καλύτερα είναι αυτά που μπορείτε να βρείτε σε ένα αθλητικό τμήμα. Βεβαιωθείτε ότι ο υποστηρικτής δεν έχει σχεδιαστεί για να κρατάει ένα κύπελλο επειδή αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χώρος για να πέσουν οι όρχεις σας. Πρέπει να είναι σφιχτό και να τα κρατάτε ψηλά και κοντά στο σώμα σας. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε πολλά καταστήματα ρούχων. Μην χρησιμοποιείτε ένα φλιτζάνι.
  Κάτι που είναι καλό γιατί οι μπότες φορεμάτων είναι εξαιρετικά καυτές
  Επίσης απομακρύνουν τον ιδρώτα από τα πόδια σας, κάτι που είναι καλό γιατί οι μπότες φορεμάτων είναι εξαιρετικά καυτές.
 6. 6
  Διαλέξτε γλουτούς. Υπάρχει μια συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με το ποιο χρώμα των γλουτών πρέπει να φοριούνται σε παραστάσεις. Θα πρέπει να φοράτε ανοιχτόχρωμα χρώματα μόνο στη σκουριά, το μπεζ, το μαύρισμα και το ανοιχτό χακί (λευκό για dressage). Πρέπει να ταιριάζουν σφιχτά και να είναι ανθεκτικά. Μπορείτε να βρείτε γλουτούς σε οποιοδήποτε κατάστημα καρφιών. Θα πρέπει να βρείτε μια ζώνη που να ταιριάζει με το παλτό σας. Ο ιμάντας πρέπει να είναι αρκετά στενός ώστε να χωράει μέσα από τους μικρούς βρόχους ζώνης στα γόνατά σας.
 7. 7
  Αγοράστε κάλτσες κατασκευασμένες ειδικά για ιππασία. Οι βαμβακερές κάλτσες είναι καλές για δουλειές και σχολεία, αλλά για παραστάσεις, οι κάλτσες ιππασίας θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον μεγαλύτερο έλεγχο των ποδιών σας. Επίσης απομακρύνουν τον ιδρώτα από τα πόδια σας, κάτι που είναι καλό επειδή οι μπότες φορεμάτων είναι εξαιρετικά καυτές.
 8. 8
  Αγοράστε μπότες. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, ειδικά με ανδρικές μπότες. Υπάρχουν 3 βασικές επιλογές για μπότες. δαντέλα / φερμουάρ, φόρεμα / πεδίο και δέρμα / συνθετικό.
  • Δαντέλα / Φερμουάρ- Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις πτυσσόμενες μπότες για άντρες πια. Πολλοί προτιμούν τα πουλόβερ επειδή ταιριάζουν καλύτερα στο πόδι σας και δεν σπάνε τόσο εύκολα. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα ζευγάρι που ταιριάζει και μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και αγοράστε τα (θα πρέπει επίσης να αγοράσετε ένα jack jack). Διαφορετικά, αγοράστε ένα ζευγάρι με φερμουάρ. Βεβαιωθείτε ότι το φερμουάρ δεν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, καθώς θα σπάσουν ευκολότερα.
  • Φόρεμα / πεδίο - Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι μπότες φόρεμα δεν έχουν δαντέλα ενώ οι μπότες πεδίου (μπορεί να είναι πραγματικές ή ψεύτικες). Εάν αγοράσετε ένα ζεύγος γηπέδων, βεβαιωθείτε ότι τα κορδόνια είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μην σπάσουν πάνω σας (μου έχει συμβεί).
  • Δέρμα / συνθετικό- Οι ίδιοι γενικοί κανόνες ισχύουν για τις μπότες όπως και για τα γάντια. Το συνθετικό είναι φθηνότερο, πλένεται, κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τις μπότες σας πριν τις αγοράσετε. είναι μια μεγάλη επένδυση και θα πρέπει να σας κάνει να νιώσετε ευχαριστημένοι από την αγορά τους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπάσει τις μπότες σας τουλάχιστον 1 μήνα πριν από μια παράσταση. Ειδικά με μπότες με φερμουάρ. Διαφορετικά, θα έχετε πόνο και, ως αποτέλεσμα, η εξίσωση και ο έλεγχός σας θα υποφέρουν πολύ.
Θα χρειαστείτε μια γραβάτα που κάνει ένα από τα ακόλουθα
Με το πουκάμισο, θα χρειαστείτε μια γραβάτα που κάνει ένα από τα ακόλουθα: Ταιριάζει με τους γλουτούς σας και / ή τις πλεξούδες του αλόγου σας.

Συμβουλές

 • Συνολικά, τα ρούχα δείχνουν κοστίζουν περίπου 370€-450€ Βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με τα ρούχα σας, γιατί θα ανταγωνίζεστε σε αυτά. Δεν μπορείτε να προμορφώσετε καλά αν ο εξοπλισμός σας δεν είναι.
 • Εάν μπορείτε να δανειστείτε ρούχα ενός φίλου σας για τα πρώτα δύο σόου, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail